Naš sistematski prošao super, malo je plakala na cijepljenju 😔 narasla je 10 cm od zadnjeg mjerenja 😯
Doktor nam je rekao da sa 4 mjeseca možemo početi sa kašicama i to da odmah miješam meso i povrće, bez 3 dana probe za svaku namirnicu 🤨 što vi mislite o tome? Svugdje sam čitala da ide postepeno uvođenje..
Super za dobar pregled i za veliku curu,10 cm je baš puno,buduća košarkašica?
Ajd s 4 mj. imaju neki koji to još kažu ali brate mili odmah meso. Ne znam baš,ja nebi, to mi je baš nekako previše za početak. Postepeno uvođenje je s razlogom,kako bi se znala eventualna reakcija ako bi je bilo,a opet to je velika promjena za njihovu probavu i ne treba ju baš odmah opteretiti.
Hehe, moguće 😅 i muž i ja smo visoki tako da mora i beba 🤗
Upravo tako, ja sam planirala sa 5 mjeseci početi i meso kasnije uvesti..malo me to iznenadilo danas, moguće da švabe imaju svoje smjernice 😂
12/23 UZV ♥️✔️
Pozdrav cure, mi smo ok samo što je dosta nervozna preko dana, jako puno slini i mislim da ju dosta zubići muče, a i prducka dosta.
Danas je pokakala dosta sluzi, nadam se da je to normalno, zadnji put kad sam pitala ped.za tu sluz rekla je da je bitno da nema krvi u stolici 😬
Sutra idemo na cijepljenje protiv rote (tek sad, da, nitko nam nije ništa rekao prije i morala sam zvati da pitam, nisam bila upućena…) Kao, bitno je to odraditi do 6 mj pa smo taman u zadnji voz upali. Jer ide još jedno za mjesec dana.
Zašto do 6.mj? Mi još čekamo termin za prvo
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Pozdrav cure, mi smo ok samo što je dosta nervozna preko dana, jako puno slini i mislim da ju dosta zubići muče, a i prducka dosta.
Danas je pokakala dosta sluzi, nadam se da je to normalno, zadnji put kad sam pitala ped.za tu sluz rekla je da je bitno da nema krvi u stolici 😬
Sutra idemo na cijepljenje protiv rote (tek sad, da, nitko nam nije ništa rekao prije i morala sam zvati da pitam, nisam bila upućena…) Kao, bitno je to odraditi do 6 mj pa smo taman u zadnji voz upali. Jer ide još jedno za mjesec dana.
Zašto do 6.mj? Mi još čekamo termin za prvo
A takve su smjernice, da se mora završiti do 6 mj. Razmak između prve i druge doze mora biti 4 tjedna .
A ribica,jesi joj probala mazati gengigel oralni gel,on je skroz siguran za njih ali baš i je namijenjen za te tegobe? Svakako napomeni za tu sluz,pogotovo s obzirom da idete na cijepljenje.
Mažem joj anaftin baby ali ne pomaže baš, valjda moraju izbiti pa će biti ok.
Hoću, spomenut ću sluz danas ...
Dobar dan svima,
Mi hodamo danas drugi dan u dnevnu bolnicu s malim,prekjučer završili na hitnoj. Nadam se dq će danas biti ok nalaz i da nece ttebat vise infuziju.
Nego imam pitanje vezano za robicu,čija vam se robica pokazala da su manji modeli? Njemu je većina toga 62 malo a pak 68 ogromno,uopće ne znam di bi kupila,najviše trebam jednodijelnih odjelca onih kao pidzamica,pa si mislim tko ima manje modele 68 bi trebali biti ok.
Dobar dan svima,
Mi hodamo danas drugi dan u dnevnu bolnicu s malim,prekjučer završili na hitnoj. Nadam se dq će danas biti ok nalaz i da nece ttebat vise infuziju.
Nego imam pitanje vezano za robicu,čija vam se robica pokazala da su manji modeli? Njemu je većina toga 62 malo a pak 68 ogromno,uopće ne znam di bi kupila,najviše trebam jednodijelnih odjelca onih kao pidzamica,pa si mislim tko ima manje modele 68 bi trebali biti ok.
Pa što je bilo, zašto ste završili na hitnoj? Bas mi je zao, nadam se da će biti bolje ❤️
Što se robice tiče , znam da HM i Blukids imaju veće modele, Sinsay manje. Ja sam joj nedavno naručila jednodijelna odjelca preko Nexta u veličini 62-68 i taman joj je ( malo veće, ali bolje). Isto joj je dosta robice u veličini 62 malo ili na knap.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pepco ima dosta manje modele, nama je 62 vec knap knap ili mali cak u Pepcu.
Zasto ste zavrsili na hitnoj?
.
Mi smo danas bili na aistematskom i ima 59 cm i 5,7 kila, dobio je 5 cm i 1200 grama u mjesec dana kaze doktorica da je to super.
Valjda su onda ok one kolicine AD koje mu dajem :-P
It's a boy 💙
Dobar dan svima,
Brz oporavak bebi ❤️
Meni se iz C&A sve pokazalo malo, Erstings isto manji brojevi, H&M su realne veličine..iz Lidla 62/68 mi je najbolje, jer je dugačka 65 cm.
12/23 UZV ♥️✔️
Pepco ima dosta manje modele, nama je 62 vec knap knap ili mali cak u Pepcu.
Zasto ste zavrsili na hitnoj?
.
Mi smo danas bili na aistematskom i ima 59 cm i 5,7 kila, dobio je 5 cm i 1200 grama u mjesec dana kaze doktorica da je to super.
Valjda su onda ok one kolicine AD koje mu dajem :-P
Bravo za dobar sistematski i napredak ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Babyboy brzi oporavak bebi. Nama dok smo bili u bolnici su najprakticnije bile pidzamice iz Sinsaya jer imaju patent a mekane su. Sinsay ima manje modele i malena s 59cm i 5350 nosi 68, malo joj je vece ali duzina odgovara. C&a isto ima manje modele, babycentar nosi 62, hm ima i vece i realne modele
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji