Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    03. Kolovoz 2016. 12:57

Pozdrav mame. Vidim sve.smo u istom sosu hehe... stalno bi cicali i nebi spavali... ja isto smorena, spavali nismo skoro nista. Teska glad 
    Jedino mi je psihicki lakse jer sam to vec prosla. 
    Probat cu i ja uvest raspored postupno, pa  cemo vidit kolko cemo se usrecit ;-)
    Braća se upoznala, mali je velikome donio kamion, a veliki malome medu ;-) vecem je bilo jako zanimljivo kako sad to mali braco papa i tako. Sve su to procesi koje treba prohodat dan za danom. Nadam se da cemo dobro odradit i da nece biti vece ljubomore.

Ugolina
    03. Kolovoz 2016. 13:24

Sretno crazy s ljubomorom.. Hihi,sestra od sogice rodila isto prije tri tjedna, sa starijom ima toliko problema,ova siiiziiii... A starija ima tri godine kad se i inace nalazi u toj nekoj fazi prvih prkosenja.. Prezivjet ce valjda

Sunshine1
    03. Kolovoz 2016. 13:33

Evo spava na trbuhu,ali svejedno nemirno i sad necu nis radit nego bit kraj nje ( zbog tog spavanja na trbuhu,jer stalno okrece glavu) i ima noge skvrcene,tako i kod vas?
    Ugolina ja sam pisala.za uspavljivanje u sobi. Ali to samo prije nocnog spavanja. Po danu svugdje,u dnevnom,u kolicima,vani,kod moje mame,kod baka od mm....nije problem. I buka po danu obavezno,ako mi je pretiho upalim radio jer sam skuzila da je onda iznenadni zvuk probudi. Zna nam bit kaos u kuci preko dana ali joj ne smeta. Ali po noci hocu tisinu da zna razliku,niti ne pricam s njom po noci 

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    03. Kolovoz 2016. 13:58

Pije li itko caj za dojilje? To je za vecu proizvodnju mlijeka,jelda? Jel vam pomaze kaj?

Sanjarka88
    03. Kolovoz 2016. 14:10

* noge u uglavnom ispruzene to san htjela napisat jooj

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    03. Kolovoz 2016. 15:36

Pozdrav mame..vidim sve smo u istim patnjama..postoji li termin cjelodnevna nervoza 😅😥
    znaci preko dana opet ne spava, zaspe na cici ja ga spustim na krevet probudi se..onda se malo mazimo u nadi da ce zaspat al nista..prvih pola sata je dobar, guguce,mlatara rukicama,smije se..a onda nervoza, plac i to sve dok se ne izmori pa zaspe na pola sata😥😥 odemo u setnju, u kolicima spava ko top probudi se dva metra od kucnih vrata i opet plac i nervoza..uhvatim sebe da ga u neko doba dana pocnem ignorirat, kao nece mu nista bit da malo place dok mama nesto obavi 😓 i osjecam se grozno i bljak zbog toga al jednostavno ne stignem ni kuhat ni pojest 
    jucer uspio zaspat na trbuscicu pola sata, danas vec nece uopce da tako stoji, dudu pljuca..trudim se ostat smirena jer znam da osjeti moju nervozu
    Crazy super za bracu, bit ce to ljubav velika 😍
    caj za dojilje ne pijem,mislim da mlijeka ima hb dovoljno jer kapa na sve strane..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.