Uglavnom, sve sam zaboravila kaj ste pisale, bas sam poglupavila, osim da vas muci crijevna viroza, brzo ozdravite svi 😘😘
Ja luda od nespavanja,prva tri mjeseca mi je spavao 7-8 sati u komadu, zadnjih noci je sve gore...budi se tj ni ne budi se nego cmolji i stenje u snu svakih sat vremena ako ne i cesce...nocàs sam probala s cicom ali dvaput povuce i spava dalje. Moram ga svaki put nosit par minuta i spava dalje,samo nemirno... Jel tak da postane bolje s vremenom, jel da je to samo faza? Jel da? 😂😂😂
Jedino me tjesi da hoce papati na zlicu, danas smo jos na jabuci, sutra kruska...
I pridruzujem se klubu tihe mise. Sluzbeno, mm je kriv, nesluzbeno - ja sam zivcana ko pas pa su mi svi krivi. Moram mu se iskupiti a neda mi se.
"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"
Dobro dosla u taj klub budenja nocu,moja tak zajebava zadnjih mjesec dana 😂😂😂
Eee,zene,posrala se zlica nakon pet dana konacno 🎉🎉🎉🎉 malo,al bolje ikak neg nikak, wooohoo
Sanjarka, baš ste lijep poklon dobili 😍 bravo za Ellie :)
Anchice, a gle, ja se uvijek tješim da mi neće do 18 godine se tako buditi i tražit cicu 😁
Ja sam se danas odlučila kravit. 😁Skuham jelo i to je to za danas. Igram se danas s djecom i čitam - pišem na forumu 😁
A kaj se tih budenja tice,imam faze,prvo mi bilo ono podnosljivo,pa sam bila u pmsu i tih par dana menge sam bila luda od toga,bas me zivciralo svaki put kad bi zacvilila,al ono dam sama sebi samar-beba te treba nije ona kriva,ne radi to da bi tebe jeb u mozak... a sada sam presla u neku fazu di sam ko programirani robot.. cvil cvil,ni ne pokusavam ono duda,nosaj, nego odma prebaci na krevet,ona cica minutu i zaspe ja drijemam i ne rabim mozak, prebacim ju u kindac i nastavim spavat..za sat ili ak imam srece dva opet ispocetka i tako..ono u fazi sam ne razmisljanja o tome 😂😂😂😂 i podnosim ok 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji