🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Johicaa
    29. Studeni 2024. 10:10

Arianne

Babyboy, a je li ti sto rekao pedijatar, zasto i dalje tako jede?
    .
    Ja sam htjela pitat kako vam bebe spavaju, u smisli da li ih pokrivate s necim ili u vreci? Meni se cini da samo u robi bi mu bilo zima. Oko 20 stupnjeva nam je u sobi.
    Zasad imam poplun i deku koje uguran u rub krevetica da ih ne moze micat ali postaje sve veci i jaci i pokretljiviji. Uzela bi vrecu, ali me muci kako ga stavit u nju. Mi ga cesto uspavamo na rukama hodajuci pa onda stavimo u krevetic (iako se trudimo sve vise u kreveticu). Ne znam kako bi to izvela s vrecom. Znam da se pokrivanje dekicom i poplunom ne preporuca kao (makar smo mi tako odrasli).

Dobro jutro😄
    Ja stavljam njega od rođenja u vrecu prvo u ljetnu a sad u zimsku bez rukava, uskoro i s rukavima. On nama ide vecinom spavati budan, spakiramo se u vrecu i zaspe za nekih 20ak min , ponekad zaspe ranije dok papa a vreca koji imamo je kika boo koja se kopca sa strane i na ramenima su pucke pa nema provlacenja ruku kad spava samo ga skopcamo. Po danu je do sada spavao s dekicom jer mi je na oku u dnevnoj u koljevci a uskoro ce spavanci biti u sobi u vreci samo da jos malo poraste.
    .
    Vrecu kombiniras s vise odjece, recimo sada spava u debeloj pidzami, bodi dugih rukava i termo carapicama jer zahladi izjutra a kad bude jos hladnije idu i strampice ili tajice uz ovo. Ja sam mirna kad on spava u vreci znam da je pokriven i da nece povuci deku na glavu, a on je prihvatio vrecu kao dio rutine odlaska na spavanje. 😄
    Probaj vidjet ces da ce se i bebi svidjeti. 😘

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

• Arianne
    29. Studeni 2024. 14:01

Hvala na savjetima. Mozda smo mi nasega mozda previse naucili na nosenje prije spavanja, ali eto. Narucit cu jednu vrecu, zimsku, mislim od ethereala pa cu vidjet. Imam 2 lidlove lupilu ali cine mi se tanke, kod nas je ledena soba.
    .
    Johicaa, mi smo danas bili budni od 4 i pol, 5 jer se poremetio ritam, ali nije strasno jer sam spavala od 9 navecer s 2 kratka buđenja samo za dojenje. Jos sam se na buđenju oko 3 ujutro razmisljala da postam. 😂😂

It's a boy 💙

Johicaa
    29. Studeni 2024. 22:25

Arianne

Hvala na savjetima. Mozda smo mi nasega mozda previse naucili na nosenje prije spavanja, ali eto. Narucit cu jednu vrecu, zimsku, mislim od ethereala pa cu vidjet. Imam 2 lidlove lupilu ali cine mi se tanke, kod nas je ledena soba.
    .
    Johicaa, mi smo danas bili budni od 4 i pol, 5 jer se poremetio ritam, ali nije strasno jer sam spavala od 9 navecer s 2 kratka buđenja samo za dojenje. Jos sam se na buđenju oko 3 ujutro razmisljala da postam. 😂😂

Probaj, mozda se bas njemu svidi spavati u vreci pa napravite novu rutinu. Al nemoj se opterecivat s tim jel previse nosas svoju bebu nikad nije previse pogotovo dok su ovako mali.☺️
    Ja bi nekad voljela da se moj voli nosati, al samo ujutro kad se tek probudi trpi nosanje i ljubljenje. Jednostavno je takav , jedino zna zaspat na dojci pa ga malo duze drzim tada dok se najede.
    Ja sam stvarno trenutno zadovoljna nocnim spavanjem, spava u komadu 7-8 h i nakon jela nastavi jos 3-4 sata al zato po danu trenutno vodim borbu s njim. Spava prvi spavanac 45-60 min i drugi 60-80 min i onda posljepodne nema sanse duze od 20-30 min pa naplakiva i žali od 5 do 7 sve ga živcira jer nema snage , tako da ga legnem uvijek ranije.😅
     Al necu se zalit stvarno je dobra beba.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

laurell
    30. Studeni 2024. 05:51

Kod nas je isto spavanje noćno u vreći. Kod njih su bitne oznake TOG (i onda po tome po temperaturi u sobi otprilike ima kako obuci dijete ispod). Mi imamo vreću koja je TOG 3.0, dakle zimska bas, i ja njega stavljam samo u dugi bodi, noge gole, carapice i vreća. Bude topal topal 😅. Kad mu dođe “njegova ura” za spavanje i nervoza odmah ga presvlačim, stavljam u vreću, zanjisemo ga par puta na rukama tako u vreći i u krevetić ide. 

Ko je krenuo s dobranom i kašicama? Sto mislite o kuhalima na paru (ili tipa Avent 4u1 koji i mixa, ima i neki Babymoov, Beaba..) to bacanje novaca ili je praktično? 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• sparkle212
    30. Studeni 2024. 12:11

Laurell nismo jos poceli s kasicama, ali moja kuma je imala kuhalo na paru i njoj je super bilo. Ne znam koju marku je imala ali znam da je u njemu mogla i sterilizirati bocice i kuhati kasice, imalo je i funkciju pasiranja, uglavnom njoj je bilo korisno pa sam mislila posuditi i probati dok krenemo uvoditi kasice

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• sparkle212
    30. Studeni 2024. 12:13

Jel netko od vas koristi Novalac 1 adaptirano? Navodno je neka nestasica i nalazim jedino kutije s rokom trajanja do 2/25. S tim da ga ima samo u ljekarnama i to su male kutije od 400gr, od 800gr ne mogu naci

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• plave_okice
    30. Studeni 2024. 13:49

Ja trenutno kuham u obicnom manjem loncu i zblendam stapnim mikserom. Razmisljala sam i ja o tom kuhalu, ali shvatila da nema potrebe. Ubrzo ce pocet i sitnije komadice papati. Nekim bebama ne pase bas kasasto pa neki roditelji krenu odmah na komadice. 😊

• plave_okice
    30. Studeni 2024. 14:31

Upravo je mlada dama probala tikvicu i uspjeh. Pojela je vise od pola zdjelice. 🥳🥳🥳 ona je neutralnija pa joj se vj. vise svidjela. A mozda i zato sto ju je tata hranio. 🤣

• Sreća2012
    30. Studeni 2024. 14:42

Ja sam bas neki dan narucila philips avent kuhalo 4u1 iako ga necu koristit jos 2ipo mj🤣 cini mi se prakticno i da ne zauzima previse prostora kao babymoov npr. Narucila sam usput i babybrezzu. Nek pomogne sve sto moze pomoc😅

• plave_okice
    30. Studeni 2024. 21:21

Sreća2012 super. Treba si olaksati. 💪 Mi smo razmisljali o baby brezzi, ali smo na kraju odustali. Imamo sistem s termosicama. Ali definitivno kad se moze, treba si olaksati maksimalno. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.