Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    09. Prosinac 2016. 17:04

Crazy ja sam ti svaki drugi tj u Ikei (blizu mi I mm voli losos) pa ako ces htjeti kupim I posaljem pregacu

CrazyPuppet
    09. Prosinac 2016. 17:18

Ellie, hvala ti, baš si draga. Postoji šansa da ćemo uskoro i mi u ikeu pa te neću zamarat 😘

CrazyPuppet
    09. Prosinac 2016. 17:27

Mali mi nervozan pa kod nas majmuniranje na najjače. Mislit će susjedi da sam retardirana 😂
    Jakov baš i nije bolje, zakurio je 39.3, pa je većinu dana prespavao. Sad i mm nešto hvata, jer su jučer skupa jeli kolač. Baš super. Ja već pomalo živčana od cijelog cirkusa radova, selidbe, riganja, umora i bolova u leđima. naime još su neli radovi u tom apartmanu di moramo preselit, pa je sve u knap i ono.... 🔫🔫🔫🔫🔫

mare1989
    09. Prosinac 2016. 18:05

Crazy brz oporavak malenom

mare1989
    09. Prosinac 2016. 18:05

Crazy brz oporavak malenom

Sunshine1
    09. Prosinac 2016. 18:06

Joj dinima toga za kupit? Vec su mi nahvalili tu pregacu!

url=https://lilypie.com]

mare1989
    09. Prosinac 2016. 18:07

Moja sirena dobila temp😡 38,1 je u guzi. Papala je opet kasicu i bas se ljuti sto joj nedam vise od 4zlicice😁.
    zlocasta mama

CrazyPuppet
    09. Prosinac 2016. 18:33

Super je pregača jer ima rukave. Kad vam klinci počnu radit impresivan nered, cjenit ćete rukave. kopča se iza vrata. iđa u ikei
    Mare hvala 😘 nadam se da ni sirena neće ozbiljnije zakurit.

Abies
    09. Prosinac 2016. 18:45

Ilani baš si mi posla dala. Da zena zaboravila da je imala blizanacku trudnoću 😀😂
    Nikako da pitam kakvo je stanje kod kćeri. Jeste uspjele riješti uši

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.