Znate li kolika bi tati bila plaća ako ide drugih 6mj na porodiljni?
Mislim da je ista kao i za majke. Jer to je roditeljski dopust. Max 995,44€ ako mu je placa ista ili veca od tog iznosa. Ako ima manju placu, onda ce dobiti manje.
…..
Moja se nocas budila izmedu 15 i 20x. Toliko se nije budila niti kad je bila novorodence. 🫣 kaj se dogodilo, ne znam. Iako se zadnje tri noci budi vise puta. Proslu noc se jedno 5-6x. Mislim da ne bi trebao biti skok u razvoju.
Znate li kolika bi tati bila plaća ako ide drugih 6mj na porodiljni?Mislim da je ista kao i za majke. Jer to je roditeljski dopust. Max 995,44€ ako mu je placa ista ili veca od tog iznosa. Ako ima manju placu, onda ce dobiti manje.
…..
Moja se nocas budila izmedu 15 i 20x. Toliko se nije budila niti kad je bila novorodence. 🫣 kaj se dogodilo, ne znam. Iako se zadnje tri noci budi vise puta. Proslu noc se jedno 5-6x. Mislim da ne bi trebao biti skok u razvoju.
Hvala..
Da joj nije hladno/vruće? Ja sam moju sinoć prebacila u zimsku vrecu i odspavavala je cijelu noc
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Znate li kolika bi tati bila plaća ako ide drugih 6mj na porodiljni?Mislim da je ista kao i za majke. Jer to je roditeljski dopust. Max 995,44€ ako mu je placa ista ili veca od tog iznosa. Ako ima manju placu, onda ce dobiti manje.
…..
Moja se nocas budila izmedu 15 i 20x. Toliko se nije budila niti kad je bila novorodence. 🫣 kaj se dogodilo, ne znam. Iako se zadnje tri noci budi vise puta. Proslu noc se jedno 5-6x. Mislim da ne bi trebao biti skok u razvoju.Hvala..
Da joj nije hladno/vruće? Ja sam moju sinoć prebacila u zimsku vrecu i odspavavala je cijelu noc
Nemam pojma. Ima klasicnu vrecu i jos je s prekrivacem pokrijem. A uvijek bude topla kad ju ujutro vadim. Sinoc je imala spavanac od 17 do nekih 19:45 pa je mozda problem u tome. Bas cu pratiti da vidimo je li ovo izniman slucaj.
…..
Moja se nocas budila izmedu 15 i 20x. Toliko se nije budila niti kad je bila novorodence. 🫣 kaj se dogodilo, ne znam. Iako se zadnje tri noci budi vise puta. Proslu noc se jedno 5-6x. Mislim da ne bi trebao biti skok u razvoju.Hvala..
Da joj nije hladno/vruće? Ja sam moju sinoć prebacila u zimsku vrecu i odspavavala je cijelu nocNemam pojma. Ima klasicnu vrecu i jos je s prekrivacem pokrijem. A uvijek bude topla kad ju ujutro vadim.Sinoc je imala spavanac od 17 do nekih 19:45 pa je mozda problem u tome. Bas cu pratiti da vidimo je li ovo izniman slucaj.
Moguće da joj nije bio dan...🤞
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Naš sistematski prošao super, malo je plakala na cijepljenju 😔 narasla je 10 cm od zadnjeg mjerenja 😯
Doktor nam je rekao da sa 4 mjeseca možemo početi sa kašicama i to da odmah miješam meso i povrće, bez 3 dana probe za svaku namirnicu 🤨 što vi mislite o tome? Svugdje sam čitala da ide postepeno uvođenje..
12/23 UZV ♥️✔️
Monny super za sistematski. 10 cm wauuuuu. Mi 21.11. imamo sistematski i drugo cjepljenje pa cemo vidjeti kaj pedijatrica veli. Tad cu je pitat i za uvodenje hrane. Ja namjeravam krajem studenog ili pocetkom prosinca kad ce biti 2 tjedna/10 dana do 6. mjeseci.
…
Svaki pedijatar razlicit sa svojim misljenjima. Iskreno, napravi kako mislis da je najbolje za tvoje dijete.
Pozdrav cure, mi smo ok samo što je dosta nervozna preko dana, jako puno slini i mislim da ju dosta zubići muče, a i prducka dosta.
Danas je pokakala dosta sluzi, nadam se da je to normalno, zadnji put kad sam pitala ped.za tu sluz rekla je da je bitno da nema krvi u stolici 😬Sutra idemo na cijepljenje protiv rote (tek sad, da, nitko nam nije ništa rekao prije i morala sam zvati da pitam, nisam bila upućena...) Kao, bitno je to odraditi do 6 mj pa smo taman u zadnji voz upali. Jer ide još jedno za mjesec dana.
Naš sistematski prošao super, malo je plakala na cijepljenju 😔 narasla je 10 cm od zadnjeg mjerenja 😯
Doktor nam je rekao da sa 4 mjeseca možemo početi sa kašicama i to da odmah miješam meso i povrće, bez 3 dana probe za svaku namirnicu 🤨 što vi mislite o tome? Svugdje sam čitala da ide postepeno uvođenje..
Super za dobar pregled i za veliku curu,10 cm je baš puno,buduća košarkašica?
Ajd s 4 mj. imaju neki koji to još kažu ali brate mili odmah meso. Ne znam baš,ja nebi, to mi je baš nekako previše za početak. Postepeno uvođenje je s razlogom,kako bi se znala eventualna reakcija ako bi je bilo,a opet to je velika promjena za njihovu probavu i ne treba ju baš odmah opteretiti.
Pozdrav cure, mi smo ok samo što je dosta nervozna preko dana, jako puno slini i mislim da ju dosta zubići muče, a i prducka dosta.
Danas je pokakala dosta sluzi, nadam se da je to normalno, zadnji put kad sam pitala ped.za tu sluz rekla je da je bitno da nema krvi u stolici 😬Sutra idemo na cijepljenje protiv rote (tek sad, da, nitko nam nije ništa rekao prije i morala sam zvati da pitam, nisam bila upućena…) Kao, bitno je to odraditi do 6 mj pa smo taman u zadnji voz upali. Jer ide još jedno za mjesec dana.
A ribica,jesi joj probala mazati gengigel oralni gel,on je skroz siguran za njih ali baš i je namijenjen za te tegobe? Svakako napomeni za tu sluz,pogotovo s obzirom da idete na cijepljenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji