Aaahaha crazy ajme meni,kakvih budalastina cu se sad naslusat..joj sto me zivcira,ne mogu si pomoc
I maloj mi se vec sad spava,a sad kad dode bu bilo,joooj pa nebus valjda spavala, a zakaj cvili,a zakaj ovo ono,a dijete bu nervozno 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
Hahahhaha ti samo reci da je papala frisku cokoladu i da joj nije danas bas dobro,i stavi ju spat
url=https://lilypie.com]
Evo,trcala sam pred rudo ali s obzirom na ranija iskustva,nisam si mogla pomoc.. 😂
Usla je tiho i pitala jel spava,da ona zna da ona inace u ovo doba spava ali da ju je morala doc vidjeti,barem na kratko..i tak malo ju nosila,izljubila,izgrlila i onda se zlici jaaakooo jaakoo spavalo pa je otisla i rekla daj stavi ju spavat,idem ja,bitno da sam ju vidjela..i otisla... i jos mi je donijela cokoladni kroasan... sad imam griznju savjesti.. 😲
A zlica spava ko top...
Eto, ispalo da imaš baš dragu svekrvu, Ugolina. 😊
Ja se ne uspijevam kravit kako sam si to zamislila. Dosad nisam sjela, sad evo cicipauza i odosmo šetati. Vani je baš čarobno, svo ono inje se topi sa drveća i sjaji se na suncu.
Da vas kratko pozdravom s wc-a✋
Vratili se iz šetnje,mm slobodan danas.On će uhvatiti ručka a ja čišćenja..
Marcelu sretan minić💞
Pokloni su svi predivni!!!
Masho ja sam uvijek za dojenje ,vjerujem da je to puno lakše nego davati bocu .Probajte još malo izdržati,lako ćeš prjeci na ad.U konačnici važno je da si ti zadovoljna što god izabrala pa će i bebica biti....
Jurom muž čeka red za wc✋✋✋✋
Sortiraj odgovore
Najstariji