🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    23. Studeni 2024. 17:48

Leeloo101

korni

Leeloo101

korni

Leeloo101

korni

Leeloobaš sam jutros nešto brzinski čitala, to bi bilo super. Kako je malena? 🥰 Jel sad okej u voznji autom?
    Babyboytako je da, zaboravila sam na to. Mozda mu treba koji dan da se malo privikne..
    Ja cu sama raditi kašice kad krenemo s dohranom, i isto se tome veselim, krece neko novo poglavlje 🤗
    Plave okice navodno bi trebalo i nas obuhvatiti, onaj dio mjeseci od 1.3. Koji nam preostaje.
    Kornii ne baš… sad je počela protestirati i umrla kolicima.. lagano sizim. Jer mi je počelo biti teret izlaziti s njom, a opet da smo stalno u kući nema smisla

Tako je da..
    Uff muka je to znam. Nemam bas neki pametan savjet 😑 nama je u autu okej, ali kolica nula bodova, samo nosiljku koristimo zasad jer inače ne bi iz kuce izasla..a nadam se da će joj kolica biti zanimljivija mozda za mjesec dva.

Ja sam nekako skeptična prema tim nosiljakama, ali ako ovako nastavi morat ću. Jer obučen je za kolica, a kad je moram nositi van njih hladno joj je…

Znam da, ali draza mi ta opcija, nego da mi ona vrišti u kolicima ili da smo pak stalno doma. Njoj obucem zasad jaknu, i pokrijem joj nogice dodatno s mojom jaknom, i uzela sam joj i kombinezon (veci) pa je cijela ubundana. Za ovo vrijeme je okej, a kad baš budu neki minusi vjerojatno necemo u neke opake šetnje 😅
    Nadam se da im je to neka faza, i da cemo ih obje uskoro u kolicima normalno vozikati 🥰

Mi se upravo vratile iz šetnje, dijete nije izašlo 4 dana pa je bila mirna i umrla autu i u setnji 😆😆😆😆
    Netko je spominjao smanjeno hranjenje ili tako nešto oko 15tj. Pročitajte ovo https://ibb.co/VHh9wwv

Superr, bravo 🤗🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Sreća2012
    23. Studeni 2024. 19:57

Moja isto tako jede manje al danas je uzas. Od 9:30 ujutro je pojela samo 220ml. Al je i nervoznija pa je mozda taj skok. Al ako ce u skokovima manje jesti a i inace manje jede onda smo u problemu jer ne jede nista skoro

• babyboy
    23. Studeni 2024. 21:35

Ja sam danas posumnjala da maleni ima tihi reflux,pročitala sam puno toga i poklapa se skroz,u po edjeljak idemo pedijatrici pa cemo vidjeti. 
    Sreća2012 razumijem te u potpunosti,i samoj mi je tako svaki dan,nadam se da sam pronašla uzrok naših problema. 

• babyboy
    24. Studeni 2024. 18:27

Sreća2012

Moja isto tako jede manje al danas je uzas. Od 9:30 ujutro je pojela samo 220ml. Al je i nervoznija pa je mozda taj skok. Al ako ce u skokovima manje jesti a i inace manje jede onda smo u problemu jer ne jede nista skoro

Ej kakvo je danas stanje,jel jede bolje?

Leeloo101
    24. Studeni 2024. 19:05

babyboy

Leeloo101

korni

Leeloo101

korni

Leeloo101

korni

Leeloobaš sam jutros nešto brzinski čitala, to bi bilo super. Kako je malena? 🥰 Jel sad okej u voznji autom?
    Babyboytako je da, zaboravila sam na to. Mozda mu treba koji dan da se malo privikne..
    Ja cu sama raditi kašice kad krenemo s dohranom, i isto se tome veselim, krece neko novo poglavlje 🤗
    Plave okice navodno bi trebalo i nas obuhvatiti, onaj dio mjeseci od 1.3. Koji nam preostaje.
    Kornii ne baš… sad je počela protestirati i umrla kolicima.. lagano sizim. Jer mi je počelo biti teret izlaziti s njom, a opet da smo stalno u kući nema smisla

Tako je da..
    Uff muka je to znam. Nemam bas neki pametan savjet 😑 nama je u autu okej, ali kolica nula bodova, samo nosiljku koristimo zasad jer inače ne bi iz kuce izasla..a nadam se da će joj kolica biti zanimljivija mozda za mjesec dva.

Ja sam nekako skeptična prema tim nosiljakama, ali ako ovako nastavi morat ću. Jer obučen je za kolica, a kad je moram nositi van njih hladno joj je…

Znam da, ali draza mi ta opcija, nego da mi ona vrišti u kolicima ili da smo pak stalno doma. Njoj obucem zasad jaknu, i pokrijem joj nogice dodatno s mojom jaknom, i uzela sam joj i kombinezon (veci) pa je cijela ubundana. Za ovo vrijeme je okej, a kad baš budu neki minusi vjerojatno necemo u neke opake šetnje 😅
    Nadam se da im je to neka faza, i da cemo ih obje uskoro u kolicima normalno vozikati 🥰

Mi se upravo vratile iz šetnje, dijete nije izašlo 4 dana pa je bila mirna i umrla autu i u setnji 😆😆😆😆
    Netko je spominjao smanjeno hranjenje ili tako nešto oko 15tj. Pročitajte ovo https://ibb.co/VHh9wwv

Super za dobru šetnju 🥰
    Kod nas je očito onda faza oduvijek 🤣🤣
    Još prije ove afte je bilo donekle bolje a sad je opet kaos,uopće ne želi jest,bila sam ok i mirna sve ove dane i ajde treba mu vremena ali sad mi vise nije ssvejedno,nema naznake da će krenut jest,svaki hranjenje na kraju mu moram dat u snu jer u budnom stanju nema šanse koliko god da prođe vremena. Jedino da ga ostavim baš cijeli dan pa da vidim jel bi jeo,ali to me full strah ipak je malen

A da probaš drugu dohranu?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• babyboy
    24. Studeni 2024. 20:07

Leeloo101

babyboy

Leeloo101

korni

Leeloo101

korni

Leeloo101

korni

Tako je da..

Super za dobru šetnju 🥰
    Kod nas je očito onda faza oduvijek 🤣🤣
    Još prije ove afte je bilo donekle bolje a sad je opet kaos,uopće ne želi jest,bila sam ok i mirna sve ove dane i ajde treba mu vremena ali sad mi vise nije ssvejedno,nema naznake da će krenut jest,svaki hranjenje na kraju mu moram dat u snu jer u budnom stanju nema šanse koliko god da prođe vremena. Jedino da ga ostavim baš cijeli dan pa da vidim jel bi jeo,ali to me full strah ipak je malen

A da probaš drugu dohranu?

Probali ali isto je..

• plave_okice
    24. Studeni 2024. 20:13

I nasa je jucer jela znatno manje. Mozda zato sto je cjepljena prije 3 dana. Danas se ajde popravilo s hranjenjem. A i kasljuca jos uvijek 🫣 imala je i temperaturu danas neku manju pa smo joj dali jedan cepic. Vjerujem da sve povezano. I jako je bila cendrava prva dva dana nakon cjepljenja. Bude bolje. 

Sljedeci tjedan krecemo s dohranom. Jedva cekam 🤗
    ….
    Curke drzite se! Bas je neko doba viroza i prehlada. Ali vrijeme leti i svi ono prebrzo rastu. 

• babyboy
    24. Studeni 2024. 20:58

Da nisu tema uvijek bebači,kakvo vam je stanje s kosom? Meni je počela ona faza kad krene ispadati jako,užas. Ne sjećam se jesam li uspjevala prije to s čime smanjiti i poboljšati stanje ili jednostavno mora proći. Kako je kod vas?

• Monny
    24. Studeni 2024. 21:32

babyboy

Da nisu tema uvijek bebači,kakvo vam je stanje s kosom? Meni je počela ona faza kad krene ispadati jako,užas. Ne sjećam se jesam li uspjevala prije to s čime smanjiti i poboljšati stanje ili jednostavno mora proći. Kako je kod vas?

Kod mene užas, ali baš užas.. srećom imam grivu pa se ne vidi, ali muž svako malo čisti odvod 😂😂 ja koristim olival losion sa piskavicom, ali kratko pa još ne vidim neko poboljšanje.

12/23 UZV ♥️✔️

korni
    25. Studeni 2024. 03:58

Babyboy ne znam da li se sjećaš, ali kod nas je bio reflux u pitanju. Plakala mi je nakon hranjenja, pa je krenula tijekom i onda cak i odbijala hranu ili minimalno pojela, uz bljuckanja. U dogovoru s ped presli na hipp ar (anti reflux), hrana je gušća, pa sporije jedu i bolje im "sjedne". Bilo je manje bljuckanja, iako još uvijek bude, ali je jela normalno. Sretno kod pedijatra i da maleni brzo krene papati kako treba 🍀
    Opadanje kose i kod mene u tijeku.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.