Meni se pak cini da h&m ima vece modele, a da su pepco i c&a realni. Od djecje odjece mi se cini da ethereal ima manje brojeve (to smo skuzili po ljetnim bodijima, od svih drugih marki nosila 62 do 3. mjeseca, a ovaj nakon mjesec dana bio premali). I mali andeo mi ima vece modele. Jos uvijek nosi jedan u velicini 62. Carter’s isto mi ima vece modele. Barem se nama tako pokazalo. Ali svako dijete je drugacije konstitucije.
Hvala svima,
Maleni nam je u utorak odbijao jesti,pola dana još nekako nakon toga nikako,odmah plakanje. Nakon 5 sati da nije htio otišli smo na hitnu,svi nalazi super,na kraju se ispostavilo da ima aftu u grlu,negdje pokraj krajnika valjda i to ga jako boli pa nije mogao jest. On je inače unatoč svemu ovako bio skroz veseo i normalan. Dobio je lucpocet čepiće,gengigel smo uzeli za mazat i infuziju je dobio da nadoknadi tekućinu,jučer na kontroli ipak nalaz malo lošiji pa je dobio opet infuziju. Jučer smo uspjeli dogurat do 600ml,danas evo na kontroli bolji nalaz i nije bilo potrebe za infuzijom,50 grama dobio od jucer. Mi smo inače taman prije ovog krenuli sa adaptiranim,slomilo me sve,preko 2 mjeseca ovog tempa i onda na kraju on još slabo napreduje nisam mogla više. Do jučer u podne je još kombinirano pio nakon toga sve adaptirano.
Bravo za dobre preglede i napredke.
Robica hvala na odgovorima,pepco sam zaboravila a u sinsayu rijetko za njega nađem nešto,budem opet pogledala. H&m definitivno ima veće,bodije one preklopne vel 56 je nosio do sad,u rukavima mu je sad kratko.
Babyboy dusica mala, nadam se da ce sve na bolje🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Sad si me bas zabrinula jer i ona meni ne jede bas previse al zna 100 ml popit u jednom obroku normalno a nekad jedva 60 ml itd
Zadnjih dana dodemo do 650 ml u 24 h, al znamo bit na ispod 600. Meni se ona isto smije i sve je normalno tako da ne znam bili trebala napravit sto po tom pitanju… bili smo jucer na ponovnom vaganju i dobila je 250 grama u 12 dana i 1,5 cm. Kaze pedijatrica da je to okej i da jednostavno malo po malo napreduje i da je tako i njeno dijete. A ja sad ne znam da nije nesto drugo posto mi je prvi mjesec jela po 130 ml svako malo i dobila preko 1 kg
Babyboydusica mala, nadam se da ce sve na bolje🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Sad si me bas zabrinula jer i ona meni ne jede bas previse al zna 100 ml popit u jednom obroku normalno a nekad jedva 60 ml itd
Zadnjih dana dodemo do 650 ml u 24 h, al znamo bit na ispod 600. Meni se ona isto smije i sve je normalno tako da ne znam bili trebala napravit sto po tom pitanju… bili smo jucer na ponovnom vaganju i dobila je 250 grama u 12 dana i 1,5 cm. Kaze pedijatrica da je to okej i da jednostavno malo po malo napreduje i da je tako i njeno dijete. A ja sad ne znam da nije nesto drugo posto mi je prvi mjesec jela po 130 ml svako malo i dobila preko 1 kg
Dok pije dobro je,to je njen tempo,treba to prihvatiti. On nama nikad nije popio višw od 120ml u obroku ali najčešće se vrti oko 100 iako i dalje bude da popije nekad 70/80 ali nakupi se u danu. On je meni od prošlog ponedjeljka do ovog dobio samo 100 gr,tjedan prije 155 i to me je slomilo jer u tom zadnjem tjednu je stvarno imao lijepe količine,preko 650 čak i 700 prelazio a on samo 100 gr,jednostavno me to prelomilo,nije mu očito dovoljno kaloricno moje mlijeko,šta drugo misliti. Ne znam,bilo mi je jako teško donijeti tu odluku ali moji dani su bili kaotični,svi su ispaštali zbog tog izdajanja. Sad ćemo vidjeti kako će napredovati na formuli,ali evo započetak samo da prođe ova afta jer su borbe za svaki obrok. Sva se tresem više,proplakala sam more suza na hitnoj i jučer.
Babyboy dala si sve od sebe, bitno da beba napreduje na čemu god ♥️
12/23 UZV ♥️✔️
Bok mame 🙂
Arianne bravo za dobar pregled 🤗
Babyboy jao, nadam se da je maleni dobro! ❤️ Baš težak period iza tebe, neka sad sve krene na bolje! Drzi se ❤️
Leeloo nadam se da ste ti i malena dobro 💞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Dok pije dobro je,to je njen tempo,treba to prihvatiti. On nama nikad nije popio višw od 120ml u obroku ali najčešće se vrti oko 100 iako i dalje bude da popije nekad 70/80 ali nakupi se u danu. On je meni od prošlog ponedjeljka do ovog dobio samo 100 gr,tjedan prije 155 i to me je slomilo jer u tom zadnjem tjednu je stvarno imao lijepe količine,preko 650 čak i 700 prelazio a on samo 100 gr,jednostavno me to prelomilo,nije mu očito dovoljno kaloricno moje mlijeko,šta drugo misliti. Ne znam,bilo mi je jako teško donijeti tu odluku ali moji dani su bili kaotični,svi su ispaštali zbog tog izdajanja. Sad ćemo vidjeti kako će napredovati na formuli,ali evo započetak samo da prođe ova afta jer su borbe za svaki obrok. Sva se tresem više,proplakala sam more suza na hitnoj i jučer.
Da rekla mi je i dr da je to takav ritam i da je jako zeznut. Ja sad isto vise formule nego svog mlijeka al isto jos dam dvi tri boce svog a to bude po 70,80 ml po boci…
A cekaj onda on tebi uopce nije htio jesti to sad prije hitne?
babyboy nemoj si uzimati za zlo sto je na AD-u. I
Meni se srce slamalo kad je doslo do toga, ali bitno da beba papa i napreduje. Nisi losa majka zbog toga. Bude prosla i afta. Drzi se ❤️
babyboy bit će to sve dobro, jako je teško prekinuti dojenje, to je ali to je za njegovo dobro, točno mogu mislit kako je jer ja isto jako volim dojiti, to je posebna povezanost kad navikneš na to... Ali glavno da je on sit i da je dobro, da si i ti isto... Sve će to doći na svoje.. šaljem zagrljaj 😘
Da rekla mi je i dr da je to takav ritam i da je jako zeznut. Ja sad isto vise formule nego svog mlijeka al isto jos dam dvi tri boce svog a to bude po 70,80 ml po boci…
A cekaj onda on tebi uopce nije htio jesti to sad prije hitne?
Taj dan je do 13 h još nekako a nakon toga nikako,sve smo se nadali ono kad nije na 3 sata htio na 4 će sigurno jer će biti jako gladan ali ne,ni u snu ni u budnom,čim bi bočicu u usta i mlijeko povuče plakanje i ni ne proguta. Užas užas
Sortiraj odgovore
Najstariji