Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Prosinac 2016. 20:21

Abies, bojim se išta reći sa sigurnošću ali jučer na iscesljavanju nije bilo ni točkice. Ovih dana sam se ubila od posla i svaku drugu večer pranja kose i češljanja.I dalje ćemo koristiti poseban šampon i mijenjati posteljinu pa se nadam da je to to. A za dalje mislim kupiti u bio bio neki dječji šampon za prevenciju te napasti pa ga koristiti stalno. Biokid se zove, košta 80kn ali mi opet bolje i to nego da se ponovo priča. Sanjarka, jesi ti možda čula za taj šampon, navodno djeluje, sprečava beštije da se približe kosi.

09. Prosinac 2016. 20:34

Crazy, baš ti se sve sastalo, nadam se da će sutra biti bolje. Uh, temperatura malenom je baš visoka, valjda će pasti do sutra. I muža hvata? Jooj, oni kad su bolesni gori nego djeca. Drži se. Čuvaj sebe! 

Mare, neka nam sirena brzo se oporavi od pikice. 😘

Abies, jesi ti to rekla da se Petra diže?? Strašna je, sportašica na mamu  😊

Sanjarka, kako ti spremaš blitvu Petru, samo skuhas i smiksas? 
    Ja danas nisam dala Nikolini ništa. Bananu ćemo izbjegavati do daljnjega. Pročitala sam negdje da takva reakcija može biti od agruma, ali banana? 😕 a ne znam što bi drugo bilo. Sad je ok.

Masha
    09. Prosinac 2016. 21:23

Evo i moj malac dobio cepic. nije tura nego rekla bi ja - zubi. pa nema sts drugo bit. dva sata si je gurao ruke..zivcano trlja, slini, zavija. dobio cicu- skoro ju otkinuo 😲😲😲😲

Poslje cicanja opet isto. i evo gs zaspo 🙌🙌🙌🙌

De me cure sjetite. kad pocinje dohrana? sta ni 5., 6., mj? mare kakva kasica pa sirena mladja od mog malca??

Crazy, kad hoce hoce,a? drz se. 

Mare pusa sirenici za pikicu.

Koja ono trijebi usi? sretnooooo

Mirnu noc zelim

mare1989
    09. Prosinac 2016. 21:32

Masha sirena ima 3mj ja sam mama koja ne postuje ni tablice niti pravila 😁 ja sam mama koja sinu za prvu kasicu daje becku i pomfri i sinu od 4mj mlijeko kravlje 😁😁

sireni dajem kasicu po 3-4zlivice uz blagosov pedice jer zna da sam i tako starijima davala😁😁
    zivila nemajka hahahha

mare1989
    09. Prosinac 2016. 23:17

ugolina 😝😝😝😝 ja sam blesava ne uzasna

masho ne zamjeri na mom postu,ja sam otkacena mama😁😂

uykmyjh
    09. Prosinac 2016. 23:35

Rodjenja*

Abies
    09. Prosinac 2016. 23:45

Večer! Dečki spavaju. Petra tulumari. Ja si mislim bar otvorit. Zapravo plače u kinderbetu. Ja ku ne mogu više mazit. 
    Drugo mi je, pa što radim krivo??
    Ne mogu više. Trebam pomoć par dana. Kuća mi kao iza horde provalnika. A mm em bježi i još mi nabija na nos. Mrš nemam ga volje ni pogledat. I sutra opet sami i nedjelju će bit tako. 
    Ilani petru primim pod ruke i ona se osloni na noge i hopsa plus smijeh. Al jako čvrsto to radi. 
    Idem lupat glavom o zid. Laku noć ekipo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.