🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pistacija13
    15. Studeni 2024. 17:45

Bok mame 🥰 zao mi je zbog svega s cim se mucite 😔 bolesti, dojenje, jedenje, spavanje, zubi... Pridruzujem se i nama je stvarno lose. Spavanje kriminal, sinoc kao alarm, tocno svaka 2 sata budan. Uff 
    Kada stavljate bebice leci? Kod nas se spavanci potrefe tako da oko 19/19:30 mora na nocno spavanje ili nap. Nema mi smiala u to vrijeme nap pa smo pomjerili nocno spavanje tako ranije

• Arianne
    15. Studeni 2024. 18:16

Babyboy jeste sad bolje, je li poceo jest?
    Svaka cast sto si toliko izdrzala na izdajanju s 3 djece i hrabri dalje. Mi se sve previse mucimo same sebe kad dojenje/izdajanje ne ide, i ja takoder, ali toliko njih je odraslo na AD (ukljucujuci mene) i svi smo super i glavno da napreduju bebice.
    .
    I puuuno hvala Babyboy za obavijest o kuponu za popust na hranu u Mulleru koja ukljucuje AD, iskoristila sam to.
    .
    Zao mi je sto se sve toliko mucite sa spavanjem i nocima. Meni je dosad spavao dobro i svejedno me znala mucit noc, bude me strah kako cu izdrzat za ga nahranit i da ne budem koma pa nesto zeznem zbog toga i svaka cast kako sve izdrzite 
    .
    Mi smo se jucer cijepili i bio je malo placljiv i malo topliji po noci, ali osim toga sve super. Danas je odlican i jako dobar, jedino sam ga malo postedila vjezbica i tummy timea danas. I ko da je manje jeo, manje AD, ali opet ne znam koliko je popio na cicama a danas je bas lijepo sisao.
    Neko vrijems je bio skok i znao je bit nervozan i odbijat sisu pa smo davali bocicu vise, ali zadnja dva dana opet lijepo sisa i bas mi je drago, vec sam bila plakala zbog odbijanja. 

It's a boy 💙

• Monny
    15. Studeni 2024. 19:25

pistacija13

Bok mame 🥰 zao mi je zbog svega s cim se mucite 😔 bolesti, dojenje, jedenje, spavanje, zubi… Pridruzujem se i nama je stvarno lose. Spavanje kriminal, sinoc kao alarm, tocno svaka 2 sata budan. Uff
    Kada stavljate bebice leci? Kod nas se spavanci potrefe tako da oko 19/19:30 mora na nocno spavanje ili nap. Nema mi smiala u to vrijeme nap pa smo pomjerili nocno spavanje tako ranije

Mi u 19 h počinjemo sa pripremom za spavanje, papanje i do 20 h zaspi..prije promjene sata je bilo da do 20:30 zaspi.. uglavnom mi zadnjih dana spava do pola 5 ☺️

12/23 UZV ♥️✔️

korni
    15. Studeni 2024. 20:09

Leeloo nadam se da će, ako i dodje do regresije, biti minimalna 🤞jer ovo baš iscrpi.
    Pistacija rekla bih da je i kod vas regresija u tijeku.. izdrzi 🍀 
    Babyboy nadam se da je maleni bolje 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    15. Studeni 2024. 21:10

Pročitajte. 
    .
    .
    https://www.ljepotaizdravlje.hr/diana-hajdo-dijastaza-rektusa/?fbclid=IwY2xjawGkYQZleHRuA2FlbQIxMQABHTl9EYGtMqMyI6c75pFdls72swiy8KKYTkne2iOB1X-m8dTeu73tEGYoMg_aem_mx4LjCl1wgUqvuFcXYKR_g

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• plave_okice
    15. Studeni 2024. 23:24

Moja obicno zaspi izmedu 22 i 23. I spava do 8-9/9:30 kako kada. Par puta je zaspala oko 21:40. Ona od 19 do 22 na vrhuncu energije. 
    Danas nakon dugo vremena jos budna. Umorna i kao da bi kapnula i dalje se ne da. Nema sanse da bi zaspala oko 20 ili 21 kao vasi bebaci. A opet ako zaspi oko 22,22:30 nam je super jer odspava barem do 8.

pistacija13
    16. Studeni 2024. 08:26

Zene moje... pa mi smo ove noci vise bili budni nego sto smo spavali. Muz i ja smo se mijenjali u smjenama, ne bih sama mogla. Kakav kaos. Tek je u 6 zaspao cvrsce. I u 8:15 se probudio. Korni, definitivno smo u regresiji 😭 
    Idem prezivit ovaj dan 🥴

Leeloo101
    16. Studeni 2024. 09:16

pistacija13

Zene moje… pa mi smo ove noci vise bili budni nego sto smo spavali. Muz i ja smo se mijenjali u smjenama, ne bih sama mogla. Kakav kaos. Tek je u 6 zaspao cvrsce. I u 8:15 se probudio. Korni, definitivno smo u regresiji 😭
    Idem prezivit ovaj dan 🥴

Mi smo hvala Bogu dobro.. Ali jesi probala stavit na prsa i tako spavati?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

pistacija13
    16. Studeni 2024. 11:16

Leeloo101

pistacija13

Zene moje… pa mi smo ove noci vise bili budni nego sto smo spavali. Muz i ja smo se mijenjali u smjenama, ne bih sama mogla. Kakav kaos. Tek je u 6 zaspao cvrsce. I u 8:15 se probudio. Korni, definitivno smo u regresiji 😭
    Idem prezivit ovaj dan 🥴

Mi smo hvala Bogu dobro.. Ali jesi probala stavit na prsa i tako spavati?

Probala i ja i muz. Nosili ga. Ljuljali. Stavila ga kod sebe u krevet. 0 bodova 😕

ElisaDay.
    16. Studeni 2024. 14:21

pistacija13

Idem prezivit ovaj dan 🥴

Ufff, baš mi je žao. Mi smo bolje spavali danas, čak uspjeli popit kavu u miru dok je spavala u kolicima. 

---

Ali to tako ide kod regresije, par loših dana pa se dogodi neki dobar i onda opet kaos. Tako da se ne nadam ničemu 🤣😅

---

Izdržite žene! ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.