Jel uspijete prati zubice? Mojoj je nekad zanimljivo, a nekad samo grize četkicu 😂
Naše spavanje je baš koma, neće se uspavati bez sise, nekad navečer uspijemo, ali rijetko..od kad je na praznicima, dnevno spavanje je preskočila 3 puta i to su nam bili koma dani.. mužu i meni, ona kao da je spavala 3 sata 🤦😅
Što se tiče jela, jede sve, ima oko 11 kg..a pričanje je u zadnjih 10 dana baš krenulo, ponavlja za nama, uzme jabuku pa kaže abuka, pokazuje na stol i vice kruha, samo sam ja stalno tata 😂😂😂 baš me rijetko zove mama, po noći uglavnom..al čim progleda pita gdje je tata 😅

12/23 UZV ♥️✔️
Plave okice bravo, samo neka napreduje 🎉 lako za kile, bit će ih poslije 🤣 moj je isto tako oko 11kg, a još je i dečko. Bas me zanima sad uskoro na vaganju ćemo vidjeti točno, doma mi ne da da se važe, a kod doktorice mora 🫣
I on isto po danu počeo dudu stalno, pokušam ju nekad sakriti bar po danu ali čim ju nađe-gotovo. I još on ima i svoju tjesilicu od malena pa i nju vuče sa sobom po dnevnom i svukud 🤦🏽♀️
Monny isto tako je i kod nas s pranjem zubića. Nekad dozvoli, nekad samo grize. Bravo za pričanje 🥰 ja se baš “žalila” kolegici kako slabo priča, pa me utješila da to doslovno preko noći krene.

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Moja isto zvace cetkicu. Nece bas da ih pere. 🤣 a ful je smijesna. Prije se voljela kupati u kadi. Sad ne voli vise. A s uspavljivanjem koma zadnjih dana. Pustimo ju da se sama uspava i sad smo par dana prekrdasili i ostavili ju dulje budnom, kaos. Ujutro jucer i danas ju jedva probudila za vrtic.

Mi imamo problema i sa noćnim strahovima u zadnje vrijeme, užasno se dere i plače, a spava praktično..to je navodno od premora.. baš nam je sve sad stresno 😔
Zadnje dvije noći dobro spava, nadam se da će se tako i nastaviti.. sretna nova godina svima, puno zdravlja i što manje faza 😂🍀uživajte ❤️

12/23 UZV ♥️✔️
Sretna Nova godina od srca! Puno lijepih trenutaka želimo svima
😊
..pranje zubića za sad neuspješno,ali dobro još je mali pa bude... kilažom ste svi za jedno 2 kile ispred nas,moj je baš mrvica,iako ovako kad ga vidiš ne izgleda neuhranjen. Bude nadoknadio jednom i te kile. On baš dosta brblja na svom jeziku,a od ovih riječi govori mama,dada(tata)da,ne,daj,vava(hvala),brm brm,njmnjm,pa pa,duda..
I da on isto ima dosta dudu u ustima i stalno ih gubimo. Preko dana spava cca 3 sata i to spava super,noćno spavanje je onako,nekad milion buđenja pa samo dudu mu damo a nekad prakticki samo jednom dva puta se čuje,jedno vrijeme nije bilo noćnoga hranjenja a sad opet već neko vrijeme pije jednu bocu oko 3 ujutro jer se počne budit i plakat svako par minuta i tek nakon što popije nazad lijepo zaspe.

Šaljem ti poklon vaučer u vrijednosti od 100 € koji možeš iskoristiti na web-stranici: https://www.valamar.com/hr/ambasador-forma-za-novog-korisnika?loyaltycardnumber=MTAwMTEzMjU3NjY4 za svoj prvi odmor u Valamaru.
Unesi svoje osobne podatke i na e-mail ćeš dobiti svoj vaučer.
Nadam se da ćeš se lijepo provesti!

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Hej cure, vidim da ste utihnule, ali i da bebači dobro napreduju. 😊 Još malo pa i neće biti više bebe. Brzo nam rastu... Evo nisam se baš dugo javljala , proleti vrijeme začas. Samo da znate da smo mi dobro. Curka napreduje brzim tempom, jako je aktivna i ne staje 😂 Još ne ide u vrtić, i dalje je na cici. Sve u svemu, dobra je ❤️
Šaljemo vam svima puse 🥰

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hej nada, baš lijepo što si se javila 🍀
Baš brzo rastu 🥰
Mi smo prestali sa dojenjem, vjerovali ili ne 😂😂 na kraju je sve prošlo relativno lako i puno bolje nego sam očekivala..sad spava cijelu noć, probudi se oko 4, popije mlijeka iz boce i nastavi spavati..sama i zaspe, jedino dnevno spavanje vikendom prođe sa dernjavom, ali uspije zaspati..dok u vrtiću normalno zaspe 🫣
Mi smo uglavnom dobro, stalno bolesni, ja pogotovo 🤦🤣
Pusa svima 🩷

12/23 UZV ♥️✔️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji