BabyboyĀ to je jako lijepo napredak š svaka cast tebi na organizaciji s djecom i izdajanjem i steriliziranjem i ostalim obavezama. Vezano za AD, prvih par puta se gadila na okus i ja ju nisam mogla hraniti ali kad joj je muz ponudio onda je prihvatila. Mozda kad nas povezuju s cicom a cica je drugacija od AD pa im ne odgovara promjena tog rezima.
.
Nocas me grizla koliko je krivo uhvatila cicu, znaci sve dalje sve goreš„ po danu malo uhvati i ispljune i okrece se a vidim da je gladna. Cula sam da bebe znaju strajkati dok mama dobije menstruaciju, neznam jel to istina ali mene vec danima uhvate grcevi i traju i onda stane i samo cekam kad ce š¤·āāļø
21.12. ā
12.1 imamo otkucaje š©·
Niftyāļø itās a girl š
Dobro jutro mame š moja dama se maloprije probudila, tako da sam jutros lijepo popila kavu i pogledala webinar za prehranu āŗļø
U srijedu imamo sistematski i cijepljenje, veÄ me strah š«£
Ja sam prije tjedan dana dobila prvu mengu nakon trudnoÄe i nije bilo nikakvog Å”trajka..meni Å”eÅ”iriÄ super pomogne za hvat pa probajte s tim dojiti, ako veÄ niste š
12/23 UZV ā„ļøāļø
Sparkle212 da za to sam i ja Äula,ali kako on veÄ 2 mjeseca ne doji nego pije na boÄicu to kod nas nije sigurno sluÄaj,probao mu je i muž dati ali ista stvar. Ali dobro,ako prihvati dobro ako ne budemo ovako pa dok imam mlijeka bit Äe dobro,da ne razbijam glavu time. Nego on nama juÄer nekad oko ovog doba nije htio pojest boÄicu,na kraju je proÅ”lo viÅ”e od 4 sata i dalje nije htio,ista stvar se dogodila i danas,uopÄe ne znam Å”ta je problem. Jedva nekako na silu da pojede jer ipak mi nije svejedno kad vidim da je proÅ”lo vise od 4 sata.JuÄer je kasnije normalno jeo,nekad daje znakove gladi nakon 2 sata,ali ÄeÅ”Äe nakon 2,5- 3 sata.Ā Jel to opet neka faza ili koji klinac,znam da kod dojenja ima ona faza kad odbijaju cicu.Ā
MonnyĀ super za kavu u miru. Jel to prvo cijepljenje ili drugo? Mi joÅ” nismo obavili prvo a kako je krenulo doma s klincima i bolestima neÄemo joÅ” neko vrijeme.
Meni je palo na pamet jednom kupiti te sesirice pa ga probat preko njih vratiti na dojenje,ne znam jel to uopÄe moguÄe s obzirom da pije na boÄicu veÄ 2 mjeseca a opet sam u strahu da Äe i dalje biti lijen i da nece vuci.
Sparkle212 da za to sam i ja Äula,ali kako on veÄ 2 mjeseca ne doji nego pije na boÄicu to kod nas nije sigurno sluÄaj,probao mu je i muž dati ali ista stvar. Ali dobro,ako prihvati dobro ako ne budemo ovako pa dok imam mlijeka bit Äe dobro,da ne razbijam glavu time. Nego on nama juÄer nekad oko ovog doba nije htio pojest boÄicu,na kraju je proÅ”lo viÅ”e od 4 sata i dalje nije htio,ista stvar se dogodila i danas,uopÄe ne znam Å”ta je problem. Jedva nekako na silu da pojede jer ipak mi nije svejedno kad vidim da je proÅ”lo vise od 4 sata.JuÄer je kasnije normalno jeo,nekad daje znakove gladi nakon 2 sata,ali ÄeÅ”Äe nakon 2,5- 3 sata. Jel to opet neka faza ili koji klinac,znam da kod dojenja ima ona faza kad odbijaju cicu.
Monnysuper za kavu u miru. Jel to prvo cijepljenje ili drugo? Mi joÅ” nismo obavili prvo a kako je krenulo doma s klincima i bolestima neÄemo joÅ” neko vrijeme.
Meni je palo na pamet jednom kupiti te sesirice pa ga probat preko njih vratiti na dojenje,ne znam jel to uopÄe moguÄe s obzirom da pije na boÄicu veÄ 2 mjeseca a opet sam u strahu da Äe i dalje biti lijen i da nece vuci.
Protiv rotavirusa je primila sa mjesec dana, a sad je prvo sa injekcijom, 6 u 1. Da, zimski period je nezgodan za cijepljenje š
MožeÅ” pokuÅ”ati, isto je silikonsko kao sisaÄ na boÄici, samo da hoÄe vuÄi š¤
12/23 UZV ā„ļøāļø
Sparkle212 da za to sam i ja Äula,ali kako on veÄ 2 mjeseca ne doji nego pije na boÄicu to kod nas nije sigurno sluÄaj,probao mu je i muž dati ali ista stvar. Ali dobro,ako prihvati dobro ako ne budemo ovako pa dok imam mlijeka bit Äe dobro,da ne razbijam glavu time. Nego on nama juÄer nekad oko ovog doba nije htio pojest boÄicu,na kraju je proÅ”lo viÅ”e od 4 sata i dalje nije htio,ista stvar se dogodila i danas,uopÄe ne znam Å”ta je problem. Jedva nekako na silu da pojede jer ipak mi nije svejedno kad vidim da je proÅ”lo vise od 4 sata.JuÄer je kasnije normalno jeo,nekad daje znakove gladi nakon 2 sata,ali ÄeÅ”Äe nakon 2,5- 3 sata. Jel to opet neka faza ili koji klinac,znam da kod dojenja ima ona faza kad odbijaju cicu.
Monnysuper za kavu u miru. Jel to prvo cijepljenje ili drugo? Mi joÅ” nismo obavili prvo a kako je krenulo doma s klincima i bolestima neÄemo joÅ” neko vrijeme.
Vjerojatno je faza. I moja isto zadnjih par dana zna odbiti cicu pa jede tek nakon 4 h. Tako da nekad uopÄe ne znam koliko je posisala, ali oÄito ne bude gladna.Ā
Å to se cijepljenja tiÄe, ona se cijepila i odmah drugi dan pokupila virozu od brata. Da je on bio bolestan taj dan kada se cijepila, sigurno bih odgodila. Eto ne znam Å”to nas Äeka sljedeÄi put.Ā
10/2020- L š
8/2024- I š
Meni je palo na pamet jednom kupiti te sesirice pa ga probat preko njih vratiti na dojenje,ne znam jel to uopÄe moguÄe s obzirom da pije na boÄicu veÄ 2 mjeseca a opet sam u strahu da Äe i dalje biti lijen i da nece vuci.Vjerojatno je faza. I moja isto zadnjih par dana zna odbiti cicu pa jede tek nakon 4 h. Tako da nekad uopÄe ne znam koliko je posisala, ali oÄito ne bude gladna.
Å to se cijepljenja tiÄe, ona se cijepila i odmah drugi dan pokupila virozu od brata. Da je on bio bolestan taj dan kada se cijepila, sigurno bih odgodila. Eto ne znam Å”to nas Äeka sljedeÄi put.
Evo ne znam viÅ”e,stvarno mi muka vise oko toga hranjenja s njim,taman je lijepo krenuo piti i poveÄao koliÄinu i sad opet kaos,i sljedece hranjenje mi je odbijao,jedva popio 50ml,nije mi jasno Å”ta je sad ovo,i sad da proÄe 4 sata nemoguÄe da nije gladan kad je popio tako malo. Nadam se da Äe tokom dana pocet jest normalno ako ne morat cemo pedijatrici da ga pregleda iako ja ne primjeÄujem niÅ”ta Äudno,osim Å”to prdi na momente jaÄe pa pretpostavljam da ga muÄi probava.
Nadam se da Äe na sljedeÄemĀ cijepljenju biti sve okš„°
Meni je palo na pamet jednom kupiti te sesirice pa ga probat preko njih vratiti na dojenje,ne znam jel to uopÄe moguÄe s obzirom da pije na boÄicu veÄ 2 mjeseca a opet sam u strahu da Äe i dalje biti lijen i da nece vuci.Vjerojatno je faza. I moja isto zadnjih par dana zna odbiti cicu pa jede tek nakon 4 h. Tako da nekad uopÄe ne znam koliko je posisala, ali oÄito ne bude gladna.
Å to se cijepljenja tiÄe, ona se cijepila i odmah drugi dan pokupila virozu od brata. Da je on bio bolestan taj dan kada se cijepila, sigurno bih odgodila. Eto ne znam Å”to nas Äeka sljedeÄi put.Evo ne znam viÅ”e,stvarno mi muka vise oko toga hranjenja s njim,taman je lijepo krenuo piti i poveÄao koliÄinu i sad opet kaos,i sljedece hranjenje mi je odbijao,jedva popio 50ml,nije mi jasno Å”ta je sad ovo,i sad da proÄe 4 sata nemoguÄe da nije gladan kad je popio tako malo. Nadam se da Äe tokom dana pocet jest normalno ako ne morat cemo pedijatrici da ga pregleda iako ja ne primjeÄujem niÅ”ta Äudno,osim Å”to prdi na momente jaÄe pa pretpostavljam da ga muÄi probava.
Nadam se da Äe na sljedeÄem cijepljenju biti sve okš„°
Može biti i od probave. Tko bi znao vise. Ma najbolje ga odvedi kod pedijatrice ako to potraje pa barem da si mirna.Ā
Hvala š„°
10/2020- L š
8/2024- I š
Sortiraj odgovore
Najstariji