Abies, ništa ne radiš krivo! Djeca su takva kakva se rode. Znam da to nije utjeha ali ne treba za sve kriviti sebe. Ne možeš ih programirati. Možeš se pokušati prilagoditi. Daješ sve od sebe, ne možeš više od toga. Ako imaš koga da ti pomogne, traži pomoć! Ako nemaš, odmori kad Petra spava. Kuća će se već srediti, nije to najvažnija stvar. S mužem se trebaš dobro posvađati. Tako i moj nekada nabijao mi na nos nered, nije me razumio kako mi je. Sada se dosta toga promijenilo, ali se trebalo izboriti. Nije jednostavno. Drži se. Sutra će biti bolje 😘
Abies supatnice moja 😅drz se..
Mare nemajko ak mala nema problema samo deri..ja bi becki i pomfri 😐😐😐😐😄😄😄
Oovaj moj se natankava svakih sat vremena. bit ce bljuce ujutro jooooj. ma dobro da moj mm pava. zlato moje napaceno ..😩😍😍
Jutro.
Mi ranoraniocu..al prospavali noc pa budjenje u pola 7 nije tak strasno.
Evo nisam dugo kavu kuhala ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Malo je jaca za sve nespavace.
Evo I kolaca 🍰🍪🍰🍰🍰🍪🍰🍪🍰🍪🍰🍪🍰🍰🍰🍰🍪🍰🍪🍪🍪🍪🍪🍰🍰🍰🍰🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
Imam danaas u planu radit prekmursku, al vidjet cemo hoce li Ena sudjelovat.
Odlucila ovaj vikend uzivat..od ponedjeljak svekrva stres 🙁. uf, duboko disi
Sutra slikanje. jej
Jutrooo
Procitala vas al sam tako ko drek bez volje da vise ne znam sta sam procitala.
Ja nisam jos nikakav paketic dobila...ja sam svoj poslala jucer j teta rekla da ce doci u ponedjeljak i to ce donjet kuci bas da se ne mora u postu. Osim ako tajna prije nece salabajzat okolo. Stoga sve koje niste primile paket cekajte u ponedjeljak postara😂
Jb očistti....
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Kanim toliko Elline popit pa evo nove.
Prije 1h kmeee. Ležim i više ne reagiram. A odozdola maaamaaa. Sine zar ni ti ne znaš spavati 😒
Jutro... kavaaa kavaaaaa kavaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Ova moja koka se probudila negdje izmedu dva i pol tri i odlucila da se naspavala i da ne zeli vise spavat...😥 cica,aj zaspe, prebacujem u kind,probudi se i budna..ja ju nosim,ima dudu,dam malo vode, ne ona bi bas gledala van kroz prozor dole u rasvjetu 😲 naposlijetku opet cica,ajd zaspe,prebacim u kind, onda je zmirecke cvilila jos sigurno pol h...oko pol cetri mir i nastavila spat...prije tog smo imali jedno budenje i poslije tog mislim da jos dva... al ajde,jutarnji tus me digne iz mrtvih...😂😂 htjela sam do svojih danas,a magla je...nekako mi se ne voza malu po magli,ne zbog sebe neg drugih divljaka po cesti...bojim se da se s vremenom jos vise ne zgusne..vidjet cu oce li se dignut..
Evo me! Ziva sam 😂
Mene nije potres uništio jucer mene je junior sredio 😂😂😂
Kava pa vas citam 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji