🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyboy
    25. Studeni 2024. 11:07

korni

Babyboy ne znam da li se sjećaš, ali kod nas je bio reflux u pitanju. Plakala mi je nakon hranjenja, pa je krenula tijekom i onda cak i odbijala hranu ili minimalno pojela, uz bljuckanja. U dogovoru s ped presli na hipp ar (anti reflux), hrana je gušća, pa sporije jedu i bolje im "sjedne". Bilo je manje bljuckanja, iako još uvijek bude, ali je jela normalno. Sretno kod pedijatra i da maleni brzo krene papati kako treba 🍀
    Opadanje kose i kod mene u tijeku.

Joj ne sjećam se,nešto kroz maglu da jesi pisala.. kako je to onda kod vas se odvilo,jel odmah prihvatila tu novu hranu ili je trebalo vremena da krene piti vece(normalne)količine? 
    Popodne je pedijatrica pa cemo vidjeti.. 
    Znači opadanje kose aktualno,meni je koma što je posvuda ima,a u repu je stalno,dok ju operem i osušim sve puno dlaka🤪

• sparkle212
    25. Studeni 2024. 13:01

Meni je kosta pocela otpadat nakon mjesec dana. Cetka mi je puna kose svako cesljanje, a odvod sam uspjela potpuni zastopat 🤣 jedva ga pocistila koliko se kose nakupilo u tusiranju , uzaas 😂 sva sreca pa je imam bas puno, mozda mi nesto i ostane nakon tog otpadanja. 
    .
    Babyboy sretno kod pedijatra, nadam se da cete brzo naci hranu koja vam odgovara, bas kao sto korni kaze, mozda je reflux u pitanju pa samo treba specijalna dohrana. Drzim fige da vam se popravi situacija 😊
    .
    Mi smo jucer napunili 3 mjeseca i bas se cudim koliko je curka velika 🥰 imam okvir za 12 slicica pa ju svaki mjesec slikam i stavim i bas mi je lijepo vidjet kako napreduje. Uskoro idemo na cijepljenje protiv rote pa cemo usput cuti koliko je dobila na tezini otkako kombinirani izdajanje i ad

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

korni
    25. Studeni 2024. 13:43

babyboy

korni

Babyboy ne znam da li se sjećaš, ali kod nas je bio reflux u pitanju. Plakala mi je nakon hranjenja, pa je krenula tijekom i onda cak i odbijala hranu ili minimalno pojela, uz bljuckanja. U dogovoru s ped presli na hipp ar (anti reflux), hrana je gušća, pa sporije jedu i bolje im "sjedne". Bilo je manje bljuckanja, iako još uvijek bude, ali je jela normalno. Sretno kod pedijatra i da maleni brzo krene papati kako treba 🍀
    Opadanje kose i kod mene u tijeku.

Joj ne sjećam se,nešto kroz maglu da jesi pisala.. kako je to onda kod vas se odvilo,jel odmah prihvatila tu novu hranu ili je trebalo vremena da krene piti vece(normalne)količine?
    Popodne je pedijatrica pa cemo vidjeti..
    Znači opadanje kose aktualno,meni je koma što je posvuda ima,a u repu je stalno,dok ju operem i osušim sve puno dlaka🤪

nije bilo problema, odmah je prihvatila i krenula jesti kako treba. Gušća je hrana pa sporije jedu i manje im se vraća. Bas me zanima šta ce vam pedijatar reći. Moja mi je danas rekla da krenem s dohranom jer da je kruta hrana bolja za reflux, pa ćemo vjerojatno uskoro krenuti.
    Sparkle čestitam na 3 mj ❤️ brzo nam rastu da 💞

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Sreća2012
    25. Studeni 2024. 14:17

Babyboy kod mene sve isto, cak i gore. Evo vec 2 dana 575 ml u 24h…
    Ja sam isto probala s drugom dohranom i isto je bilo. Jedino da probam s i ja s nekom za reflux iako ne znam jer ne bljuca ona meni bas i ne place tijekom hranjenja. Jedino place kad joj stavljam bocu u usta a ne zeli jest. Koje ti bocice koristis? Meni je jos mozda u glavi da joj ni to ne odgovara skroz iako sam probala s 4 vrste i jedino s aventom pojede

• babyboy
    25. Studeni 2024. 15:21

Evo,kaže pedijatrica mama on vas trenira 😂on je zdravo dijete a ovo je sve faza,kaže proći će,malo morate skakati oko njega da ga hranite ali bude prošlo,z 2 tj opet na vaganjr,ne gubi na tezini,piski i kaki,koža je ok,kaze da nije reflux u pitanju,on je takav i zafrkava. Kaže trebao bi pojest vise ali eto njemu je očito dosta i nema tu pravila,dok napreduje i sve drugo je dobro nema mjesta panici.

• babyboy
    25. Studeni 2024. 15:53

Sreća2012

Babyboykod mene sve isto, cak i gore. Evo vec 2 dana 575 ml u 24h…
    Ja sam isto probala s drugom dohranom i isto je bilo. Jedino da probam s i ja s nekom za reflux iako ne znam jer ne bljuca ona meni bas i ne place tijekom hranjenja. Jedino place kad joj stavljam bocu u usta a ne zeli jest. Koje ti bocice koristis? Meni je jos mozda u glavi da joj ni to ne odgovara skroz iako sam probala s 4 vrste i jedino s aventom pojede

I on je zadnja 2 dana na toj količini,Mam bocice ali sam u ovoj fazi odbijanja opet probala na avent pa nekad na kraju na nju popije. Živim za dan kad će mi popiti više od 100 ml,ovo je strašno stresno 

• Sreća2012
    25. Studeni 2024. 17:21

Isto je sve tako i meni. Isto smo bili na vaganju i dobiva. Sad me bas zanima iduci pregled. Ja sam joj probala aptamil comfort dat i nece. Probala sam i ja i bas je ruzan i gorak. Nastavit cemo ovako pa kako ide

• babyboy
    25. Studeni 2024. 17:30

Sreća2012

Isto je sve tako i meni. Isto smo bili na vaganju i dobiva. Sad me bas zanima iduci pregled. Ja sam joj probala aptamil comfort dat i nece. Probala sam i ja i bas je ruzan i gorak. Nastavit cemo ovako pa kako ide

Mm kupio neki dan Novalac ali isto je,tako da mi sad stoji ta piksa. Aptamila sam do sad već 2 bacila. Ma to je jednostavno do njih,očito su takvi i takva faza. Živi bili pa vidjeli. On je manje više ok,ima naravno nervoznih trenutaka u danu ali je veseo i smije se i pokazuje interes za igračke da ih lovi i tako...

• babyboy
    25. Studeni 2024. 19:39

sparkle212

Meni je kosta pocela otpadat nakon mjesec dana. Cetka mi je puna kose svako cesljanje, a odvod sam uspjela potpuni zastopat 🤣 jedva ga pocistila koliko se kose nakupilo u tusiranju , uzaas 😂 sva sreca pa je imam bas puno, mozda mi nesto i ostane nakon tog otpadanja.
    .
    Babyboy sretno kod pedijatra, nadam se da cete brzo naci hranu koja vam odgovara, bas kao sto korni kaze, mozda je reflux u pitanju pa samo treba specijalna dohrana. Drzim fige da vam se popravi situacija 😊
    .
    Mi smo jucer napunili 3 mjeseca i bas se cudim koliko je curka velika 🥰 imam okvir za 12 slicica pa ju svaki mjesec slikam i stavim i bas mi je lijepo vidjet kako napreduje. Uskoro idemo na cijepljenje protiv rote pa cemo usput cuti koliko je dobila na tezini otkako kombinirani izdajanje i ad

Sretna 3 mjeseca 🥰

korni
    25. Studeni 2024. 20:02

Babyboy nadam se da će maleni brzo prestati zafrkavati mamu 🤭🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.