🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyboy
    25. Studeni 2024. 23:09

korni

Babyboy nadam se da će maleni brzo prestati zafrkavati mamu 🤭🍀

Hvala ti,i ja se nadam! Samo neka krene lijepo papati i sve ću ja brzo zaboraviti😊

Leeloo101
    26. Studeni 2024. 09:36

Sreća2012

Babyboykod mene sve isto, cak i gore. Evo vec 2 dana 575 ml u 24h…
    Ja sam isto probala s drugom dohranom i isto je bilo. Jedino da probam s i ja s nekom za reflux iako ne znam jer ne bljuca ona meni bas i ne place tijekom hranjenja. Jedino place kad joj stavljam bocu u usta a ne zeli jest. Koje ti bocice koristis? Meni je jos mozda u glavi da joj ni to ne odgovara skroz iako sam probala s 4 vrste i jedino s aventom pojede

Meni je u tom.period to bio normalan prosjek, , tek kad je prošla tri mjeseca je digla na 650, i sad se tu vrti oko tog prosjeka

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• babyboy
    26. Studeni 2024. 11:24

Meni čak nije ni ta ukupna količina bitna dok je on sretan i zadovoljan i napreduje,mene više brine i iscrpljuje ova faza kad ne želi jesti,valjda će kroz neko vrijeme zaboraviti na aftu i bol ako uopće je povezano s time. 
    Danas je napunio 3 mjeseca💙 ide to vrijeme☺️
    Mame,kad ste prestale s dojenjem nakon koliko vam je došla menstruacija,meni je ovo sad prvi put ovakva situacija pa ne znam jel trebam očekivati odmah,iako osjećam već par dana menstrualne grčeve ali još uvijek ništa

• Sreća2012
    26. Studeni 2024. 12:27

Meni je dosla 3 dana nakon sto sam se pocela izdajat samo 2 puta na dan. Ujutro i navecer, jos se tako izdajam i evo sad mi je 5 dani menstruacije. Al znam dosta zena koje su dojile aktivno i svejedno su dobile. Meni je mama svih 4 dojila i imala je od 3 mj nakon poroda svaki mjesec normalno. Jednog brata je dojila 4 godine🤯

• Sreća2012
    26. Studeni 2024. 12:32

Meni je dosla 3 dana nakon sto sam se pocela izdajat samo 2 puta na dan. Ujutro i navecer, jos se tako izdajam i evo sad mi je 5 dani menstruacije. Al znam dosta zena koje su dojile aktivno i svejedno su dobile. Meni je mama svih 4 dojila i imala je od 3 mj nakon poroda svaki mjesec normalno. Jednog brata je dojila 4 godine🤯

Johicaa
    26. Studeni 2024. 12:33

Hej mamice mi s pregleda kod kardio-pedijatra sve je uredu s malim. Odahnula sam.
    .
    Sto se tice papanja i kolicina ja primjecujem da krace doji i da su mi cesce pune dojke a on manje treba. Ocito je neka faza i kod njega jer ga sve zanima osim sisanja, al pelene su mokre i kaka svako drugi dan.
    .
    Spavanje po danu onako kako koji dan, nekad bolje nekad gore a od 17 do 19 svaki dan prezivljavanje tada ga puca nervoza ako ne odspava dovoljno tjekom dana.
    .
    Kosa mi opada nenormalno, dlaka svugdje a trenutno jos nista ne koristim jer imam gustu kosu.😅

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

• babyboy
    26. Studeni 2024. 13:01

Sreća2012 da to znam i ja dosta,isključivo dojile a dobile odmah 40 dana od poroda,ja sam dobivala tek nakon 7,8 mjeseci sa svojima tako da eto nemam pojma kaj očekivati sad,ali sigurno bude uskoro. E da,koju veličinu sisača imaš na Aventovoj boci? Vašu,svaka čast mami,meni je rekord  s malom 16 mjeseci i luda sam bila već🤪
    Johica drago mi je da je sve u redu na pregledu,možeš biti mirna sad. A da,spavanje/nespavanje/jedu/nejedu/nervoza/ mislim da nam je to sad svima manje više tako,izazovno i svaki dan za sebe.  
    Ja ne znam jel ima pomoći za opadanje kose uopce ili to jednostavno mora proći samo od sebe,u svakom slučaju dlaka posvuda 😬

• Sreća2012
    26. Studeni 2024. 22:42

Babyboy da i js se mami divim😂 znam da joj nije lako bilo al uzasno je slaba na nas bila. 
    Ja koristim br 4 i danas sam izbusila jos dosta rupica iglom i najbolje mi jede do sad. Jel do toga ne znam i hoce li potrajat jos manje znam🤯 i kad ne zeli popit do kraja ja joj pocmem imitirat sisanje, ustima onako radim kao da ja cicam i ona me gleda i povuce bar jos 20 ml. Pa bas probaj i to

• babyboy
    27. Studeni 2024. 08:21

Sreća2012

Babyboy da i js se mami divim😂 znam da joj nije lako bilo al uzasno je slaba na nas bila.
    Ja koristim br 4 i danas sam izbusila jos dosta rupica iglom i najbolje mi jede do sad. Jel do toga ne znam i hoce li potrajat jos manje znam🤯 i kad ne zeli popit do kraja ja joj pocmem imitirat sisanje, ustima onako radim kao da ja cicam i ona me gleda i povuce bar jos 20 ml. Pa bas probaj i to

I kod nas je taj sisač,budem probala to sa dodatnim rupicama,trenutno ga na kraju sad većinom uspijem sa aventovom nahraniti jer na njoj ne curi samo mlijeko kao na Mam pa se ne naljuti odmah čim mu krene curit mlijeko. Drago mi je da ti je pojela napokon više,samo neka potraje🥰

• Sreća2012
    27. Studeni 2024. 10:19

Da i ona meni me voli kad joj curi mlijeko. Jucer je prvi put pojela bolje i dosle smo do 780 ml. Ja sam u soku😂
    Ne znam sto joj se dogodilo. Al imam osjecaj kad sam joj probala dat aptamil comfort da joj je toliko uzasan bio da je ovaj obican aptamil s gustom jela😂 probat cu danas opet tako pa javim🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.