🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • plave_okice

Broj poruka: 201

Prijavi adminu

Leeloo101

Znate li kolika bi tati bila plaća ako ide drugih 6mj na porodiljni?

Mislim da je ista kao i za majke. Jer to je roditeljski dopust. Max 995,44€ ako mu je placa ista ili veca od tog iznosa. Ako ima manju placu, onda ce dobiti manje. 
    …..
    Moja se nocas budila izmedu 15 i 20x. Toliko se nije budila niti kad je bila novorodence. 🫣 kaj se dogodilo, ne znam. Iako se zadnje tri noci budi vise puta. Proslu noc se jedno 5-6x. Mislim da ne bi trebao biti skok u razvoju. 

Leeloo101

Broj poruka: 1098

Prijavi adminu

plave_okice

Leeloo101

Mislim da je ista kao i za majke. Jer to je roditeljski dopust. Max 995,44€ ako mu je placa ista ili veca od tog iznosa. Ako ima manju placu, onda ce dobiti manje.
    …..
    Moja se nocas budila izmedu 15 i 20x. Toliko se nije budila niti kad je bila novorodence. 🫣 kaj se dogodilo, ne znam. Iako se zadnje tri noci budi vise puta. Proslu noc se jedno 5-6x. Mislim da ne bi trebao biti skok u razvoju.

Hvala..
    Da joj nije hladno/vruće? Ja sam moju sinoć prebacila u zimsku vrecu i odspavavala je cijelu noc

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Arianne

Broj poruka: 295

Prijavi adminu

plave_okice

Leeloo101

…..

Potvrđujem, mislim da je tocno tako.

It's a boy 💙

• plave_okice

Prijavi adminu

Leeloo101

plave_okice

Leeloo101

…..
    Hvala..
    Da joj nije hladno/vruće? Ja sam moju sinoć prebacila u zimsku vrecu i odspavavala je cijelu noc

Nemam pojma. Ima klasicnu vrecu i jos je s prekrivacem pokrijem. A uvijek bude topla kad ju ujutro vadim. Sinoc je imala spavanac od 17 do nekih 19:45 pa je mozda problem u tome. Bas cu pratiti da vidimo je li ovo izniman slucaj. 

Leeloo101

Broj poruka: 1098

Prijavi adminu

plave_okice

Leeloo101

plave_okice

Leeloo101

…..
    Hvala..
    Nemam pojma. Ima klasicnu vrecu i jos je s prekrivacem pokrijem. A uvijek bude topla kad ju ujutro vadim.Sinoc je imala spavanac od 17 do nekih 19:45 pa je mozda problem u tome. Bas cu pratiti da vidimo je li ovo izniman slucaj.

Moguće da joj nije bio dan...🤞

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Monny

Broj poruka: 295

Prijavi adminu

Naš sistematski prošao super, malo je plakala na cijepljenju 😔 narasla je 10 cm od zadnjeg mjerenja 😯
    Doktor nam je rekao da sa 4 mjeseca možemo početi sa kašicama i to da odmah miješam meso i povrće, bez 3 dana probe za svaku namirnicu 🤨 što vi mislite o tome? Svugdje sam čitala da ide postepeno uvođenje..

12/23 UZV ♥️✔️

• plave_okice

Prijavi adminu

Monny super za sistematski. 10 cm wauuuuu. Mi 21.11. imamo sistematski i drugo cjepljenje pa cemo vidjeti kaj pedijatrica veli. Tad cu je pitat i za uvodenje hrane. Ja namjeravam krajem studenog ili pocetkom prosinca kad ce biti 2 tjedna/10 dana do 6. mjeseci. 

Svaki pedijatar razlicit sa svojim misljenjima. Iskreno, napravi kako mislis da je najbolje za tvoje dijete. 

ElisaDay.

Broj poruka: 460

Prijavi adminu

Pozdrav cure, mi smo ok samo što je dosta nervozna preko dana, jako puno slini i mislim da ju dosta zubići muče, a i prducka dosta.
    Danas je pokakala dosta sluzi, nadam se da je to normalno, zadnji put kad sam pitala ped.za tu sluz rekla je da je bitno da nema krvi u stolici 😬Sutra idemo na cijepljenje protiv rote (tek sad, da, nitko nam nije ništa rekao prije i morala sam zvati da pitam, nisam bila upućena...) Kao, bitno je to odraditi do 6 mj pa smo taman u zadnji voz upali. Jer ide još jedno za mjesec dana. 

• babyboy

Broj poruka: 258

Prijavi adminu

Monny

Naš sistematski prošao super, malo je plakala na cijepljenju 😔 narasla je 10 cm od zadnjeg mjerenja 😯
    Doktor nam je rekao da sa 4 mjeseca možemo početi sa kašicama i to da odmah miješam meso i povrće, bez 3 dana probe za svaku namirnicu 🤨 što vi mislite o tome? Svugdje sam čitala da ide postepeno uvođenje..

Super za dobar pregled i za veliku curu,10 cm je baš puno,buduća košarkašica?
    Ajd s 4 mj. imaju neki koji to još kažu ali brate mili odmah meso. Ne znam baš,ja nebi, to mi je baš nekako previše za početak. Postepeno uvođenje je s razlogom,kako bi se znala eventualna reakcija ako bi je bilo,a opet to je velika promjena za njihovu probavu i ne treba ju baš odmah opteretiti.

• babyboy

Broj poruka: 258

Prijavi adminu

ElisaDay.

Pozdrav cure, mi smo ok samo što je dosta nervozna preko dana, jako puno slini i mislim da ju dosta zubići muče, a i prducka dosta.
    Danas je pokakala dosta sluzi, nadam se da je to normalno, zadnji put kad sam pitala ped.za tu sluz rekla je da je bitno da nema krvi u stolici 😬Sutra idemo na cijepljenje protiv rote (tek sad, da, nitko nam nije ništa rekao prije i morala sam zvati da pitam, nisam bila upućena…) Kao, bitno je to odraditi do 6 mj pa smo taman u zadnji voz upali. Jer ide još jedno za mjesec dana.

A ribica,jesi joj probala mazati gengigel oralni gel,on je skroz siguran za njih ali baš i je namijenjen za te tegobe? Svakako napomeni za tu sluz,pogotovo s obzirom da idete na cijepljenje. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.