🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Johicaa
    28. Studeni 2024. 16:48

Laurell Roko je znao isto tako radit , nebi nijedan ton ispustio čitav dan samo se smijulji, guta i zvace nesto pa bi ga ja uzela u krilo okrenula prema sebi oci u oci pa bi pricala gluposti dok on ne pocme gugutat jer sam umisljala svasta, pa gledaj grlo, pa ds nije nesto dohvatio pa zvace..ugl sve je bilo uredno . Tada je također bio plasljiv i placljiv kad nekog vidi novog pa sam zakljucila da je došao razvoj neke nove svjesnosti, pa samo promatra jer je u čudu. Par dana kasnije sve normalno.
    Babyboy mama lavica, svaka čast. Sigurno nije lako kad beba ne jede , jedan dan slabije papa pa ja zamisljam scenarije odmah. Bit ce bolje , nemam pametsn savijet prvi put sam mama i nekim čudom dojenje mi uspijeva pa boce ne koristim , al bili smo na MAM boci i mi kratko i kazu da je najbolja pogotovo ona s duplim dnom ako beba ima problema sa grcevima, podrigivanjem Arianne mozda da probas nju.
    .
    Ja bi rekla da sve bebe fino napreduju a mi da cemo prolupat od brige 🤣 al sta mozes kad se sve brinemo da bude dobro to maleno biće.
    .
    Moj danas jede non stop pa bljuca jer mu je viska, stalno trazi i ne smiri se dok ne povuce bar malo. Cim smo zatvoreni u kuci (kiša čitav dan) on trazi bar 2 dojenja dodatna kad smo vani nista gleda, spava i uziva.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

• Arianne
    28. Studeni 2024. 17:57

Babyboy citala sam i pratila tvoje postove i slazem se da je puno gore kad ne jedubi svaka ti cast, ja sam bila luda od brige cim je manje jeo par dana nakon cijepljenje, svaka cast kako to izdrzis.
    .
    Johica, mi smo bili na pocetku na Mam bocici ali sam onda citala da su Dr Browns najbolje i htjeli smo staklenu pa sam uzela te Dr Browns. Imamo jednu staklenu koju koristimo uvijek i jednu plasticnu rezervnu i za put. I isto tako vece ali zasad ne trebaju. Jos imam onu manju Mam od pocetka ali nisam ga htjela zezat kad se naucio na Browns, jer je drukciji sisač. Makar moj nikad nijednu nije odbio.  A problemi znaju nastat i na sisi (idemo uvijek prvo sise pa bočica), makar sam provjeravala i sa savjetnicon je li dobar hvat i nije da puno cokce dok pije. Ali mozda isprobam Mam opet, trenutno je drzim kao rezervu za put.  

It's a boy 💙

• Arianne
    28. Studeni 2024. 18:12

Inace mi smo probali Bibs bocu, Avent natural response, Dr Browns usko grlo i Mam duplo dno. Bibs sam izbacila jer da je losa za zagriz i prebrzi je protok, ali bila mu je ok. Dr Browns i Mam su nam obje ok.
    Na Aventu mu stvarno najvise treba da pojede, pa bi to bilo zgodno ako je netko hlapljiv, ali on kao da je cudno uhvati i cokce pa opet guta dosta zraka s njom.
    Da podijelim svoja iskustva ako nekog zanima. 😊
    .
    Johica i meni je danas malo cudan i placljiv i nije htio mi vjezbice koje radimo i ko da nas je za inat ignorirao i okretao se u onu stranu koju preferira, a ne u onu koju ga poticemo. 😆 ali mi setamo uglavnom vikendom jer ne uspijem kad mi partner radi, previse stepenica imam.

It's a boy 💙

• Sreća2012
    28. Studeni 2024. 19:16

Ja sam isprobala sve zivo al eto bas mam jos nisam. Probat cu i to. Evo ona je meni jucer i prekjucer super jela i sad nakon 4 h sto nije jela jedva 60 ml je popila. Sve nesto na dane cini mi se

Leeloo101
    28. Studeni 2024. 19:21

laurell

Lelo i kod nas ista stvar sa spavanjem/budenjem. doslovce identično.

Sto se boje stolicetiče kod nas je zelena/zuta/zuto-zelena. kako kad. nekad “ne smrdi” uopće, a nekad da padneš u nesvijest 🙈

Sreća i Babyboykažete da ste na Aventovim bočicama.. jeste probale s nekim drugim? Mi smo imali problem sa hranjenjem i Aventom, koji god sisac bi stavili, ne bi pojeo koliko bi trebao, otkad smo prešli na MAM sve super!

Kod nas danas nekako čudno stanje. Neće guguce ni priča, smije se ali šuti, kao da ga boli grlo ako ispusti glas i stalno nešto mljacka po ustima, “guta”. Nema temp, u nosu nema sline ali kao da ju čujem da je ima, možda se slijeva, ne znam. Nisam pametna jel bi ga vodila među bolesnu djecu dok još nema temperature ili ozbiljnijih simptoma.

Evo I sad je preskočila spavanac..
    A ona je isto imala fazu tišine..  jednostavno ni glasa od nje, nakon par dana je krenula i od tada se ne gasi😆

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Monny
    28. Studeni 2024. 20:40

Kakvo je stanje sa zubićima kod vas? Moja je danas nervozna i gura sve živo u usta..vidi se bijela točkica tako da je očito krenulo 🫣

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy
    28. Studeni 2024. 21:55

Johicaa i Arianne izdržavam jer nemam izbora,isplakala sam more suza do sad,danas sam se tek nekako sabrala i prestala toliko brinuti,bit će sve nekako,proći će i to,ako je najgore što može biti da bude malo mršaviji a da je sve drugo s njim ok onda neka tako bude. Imat će vremena u životu jesti i debljati se. 
    On je danas isto slabije spavao,i evo još uvijek nikako da zaspe,okupali ga oko 20 i nikako da zaspe😮‍💨
    Monny on stalno trpa šake u usta i onako nervozno ih zna žvakati ali ne vidim da će išta uskoro.
    Tko nam je jučer krenuo sa kašicama? Kako je danas prošlo?

• Arianne
    29. Studeni 2024. 07:05

Babyboy, a je li ti sto rekao pedijatar, zasto i dalje tako jede?
    .
    Ja sam htjela pitat kako vam bebe spavaju, u smisli da li ih pokrivate s necim ili u vreci? Meni se cini da samo u robi bi mu bilo zima. Oko 20 stupnjeva nam je u sobi.
    Zasad imam poplun i deku koje uguran u rub krevetica da ih ne moze micat ali postaje sve veci i jaci i pokretljiviji. Uzela bi vrecu, ali me muci kako ga stavit u nju. Mi ga cesto uspavamo na rukama hodajuci pa onda stavimo u krevetic (iako se trudimo sve vise u kreveticu). Ne znam kako bi to izvela s vrecom. Znam da se pokrivanje dekicom i poplunom ne preporuca kao (makar smo mi tako odrasli).

It's a boy 💙

• plave_okice
    29. Studeni 2024. 07:47

Mi smo mislili da ce biti s vrecom za spavanje znanstvena fantastika, ali nije. Kad zaspi, ostavimo da malo spava i onda ju stavimo u vrecu. Sad jos znamo dekom ju malo pokriti preko vrece, ali nije joj hladno. Svako jutro bude topla. 
    ….
    Jucer nam je bio drugi dan kasica. Isto mrkvica. Pojela je dvije zlicice. Ostalo se pocela ljutiti, plakati. Nisam htjela forsirat vise pa smo prestale. Danas je novi dan pa se nadam da bude sad svaki iduci jos bolje. 😊
    ….
    Vama koji su bebaci bubani, zelim brzo ozdravljenje. 

• sparkle212
    29. Studeni 2024. 08:21

Arianne mi ju poslije kupanja odmah stavimo u pidzamicu i vrecu. Uspavam ju nepokrivenu, a dok mi idemo spavat oko 22-23h vec pocne padati temperatura na 20-21 i tu ju pokrijem dekicom do struka. Zna maknuti deku s glave pa se vise ne brinem toliko. 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.