Pripazi samo ako mu daješ vitamin K, ako imaš više od 1 boce ad dnevno vit K se ne daje
Rekla je pedijatrica na prvom sistematskom pa sam izbacila K i dajem mu D, DHA i probiotik.
.
A pise na kutiji da, da je doza dohrane 120 ml vode +AD i to 5 puta na dan. A on jede vise od tih 5 puta na dan plus nesto sisa i moje pa mu pomudim nesto manje, sad mu ponudim do 90 ml vode plus AD. S tim da mi nekad pojede tipa 40, nekad sve, a nekad i nista.
Ove dane sam se dvaput izdajala, ali je proslo i nesto vise otkad nije cicao i jednom je bilo 80 ml a jednom i 120 ml. Ali nekad bude i puno manje, neko vrijeme sam ga vagala prije i poslje jela i ispada da je od 40 do 90 ml mog mlijeka popio. Sad ne znam imam li vise ili manje. Nekad jako brzo odustane. Stvarno pojma nemam koliko ukupno pojede.
Danas sam se probala dvaput izdajat nakon sisanja i nisam bas uspjela nesto izvuc.
It's a boy 💙
Pripazi samo ako mu daješ vitamin K, ako imaš više od 1 boce ad dnevno vit K se ne dajeRekla je pedijatrica na prvom sistematskom pa sam izbacila K i dajem mu D, DHA i probiotik.
.
A pise na kutiji da, da je doza dohrane 120 ml vode +AD i to 5 puta na dan. A on jede vise od tih 5 puta na dan plus nesto sisa i moje pa mu pomudim nesto manje, sad mu ponudim do 90 ml vode plus AD. S tim da mi nekad pojede tipa 40, nekad sve, a nekad i nista.
Ove dane sam se dvaput izdajala, ali je proslo i nesto vise otkad nije cicao i jednom je bilo 80 ml a jednom i 120 ml. Ali nekad bude i puno manje, neko vrijeme sam ga vagala prije i poslje jela i ispada da je od 40 do 90 ml mog mlijeka popio. Sad ne znam imam li vise ili manje. Nekad jako brzo odustane. Stvarno pojma nemam koliko ukupno pojede.
Danas sam se probala dvaput izdajat nakon sisanja i nisam bas uspjela nesto izvuc.
To što piše na kutijama je prosjek, neka djeca su ispod neka iznad.. nemoj se izludivati stalnim vaganjem.. jer o težini ovisi puno, i zato se gleda na mjesečnoj bazi. I na mjesečnoj može manje dobiti ako je više izrastao i slično.. dok je beba vesela, i ima pune pelene ne brini se sve radiš dobro mama P.s.bio combiotik ima i dha u sebi
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ja mu dajem NAN jer je to bio jeo u bolnici (oatali smo dulje, 7 dana zbog infekcije) i isla sam logikom ne mijenjat naglo.
I ima DHA a imw i nesto vitamina D u sebi a mozda i probiotik. Doktorica mi je rekla da to svejedno dan dodatno (pitala me koliko AD popije).
Mislim da to ovisi o kolicini AD, ako je vecina AD se ne mora davati. Ja sam bas izricito bila pitala pedijatricu i rekla je da samo K izbacim (na oko 300 ml dohrane dnevno).
It's a boy 💙
Arianne probaj mu dok doji i primjetiš da ne vuče više raditi kompresije dojke,ima objašnjeno,proguglaj. Možda pomogne a možda ne,ali činjenica je da im je iz boce lakše jer ne moraju navlačiti kao na dojci.
Zaboravila sam odgovorit, probala sam ali meni je tesko stisnut kako treba dok je on na sisi, nisam skuzila da pomaze
It's a boy 💙
Pozdrav mame, evo da se malo javim s obzirom da smo se preselile na whatsapp pa da ne bude da nitko više ne piše tu. I dalje ste dobrodošle sve koje želite :DMi smo imali ok dan, ona je klasično nervozna, mislim da su najviše zubi problem ali odradila je svoja 4 spavanaca i evo je sad se lagano uspavljuje, mislim da je to to od nje za danas.
.
.Danas se prvi put okrenula s leđa na trbuh sama, bez pomoći, na ravnome 😊 Prije je samo na krevetu, danas je uspjela u babygym-u tako da eto, kreću naše avanture s okretanjem 😬
.
.Želim svima laku noć 🩷🩷
Pozdrav mame, evo da se malo javim s obzirom da smo se preselile na whatsapp pa da ne bude da nitko više ne piše tu. I dalje ste dobrodošle sve koje želite :DMi smo imali ok dan, ona je klasično nervozna, mislim da su najviše zubi problem ali odradila je svoja 4 spavanaca i evo je sad se lagano uspavljuje, mislim da je to to od nje za danas.
.
.Danas se prvi put okrenula s leđa na trbuh sama, bez pomoći, na ravnome 😊 Prije je samo na krevetu, danas je uspjela u babygym-u tako da eto, kreću naše avanture s okretanjem 😬
.
.Želim svima laku noć 🩷🩷
Bravo za veliku curu🥰
Za sad mi je ok na forumu,ali imat ću uvijek na umu da postoji whatsapp grupa. Posjetite i vi nas ovdje,pozdrav ekipi u grupi🤗
Naš dan je danas bio ok,miran,lijepo je spavao i bio dosta veseo,a sad predvečer se toliko "raspričao"
Nadam se da ste svi dobro,želim svima mirnu noć i dobar novi tjedan😘
.
.
.Želim svima laku noć 🩷🩷Bravo za veliku curu🥰
Za sad mi je ok na forumu,ali imat ću uvijek na umu da postoji whatsapp grupa. Posjetite i vi nas ovdje,pozdrav ekipi u grupi🤗
Naš dan je danas bio ok,miran,lijepo je spavao i bio dosta veseo,a sad predvečer se toliko "raspričao"
Nadam se da ste svi dobro,želim svima mirnu noć i dobar novi tjedan😘
Moja je prestala pricati..protekla 2 tjedna je baš pričala zadnjih par dana ništa. A danas je iz čista mira krenula vrištati tako jako da je poljubicastila...uspjela sam je umiriti nakon par minuta ne kužim što joj je bilo 🥺🥹😭
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Mi smo poceli kombinirat dojenje i AD. Ponudim obje cice, ona je nervozna i nema strpljenja da ju pravilno namjestim da dublje uhvati pa je jos vise nervozna , nesto pojede i odustane. Sa smirivanjem cijelo hranjenje dosta dugo traje a nije bas efektivno. Prvi put dok sam joj dala AD skoro je povracala jer nije navikla, a uzela sam Hipp bio combiotik koji je u bolnici pila. Drugi put je pojela 20ml, a danas cak 30. Dajem ako mi djeluje da je jos gladna, pa cemo vidjet dal to funkcionira.
.
Inace vikend nam je bio jako aktivan, imali smo svadbu u obitelji i isla je s nama. Bila je odlicna, zaspala oko 14, prespavala cijelo okupljanje i crkvu, budila sam ju za hranjenje oko 17.30, dalje u sali malo bila budna pa onda spavala i jela svaka 2h. Bili smo do kraja😃 inace voli zivu muziku i hladnije vrijeme tako da je njoj bilo bas super
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Leeloo101 bude pričala opet,tako njima dođe. Sigurno ju je nešto zaboljelo dok je tako jako zavrištala,bitno da se smirila. Nadam se da se neće ponoviti.
Sparkle212 žao mi je što ju ne uspijevaš bolje namjestiti,ali dobro,koliko uspije pocicati pa budeš vidjela. Tako i moj radi užasno grimase na adaptirano,diže mu se želudac i pljuje van to kaj je povukao prvi put a dalje ni ne želi. Danas mu nisam ni probala dat.
Super za aktivan vikend i pravu malu curu za zabavu,nadam se da će i naš mali uskoro biti tako dobar na svom krštenju😇
Mališa zaspao,danas popio 720ml,koje olakšanje kad sa jedva navučenih 500 smo došli do ove količine,nadam se da će I na kilaži sad bolje dobivat,iako kako ga važem doma imala sam podatak od 7.10. pa sam ga vagala i 7.11. i dobio je 840 grama u tih mjesec dana,tako da eto ide to😊
Mene čeka još jedno izdajanje pa spavanac. Laku noć svima
Sortiraj odgovore
Najstariji