šŸ šŸ¦€LJETNE BEBE ā€˜24.šŸ³šŸŸ

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sparkle212

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Bravo za okretanje šŸ˜

21.12. āž•
    12.1 imamo otkucaje šŸ©·
    Niftyāœ”ļø itā€™s a girl šŸ’–

• Arianne

Broj poruka: 295

Prijavi adminu

Babyboy, da, to je dobra kilaza za mjesec dana, lijep napredak.
    Koju izdajalicu koristis?

It's a boy šŸ’™

• babyboy

Broj poruka: 258

Prijavi adminu

Arianne

Babyboy, da, to je dobra kilaza za mjesec dana, lijep napredak.
    Koju izdajalicu koristis?

Medela swing maxi

• sparkle212

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

BabyboyĀ to je jako lijepo napredak šŸ˜Š svaka cast tebi na organizaciji s djecom i izdajanjem i steriliziranjem i ostalim obavezama. Vezano za AD, prvih par puta se gadila na okus i ja ju nisam mogla hraniti ali kad joj je muz ponudio onda je prihvatila. Mozda kad nas povezuju s cicom a cica je drugacija od AD pa im ne odgovara promjena tog rezima.
    .
    Nocas me grizla koliko je krivo uhvatila cicu, znaci sve dalje sve gorešŸ˜„ po danu malo uhvati i ispljune i okrece se a vidim da je gladna. Cula sam da bebe znaju strajkati dok mama dobije menstruaciju, neznam jel to istina ali mene vec danima uhvate grcevi i traju i onda stane i samo cekam kad ce šŸ¤·ā€ā™€ļø

21.12. āž•
    12.1 imamo otkucaje šŸ©·
    Niftyāœ”ļø itā€™s a girl šŸ’–

• Monny

Broj poruka: 294

Prijavi adminu

Dobro jutro mame šŸ€ moja dama se maloprije probudila, tako da sam jutros lijepo popila kavu i pogledala webinar za prehranu ā˜ŗļø
    U srijedu imamo sistematski i cijepljenje, već me strah šŸ«£
    Ja sam prije tjedan dana dobila prvu mengu nakon trudnoće i nije bilo nikakvog Å”trajka..meni Å”eÅ”irić super pomogne za hvat pa probajte s tim dojiti, ako već niste šŸ™‚

12/23 UZV ā™„ļøāœ”ļø

• babyboy

Prijavi adminu

Sparkle212 da za to sam i ja čula,ali kako on već 2 mjeseca ne doji nego pije na bočicu to kod nas nije sigurno slučaj,probao mu je i muž dati ali ista stvar. Ali dobro,ako prihvati dobro ako ne budemo ovako pa dok imam mlijeka bit će dobro,da ne razbijam glavu time. Nego on nama jučer nekad oko ovog doba nije htio pojest bočicu,na kraju je proÅ”lo viÅ”e od 4 sata i dalje nije htio,ista stvar se dogodila i danas,uopće ne znam Å”ta je problem. Jedva nekako na silu da pojede jer ipak mi nije svejedno kad vidim da je proÅ”lo vise od 4 sata.Jučer je kasnije normalno jeo,nekad daje znakove gladi nakon 2 sata,ali čeŔće nakon 2,5- 3 sata.Ā  Jel to opet neka faza ili koji klinac,znam da kod dojenja ima ona faza kad odbijaju cicu.Ā 
    MonnyĀ super za kavu u miru. Jel to prvo cijepljenje ili drugo? Mi joÅ” nismo obavili prvo a kako je krenulo doma s klincima i bolestima nećemo joÅ” neko vrijeme.
    Meni je palo na pamet jednom kupiti te sesirice pa ga probat preko njih vratiti na dojenje,ne znam jel to uopće moguće s obzirom da pije na bočicu već 2 mjeseca a opet sam u strahu da će i dalje biti lijen i da nece vuci.

• Monny

Broj poruka: 294

Prijavi adminu

babyboy

Sparkle212 da za to sam i ja čula,ali kako on već 2 mjeseca ne doji nego pije na bočicu to kod nas nije sigurno slučaj,probao mu je i muž dati ali ista stvar. Ali dobro,ako prihvati dobro ako ne budemo ovako pa dok imam mlijeka bit će dobro,da ne razbijam glavu time. Nego on nama jučer nekad oko ovog doba nije htio pojest bočicu,na kraju je proÅ”lo viÅ”e od 4 sata i dalje nije htio,ista stvar se dogodila i danas,uopće ne znam Å”ta je problem. Jedva nekako na silu da pojede jer ipak mi nije svejedno kad vidim da je proÅ”lo vise od 4 sata.Jučer je kasnije normalno jeo,nekad daje znakove gladi nakon 2 sata,ali čeŔće nakon 2,5- 3 sata. Jel to opet neka faza ili koji klinac,znam da kod dojenja ima ona faza kad odbijaju cicu.
    Monnysuper za kavu u miru. Jel to prvo cijepljenje ili drugo? Mi joÅ” nismo obavili prvo a kako je krenulo doma s klincima i bolestima nećemo joÅ” neko vrijeme.
    Meni je palo na pamet jednom kupiti te sesirice pa ga probat preko njih vratiti na dojenje,ne znam jel to uopće moguće s obzirom da pije na bočicu već 2 mjeseca a opet sam u strahu da će i dalje biti lijen i da nece vuci.

Protiv rotavirusa je primila sa mjesec dana, a sad je prvo sa injekcijom, 6 u 1. Da, zimski period je nezgodan za cijepljenje šŸ™„
    MožeÅ” pokuÅ”ati, isto je silikonsko kao sisač na bočici, samo da hoće vući šŸ¤ž

12/23 UZV ā™„ļøāœ”ļø

nada23

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

babyboy

Sparkle212 da za to sam i ja čula,ali kako on već 2 mjeseca ne doji nego pije na bočicu to kod nas nije sigurno slučaj,probao mu je i muž dati ali ista stvar. Ali dobro,ako prihvati dobro ako ne budemo ovako pa dok imam mlijeka bit će dobro,da ne razbijam glavu time. Nego on nama jučer nekad oko ovog doba nije htio pojest bočicu,na kraju je proÅ”lo viÅ”e od 4 sata i dalje nije htio,ista stvar se dogodila i danas,uopće ne znam Å”ta je problem. Jedva nekako na silu da pojede jer ipak mi nije svejedno kad vidim da je proÅ”lo vise od 4 sata.Jučer je kasnije normalno jeo,nekad daje znakove gladi nakon 2 sata,ali čeŔće nakon 2,5- 3 sata. Jel to opet neka faza ili koji klinac,znam da kod dojenja ima ona faza kad odbijaju cicu.
    Monnysuper za kavu u miru. Jel to prvo cijepljenje ili drugo? Mi joÅ” nismo obavili prvo a kako je krenulo doma s klincima i bolestima nećemo joÅ” neko vrijeme.

Vjerojatno je faza. I moja isto zadnjih par dana zna odbiti cicu pa jede tek nakon 4 h. Tako da nekad uopće ne znam koliko je posisala, ali očito ne bude gladna.Ā 
    Å to se cijepljenja tiče, ona se cijepila i odmah drugi dan pokupila virozu od brata. Da je on bio bolestan taj dan kada se cijepila, sigurno bih odgodila. Eto ne znam Å”to nas čeka sljedeći put.Ā 

10/2020- L šŸ’™
    8/2024- I šŸ’“

• babyboy

Prijavi adminu

nada23

babyboy

Vjerojatno je faza. I moja isto zadnjih par dana zna odbiti cicu pa jede tek nakon 4 h. Tako da nekad uopće ne znam koliko je posisala, ali očito ne bude gladna.
    Å to se cijepljenja tiče, ona se cijepila i odmah drugi dan pokupila virozu od brata. Da je on bio bolestan taj dan kada se cijepila, sigurno bih odgodila. Eto ne znam Å”to nas čeka sljedeći put.

Evo ne znam viÅ”e,stvarno mi muka vise oko toga hranjenja s njim,taman je lijepo krenuo piti i povećao količinu i sad opet kaos,i sljedece hranjenje mi je odbijao,jedva popio 50ml,nije mi jasno Å”ta je sad ovo,i sad da prođe 4 sata nemoguće da nije gladan kad je popio tako malo. Nadam se da će tokom dana pocet jest normalno ako ne morat cemo pedijatrici da ga pregleda iako ja ne primjećujem niÅ”ta čudno,osim Å”to prdi na momente jače pa pretpostavljam da ga muči probava.
    Nadam se da će na sljedećemĀ  cijepljenju biti sve okšŸ„°

nada23

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

babyboy

nada23

babyboy

Vjerojatno je faza. I moja isto zadnjih par dana zna odbiti cicu pa jede tek nakon 4 h. Tako da nekad uopće ne znam koliko je posisala, ali očito ne bude gladna.
    Å to se cijepljenja tiče, ona se cijepila i odmah drugi dan pokupila virozu od brata. Da je on bio bolestan taj dan kada se cijepila, sigurno bih odgodila. Eto ne znam Å”to nas čeka sljedeći put.
    Evo ne znam viÅ”e,stvarno mi muka vise oko toga hranjenja s njim,taman je lijepo krenuo piti i povećao količinu i sad opet kaos,i sljedece hranjenje mi je odbijao,jedva popio 50ml,nije mi jasno Å”ta je sad ovo,i sad da prođe 4 sata nemoguće da nije gladan kad je popio tako malo. Nadam se da će tokom dana pocet jest normalno ako ne morat cemo pedijatrici da ga pregleda iako ja ne primjećujem niÅ”ta čudno,osim Å”to prdi na momente jače pa pretpostavljam da ga muči probava.
    Nadam se da će na sljedećem cijepljenju biti sve okšŸ„°

Može biti i od probave. Tko bi znao vise. Ma najbolje ga odvedi kod pedijatrice ako to potraje pa barem da si mirna.Ā 
    Hvala šŸ„°

10/2020- L šŸ’™
    8/2024- I šŸ’“

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaŔ da želiŔ!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. NemaŔ korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.