E da, i meni opada kosa uzasno. Imam je ionako previše pa se ne bojim da ću ostati bez nje 😂 Ali smeta mi sto je svugdje nalazim.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ima li tko knjigu Beba za stolom?
Neke cure su pričale da imaju i da je super,ja sam mislila uzet ali sam odustala,prošla sam kašice 3 puta i nema tu puno filozofije,ak mi neće hrjet jest ni njih mogu imati 10 knjiga đaba mi🤪
Ma znam.. meni je prvi put pa gledam odkud krenuti.. ovo bi mi bilo vise usmjerenje kako kombinirati nju i nas da ne kuham 3x..
Žao mi je što malis ne želi jesti, što kaže Sreca mozda osjeti nervozu.. da suprug pokuša? Nama tako nekad upali sa uspavljivanjem.. mozda je isti princip kod hranjenja🤞
E probali smo,naravno,mislim oduvijek sudjeluje u svemu oko njega ali evo isto je,čak smo i djeci dali da oni probaju ali nema razlike.
Što se tiče knjige odmoći ti ne može,kao i sadržaj na internetu i razne grupe ako imaš društvene mreže.
A jbm.. ne pada mi vise nista napamet.. kolike razmake radite između hranjenja? Jer ova moja se lagano prebacuje preko 3h, ako negdje moram ići pa joj dam ranije, redovno pojede manje...
Plave okice ponavljanje je majka učenja 😆
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Babyboy evo ja sam danas pratila kolicine koje malena jede i dosli smo do 650ml plus dva nocna kratka dojenja. Ovo je najvise sto je do sad ikad pojela na bocicu, cak dva puta po 140ml, inace do sad je uvijek oko 60ml i onda dva sata nista. Vjerojatno je faza i jos se privikava na bocicu i formulu, mozda se jos sjeca afti pa ga mozda i to koci, tko bi znao. Drzim fige da cete se ubrzo uhodati u neki ritam 😊
.
Bas super za uvođenje dohrane i mrkvicu. Sretno dalje 😁
.
Mi smo u ponedjeljak bili kod pedijatra na cijepljenju protiv rote, za sad nuspojava nema. Zamolila sam za vaganje i curka ima 5600, odnosno dobila je 750grama u mjesec dana 😊
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Cure kaj se smije uzimati kod prehlade ako dojis? Par dana me vec lovi, danas vec i nos curi i glava boli. Znam da Maxflu i slicne stvari koje dobro pomazu ne smijem 🤧
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Cure kaj se smije uzimati kod prehlade ako dojis? Par dana me vec lovi, danas vec i nos curi i glava boli. Znam da Maxflu i slicne stvari koje dobro pomazu ne smijem 🤧
Pretpostavljam lupocet kao i u trudnoci, ali bolje dr pitat
.
.
.ona se počela odgurivati nogicama gdje god stigne, u jaju se odmiče glavom kao da ce ustati, a ako je uhvatim za obje ruke dok leži dize se u sjedeći položaj bez napora.. smije li to uopće u ovoj fazi.. 😵😵
Nada23 drago mi je da je kod vas sve ok,a mora malo nekad i zezati cura😉
Leeloo101 u ovim fazama kad odbija jesti i jede samo u snu zna se dogoditi da ne jede i 4 sata i opet mi popije tipa 70/80/90ml a zna se dogoditi da popije i manje,pokušavam iskoristit priliku kad spava da mu dam i na 2 sata i ako uspijem onda u 4 sata popije ok količinu ali najčešće bude svaka 3 sata i najgore mi je kad mi popije samo 40/50ml . Prije ovog svega je imao super razmake od 2-3 sata preko dana i noću je uvijek imao prvi san od 4,5 sati u komadu pa bi popio 110ml i onda opet za 3 sata bi tražio. Sretna sam da i u ovom stanju uspijemo biti iznad 550 ml ukupno.
Sparkle212 super za dobar napredak i da je počela više piti količnjski,ja ću i dalje mastati da će I on jednom popiti. On je u 4 tjedna dobio 550grama,rekla je pedijatrica mogao je i više ali nije ni drama,u ponedjeljak vagan kod nje 5450gr. Vidjet ćemo za 2 tjedna kakvo će stanje biti.
Za prehladu ako se ne varam najbolje nešto na bazi paracetamola,najbolje pitati u ljekarni.
Lijek izbora za vrijeme dojenja je ibuprofen (neofen) pa onda paracetamol (lupocet). Što se tiče pomagala za nos, samo fiziološka ili slana voda..za grlo samo isla pastile 😕
12/23 UZV ♥️✔️
Lupocet, Aquamaris sprej za nos, sirup bijelog slijeza za kašalj. Neka brzo prođe 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hvala svima, pijem caj, uzela sam brufen, nadam se da nece biti gore od ovog.
.
Leeloo i moja se odguruje nogicama, pogotovo u kadici dok ju kupamo. Cesto i za vrijeme hranjenja se pokusava posjesti uspravno i ljuti se ako ju ne podignem. Ne poticem, ali nemogu joj ni braniti ako se sama dize.
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Nada23 drago mi je da je kod vas sve ok,a mora malo nekad i zezati cura😉
Leeloo101 u ovim fazama kad odbija jesti i jede samo u snu zna se dogoditi da ne jede i 4 sata i opet mi popije tipa 70/80/90ml a zna se dogoditi da popije i manje,pokušavam iskoristit priliku kad spava da mu dam i na 2 sata i ako uspijem onda u 4 sata popije ok količinu ali najčešće bude svaka 3 sata i najgore mi je kad mi popije samo 40/50ml . Prije ovog svega je imao super razmake od 2-3 sata preko dana i noću je uvijek imao prvi san od 4,5 sati u komadu pa bi popio 110ml i onda opet za 3 sata bi tražio. Sretna sam da i u ovom stanju uspijemo biti iznad 550 ml ukupno.
Sparkle212 super za dobar napredak i da je počela više piti količnjski,ja ću i dalje mastati da će I on jednom popiti. On je u 4 tjedna dobio 550grama,rekla je pedijatrica mogao je i više ali nije ni drama,u ponedjeljak vagan kod nje 5450gr. Vidjet ćemo za 2 tjedna kakvo će stanje biti.
Za prehladu ako se ne varam najbolje nešto na bazi paracetamola,najbolje pitati u ljekarni.
Znam da je teško to prihvatiti, moja je jučer jedan obrok pojela 70 pa sam se nervirala.. al ukupno 550 je donekle ok. I po kilazi mi se čini ok.. nadam se da ćeš uskoro biti smirenija...
.
.
.sparkle ne potičem ni ja.. ali nekako mi je rano ..
.
.
Plus mislim da je počela neka regresija, prije je zaspala u 20 jedno buđenje oko 5, i do 7-8.
Sad zaspi u 20, probudi se u 20.30 budna do 22, spava do 1 pojede pa do 5 pojede, spava do 6, nešto gunđa, malo je nosim i zaspi, do 7 kad se budi u suzama, u biti ne budi se place u snu, pa je ja probudim a ona se smije... pa zaspi nakon 10min i spava pola h... dani su isto čudni spava dulje cca 1.30h ali rijede svakih 2.30-3h
Sortiraj odgovore
Najstariji