Sparkle212 da za to sam i ja čula,ali kako on već 2 mjeseca ne doji nego pije na bočicu to kod nas nije sigurno slučaj,probao mu je i muž dati ali ista stvar. Ali dobro,ako prihvati dobro ako ne budemo ovako pa dok imam mlijeka bit će dobro,da ne razbijam glavu time. Nego on nama jučer nekad oko ovog doba nije htio pojest bočicu,na kraju je prošlo više od 4 sata i dalje nije htio,ista stvar se dogodila i danas,uopće ne znam šta je problem. Jedva nekako na silu da pojede jer ipak mi nije svejedno kad vidim da je prošlo vise od 4 sata.Jučer je kasnije normalno jeo,nekad daje znakove gladi nakon 2 sata,ali češće nakon 2,5- 3 sata. Jel to opet neka faza ili koji klinac,znam da kod dojenja ima ona faza kad odbijaju cicu.
Monnysuper za kavu u miru. Jel to prvo cijepljenje ili drugo? Mi još nismo obavili prvo a kako je krenulo doma s klincima i bolestima nećemo još neko vrijeme.
Meni je palo na pamet jednom kupiti te sesirice pa ga probat preko njih vratiti na dojenje,ne znam jel to uopće moguće s obzirom da pije na bočicu već 2 mjeseca a opet sam u strahu da će i dalje biti lijen i da nece vuci.Vjerojatno je faza. I moja isto zadnjih par dana zna odbiti cicu pa jede tek nakon 4 h. Tako da nekad uopće ne znam koliko je posisala, ali očito ne bude gladna.
Što se cijepljenja tiče, ona se cijepila i odmah drugi dan pokupila virozu od brata. Da je on bio bolestan taj dan kada se cijepila, sigurno bih odgodila. Eto ne znam što nas čeka sljedeći put.Evo ne znam više,stvarno mi muka vise oko toga hranjenja s njim,taman je lijepo krenuo piti i povećao količinu i sad opet kaos,i sljedece hranjenje mi je odbijao,jedva popio 50ml,nije mi jasno šta je sad ovo,i sad da prođe 4 sata nemoguće da nije gladan kad je popio tako malo. Nadam se da će tokom dana pocet jest normalno ako ne morat cemo pedijatrici da ga pregleda iako ja ne primjećujem ništa čudno,osim što prdi na momente jače pa pretpostavljam da ga muči probava.
Nadam se da će na sljedećem cijepljenju biti sve ok🥰
Možda je skok.. kako ti ne prikazuje u potpisu. Ne znam koliko ima...
Baby hvala na utjesi🥰
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Leeloo danas 11 tjedana,me znam šta fulavam u potpisu pa se nikako ne vidi kako treba
Iako zar nebi u skokovima trebali tražiti više jesti? Tako mi je u sjećanju da su moji stariji u vrijeme skokova visili na cici a slabije spavali. Mah,skokovi/faze ne gine meni vrapče🤪🤪🤪
Nada23 a da budem vidjela,iako sat i 15 min nakon onih 50 je popio još 90ml,jer je bio zaspao i probudio se jako brzo pa mu probala dat. Valjda bude sve ok
Leeloo danas 11 tjedana,me znam šta fulavam u potpisu pa se nikako ne vidi kako treba
Iako zar nebi u skokovima trebali tražiti više jesti? Tako mi je u sjećanju da su moji stariji u vrijeme skokova visili na cici a slabije spavali. Mah,skokovi/faze ne gine meni vrapče🤪🤪🤪
Nada23 a da budem vidjela,iako sat i 15 min nakon onih 50 je popio još 90ml,jer je bio zaspao i probudio se jako brzo pa mu probala dat. Valjda bude sve ok
A to je sve po prosjeku pisano, a svako dijete Je za sebe. Moja pojede manje u skoku.. i da sredina 11 do sredine 12 tj je skok... nadam se da je nama danas zadnji dan.. inače ću ti se pridružiti u vrapcu😆
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Nada23 a da budem vidjela,iako sat i 15 min nakon onih 50 je popio još 90ml,jer je bio zaspao i probudio se jako brzo pa mu probala dat. Valjda bude sve okA to je sve po prosjeku pisano, a svako dijete Je za sebe. Moja pojede manje u skoku.. i da sredina 11 do sredine 12 tj je skok… nadam se da je nama danas zadnji dan.. inače ću ti se pridružiti u vrapcu😆
Moze biti da je i nama onda skok...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hej mame, jeste dobro? 🙂 Ima netko cybex cloud t jaje, znate kad se vadi umetak za novorođenče? Ne mogu nigdje naći taj podatak 😂
I jel daje netko bebi omni biotic pandu probiotik?
Hej! Mi smo uzasno. Nemam snage ni doc ni pozalit se jer ne znam gdje bih krenula 😮💨 kak ste vi?
Mi imamo to jaje - vadi se kad bebica dosegne 60 cm. A pandu ja pijem jos od 25 tjedna trudnoce. Valjda on nest dobije preko mlijeka kad sisa 🤔 nisam mu davala ovak direktno
Monny evo preživljavamo,jednom kad ovo prođe bit će lakše,ali trenutno jako težak period !
Što se tiče jajeta nemamo to jaje ali vjerujem da je pravilo za sve kad dosegnu 60cm. Za probiotik se nadam da se netko bude javio,mi ne koristimo.
Pistacija13 što god da je šaljem podršku i sve će proći,tako i sebe tješim.
Ostale mame nadam se da ste ok😊
Hej mame, jeste dobro? 🙂 Ima netko cybex cloud t jaje, znate kad se vadi umetak za novorođenče? Ne mogu nigdje naći taj podatak 😂
I jel daje netko bebi omni biotic pandu probiotik?Hej! Mi smo uzasno. Nemam snage ni doc ni pozalit se jer ne znam gdje bih krenula 😮💨 kak ste vi?
Mi imamo to jaje - vadi se kad bebica dosegne 60 cm. A pandu ja pijem jos od 25 tjedna trudnoce. Valjda on nest dobije preko mlijeka kad sisa 🤔 nisam mu davala ovak direktno
Hvala na info i ja sam nakon što sam 5x pročitala uputstva ipak našla 🤦😂😂
Nama je pedijatar rekao da koristimo pandu umjesto biogaie, međutim gospođica zadnjih dana odbija to piti.. izdojim i dam joj iz bočice, prije mi je lijepo to popila, a sad povrati doslovno 🤨
Ne znam jel problem u bočici ili joj ne paše okus..
Kod nas je sve super, noćas je prespavala cijelu noć, probudila se u pola 6 i nastavila nakon papanja do 9 🤗
Sutra imamo sistematski i cijepljenje pa se nadam da će sve dobro proći 🍀
Držite se mame, može biti i gore 🫣😅
12/23 UZV ♥️✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji