Cure hvala vam na podršci🥰puno znači
Ovo je baš bilo stresno,nadam se da će ovo što prije proći i da krene skroz normalno jesti jer je svaki obrok muka ali bitno da uspije pojesti.
Zezam se s mužem,nakon što ovo završi ja ću završiti na infuziji,toliko se loše i slabo osjećam,u 2 dana sam 2 kile izgubila,od stresa i straha nisam ni mogla jesti.
Nadam se da su vaši bebači svi dobro.
ElisaDay šta kaže pedijatrica za sluz?
E da,cure tko ima muller aplikaciju u njoj je kupon 20% na hranu,ide i na adaptirana mlijeka,ako se ne varam vrijedi do 17.11.
Ovo je baš bilo stresno,nadam se da će ovo što prije proći i da krene skroz normalno jesti jer je svaki obrok muka ali bitno da uspije pojesti.
Zezam se s mužem,nakon što ovo završi ja ću završiti na infuziji,toliko se loše i slabo osjećam,u 2 dana sam 2 kile izgubila,od stresa i straha nisam ni mogla jesti.
Ajme mogu misliti koji je to stres bio, dobro se uopće držiš. Korak po korak i bit će to sve puno bolje. ❤️ I još jednom, svaka čast što si izdržala taj tempo sa izdajanjem uz ostalu djecu. Budi ponosna na sebe 🥰 A sad izdvoji malo vremena i za sebe, odmori se jer si to itekako zaslužila.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Polako, dan po dan, uzmi si neke vitamine da te malo dignu, ja sam isto više puta pomislila ili ću na infuziju ili na psihijatriju ili oboje, koliko nas iscrpe....
Rekla je da je to ok, da je vjv sluz iz nosa u pitanju i da joj češće usisavamo nosić .
Reakcija na rotarix nije imala, sve super prošlo 🙏🏼
Bok mame 🙂
Ariannebravo za dobar pregled 🤗
Babyboyjao, nadam se da je maleni dobro! ❤️ Baš težak period iza tebe, neka sad sve krene na bolje! Drzi se ❤️
Leeloo nadam se da ste ti i malena dobro 💞
Jesmo 🥰 skok je bio malo iscrpljujuc... kako ste vi
Babyboy ti si uz troje djece stigla se izdajati puno dulje od mene sa jednom bebom, meni je isto teško palo. Ali kad je vidim veselu sve je lakše.. dale smo sve od sebe i na to treba biti ponosan. BTW ja sad imam aftu u ustima pa jaucem na sve.. mogu misliti kako boli malog mišića
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Malo je to sve skupa bilo meni prestresno,prvo uopce činjenica da nismo uspjeli s dojenjem,tako mi je nepoznat osjecaj bio držati bebu u rukama i hraniti bočicom,u početku me to jako boljelo,prihvatila sam s vremenom,još bi ja nekako gurala dalje da on bolje dobiva na kilaži,ali baš me sve skupa satralo. Ponosna sam na sebe i znam da to nije bio nimalo lak pothvat ali isto tako mi je i žao što sam u tome vremenu zapostaviti drugu djecu i dovela samu sebe na rub,do takog očaja sam došla da je to strašno. No dobro,sad glava gore,idemo dalje,neka ova afta prođe da on krene normalno jest jer trenutno stres koju preživljavam oko hranjenja i neizvjesnosti hoce li uspjeti pojest ili ćemo opet trčati na infuziju je uzasan.
ElisaDay super da je sve dobro prošlo. Nadam se da će I tako nervozan kod nje proci,a možda je samo takva beba,takav karakter,ne možeš pogoditi šta bi ona htjela i eto. Moja mala je uvijek bila "teška" preko dana,da se razumijemo uskoro će 6 godina i dalje je karakter za poludit.
Leeloo101 nek je skok prošao💪 pa to je i meni u glavi,kad imam aftu plakala bi kad jedem a kako je tek njemu siročeku,nadam se da će kroz koji dan to skroz njemu proći.
Cure,želim lijep dan svima😍😘
Bok mame 🙂
Babyboyjao, nadam se da je maleni dobro! ❤️ Baš težak period iza tebe, neka sad sve krene na bolje! Drzi se ❤️
Jesmo 🥰 skok je bio malo iscrpljujuc… kako ste vi
Babyboy ti si uz troje djece stigla se izdajati puno dulje od mene sa jednom bebom, meni je isto teško palo. Ali kad je vidim veselu sve je lakše.. dale smo sve od sebe i na to treba biti ponosan. BTW ja sad imam aftu u ustima pa jaucem na sve.. mogu misliti kako boli malog mišića
Vjerujem ti da, baš iscrpe.. mi smo dobro, samo nas regresija opako zeza pa je spavanje jako loše, ali dobro proći će i to, pa cemo valjda spavati do iduće 😅
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Babyboy bas mi je zao da je i kod vas tesko. Zelim brz oporavak malenom, a i tebi. Znam koliko ti je tesko dok se trudis i dajes sve od sebe a dojenje ne funkcionira. Isplaci se koliko god trebas i onda hrabro dalje. Zbog istog problema nejedenja i opcenitog odbijanja cice sam zvala patronaznu jer od pedijatra nema pomoci jer se stalno mijenjaju. Kaze da s 3 mj bebe jako rastu i razvijaju se i bude im i skok i nekima zubici polako krecu i nervozne su od svega i zato odbijaju jesti. Jos ako i mami dode do menstruacije pa zbog hormona se promjeni miris i okus mlijeka.
.
Ja jos donekle uspijevam kombinirat dojenje/izdajanje/AD, a dokle bude tak stvarno ne znam. Ova noc nam je koma bila, budila se od 23 do 5 ujutro svakih 15-20 minuta. Nece jesti, nece dudu, pelena suha, nijr joj vruce/hladno, zaspi na rukama i probudi se cim ju spustim. Jedva sam cekala jutro pa da se bar po danu mucimo. Nadam se da je drugima malo bolje bilo
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Bok mame 🙂
Jesmo 🥰 skok je bio malo iscrpljujuc… kako ste vi
Vjerujem ti da, baš iscrpe.. mi smo dobro, samo nas regresija opako zeza pa je spavanje jako loše, ali dobro proći će i to, pa cemo valjda spavati do iduće 😅
Joj te regresije me strah. Jer do sad je spavanje odlično Sparkle meni kad je tako, stavim je na mene i u polulezeci položaj, ona odspava par sati u komadu, a nekad I ja, ako ništa sjedim ne moram hodati...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Cure drzite se sve! ❤️
…
I moja se nocas budila nekoliko puta pa nam to malo postaje sok. Za sljedeci skok mislim da je ipak jos malo prerano. Ovo sunce vani uljepsa dan. Svaki dan fino setnjica s njome i sa psom. Od sljedeceg tjedna kisa u najavi pa cemo smanjiti setnje.
…
Zelim vam svima lijep vikend. 😊 da bebe budu dobre i zdrave.
Sortiraj odgovore
Najstariji