Ugolina i ja bi svojima. A tko će poslije u ledenu kuću s klincima. Jb selo i peć i drva... Hoću domaaa
Ja volim svoj digitalni termostat. u pola 7 se pali sam. Pametno moje😁. fino toplo ujutro
Mi od 5:45 😴😴😴🤕🤕🤕😵😵😵
Moram ju nekako uspavat predvecer jer joj je definitivno puno spavanja 12 sati. Dva budenja. Mislim cak da se nece kasnije budit ali ako kasnije zaspi ja bi brzo za njom i imala bi jedno bidenje jer spava bez beda 6 sati aaaaa
Ona dreci,kazem mm idem samo obavit kupaonu pa ju uzmem. Vratim se,a ona prica,on spava 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
url=https://lilypie.com]
Izasla sam iz Viber grupe. Nemam vremena to pratiti. slike mi se skupljaju na mob pa ne znam cije su. tako da sam out barem zasad
Daklem, sta da vam kazem 😁
Dan kakvi smo jucer imali nismo imali nikad u ovih 6mj 😥😥😥
Toliko plakanja, cmizdrenja, nemozes ga uspavat na ni jedan nacin, ni minute sam nije htio bit cim ga negdi spustim odma u plac i pruza ruke. Ubio me u pojam! Mislim cili tjedan je ajme al ono jucer je bio vrhunac ludila!
Bogu hvala noc bila dobra pa sam skupila snage za danas!
Za vrijeme potresa bili u cc1, nasla se s kolegicom da joj posudim jastuk za nosit bebu ima rodit za 2tj. I tu je odspavao i to je bilo to od mog jucerasnjeg života 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Babycoming kako guza? 😓😓
Tiha misa jos na snazi? 😂
Sunshine hvala na receptu za tortu zvuci ukusno 👍👍
Ni moj ne jede nogice. Cak ne mislim da ne moze nego mu nije zanimljivo 😁 al dobro on je lijen. Jos nije skuzio kontra rotiranje trbuh-ledja.
Jel Ellie rekla da nije bitno da love i jedu nogice nego je vazno da ih dizu u zrak?
Vjeverice ajme odlican poklon! 😍😍😍 svaka cast Ilani! 😊
Anchica nece postat bolje s vremenom 😂😂 mozda tamo za 2-3god 😥😋
Ugolinina sveki se popravila 😆😆
Mare 1mj se cekaku nalazi? 😒
Crazy kako ste? 🤗🤗🤗
Ilani pa vi ste to skroz brzo rijesili bravo! Cim se brzo skuzi odma je lakse. Nisam cula taj sampon. No mi kod svakog pranja kose pregledavamo to mi najbolja prevencija. Ako ih i pokupi opet brzo cemo ih eliminirat
Blitvu skuham, smiksam i stavim mrvu maslinovog ulja. Uskoro cu je s krumpirima. Može ona i sa mlijekom.
Abies da odes kod svojih malo? Jbg kucu i nered. Muzu zaključaj ulazna vrata možda skuzi 😑
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji