Crazy,tamo vama bura na najjace dere.Fascinira!
Cure dal jos pratite sapunicu na ljetnicama? zar Pinkica ne ocekuje vise blizance? Ili je zaboravila da duplice?
Ako sam ja tajna prija jedne od vas - u mom sanducicu nema ništa osim računa!!😉
Ja jos poklone nisam poslala u ponedeljak cu a onda racunam plus 10dama dok dodu, znaci moje prije moraju bit strpljive 😬😬😬
Mi smo isli kupovat tu glupu sofu i na sve se mora cekat nemaju u lageru nista , jedino Ikea a tamo nam se nije nista svidjelo. Nasli smo onda jednu u nekoj drugoj trgovini al mora se cekat tako da u sjecnju je dobijemo.
Cupavica je u jednom smjeru bila dobra nije plakala, a u drugom smjeru bila malo dobra , skuzila da nemoze iz sica van, igracke joj dosadne j u plac, smirila se tek kod kuce 😬😬 onda sam ju presvlacila pa me pokakila , eto da mi vrati sta ju mucim s autom haha
Ugolina ma dobra ta tvoja svekriva 😆😆😆
Oci me pecu vjerojatno od previse mobitela 😂😂😂
Lijepi su vam pokloni super 👍🏻
Kakav potres? Nisam u toku idem pogledat vjesti
Marcel sretan minic😘🎂
Ako sam ja vasa tajna prija;morate se strpit da mm dode s posla,ostao mi kljuc od sanducica kod njega😂
Ja ostavila cure kuci danas,bile dobre,al eno ih sad u kazni svaka u jednoj sobi,posvadale se pa sam ih stjerala😥
Ilani sve je savršeno i čitavo sad me zanima podrijetlo tvog imena
nisam već par dana čitala te ljetnice, moram pohvatati što se događa
Tpol imaš jednu pravu malu mustricu ja se uvijek veselim njezinim avanturama iako tebi vjerojatno nije toliko smiješno. No moram priznati da se odlično nosiš s njom
Ima li slika sofe?
Crazy kako viroza? Nadam se da nije prešla na tebe/Josipa...
Ugolina vidiš da se sveki popravlja što je s frendicom i stanom? autopilot, hmm, kad podoji traju po pol sata noću u sjedećem položaju teško palim autopilot. čitam zaostatke na forumu/viberu/fejsu
Masho i ja sam uvijek za dojenje, ali ako je tebi dojenje tlaka vjerujem da to mali osjeti... Bravo za izlazak, ovdje se magla nije makla cijeli dan i ovo je već treći dan tako...
Curice što su skrivile malecke?
Ejic sretan minic Marcelu!! Sretno s kolačićima večeras očekujemo slike
Moj u zadnje vrijeme spava baš dosta po danu, zatišje pred buru?
Da zene.
Kako dan brzo prodje..vec je noc. uzas
Sanjarka drago mi je da ti se svidja. Ena je sve odobrila.
Ovo iz Ikee nismo jos probali jer ne jede al nadam se da ce ti olkasat.
Kupila danas zadnji poklon I bok. neda mi se vise u shopping centre ni uc.
U nedjelju imamo Bozicno slikanje. Veselim se bas...
Ugolina hahhahhha svekrva. lol. razvijas Ptsp. moj Je vec u odmakloj fazi. u pon dolazi. aaaaaaaaaaaaa
E da, super poklon sanjarka dobila, mi imamo tu pregačicu i tolko je dobra da mi žao što imam samo jednu.
Ugolina mi smo bili na tribinama, ljepse se vidilo kako onaj celavac kerry pokusava headbangat sa ukocenim vratom. Eto mimoisle se :p potres strava. Jos se tresem 😂
Ja sam morala opet u svadju sa sveki, satrala me.
Ja nisam kuci ujutro zadnja dva dana, mimoidjem se s postarom 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji