Pukice bravo za tebe i tvog dječačića! Neka vam je što brži oporavak nakon takvog poroda, svaka čast. Eto, mali se na vrijeme deložirao, a ti nisi morala na amnioskopiju na kraju.
Petrucika hoćeš i dalje onda dojiti na tu ranjenu cicu ili ipak ne? Super da je isključeno začepljenje.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻
Pukica cestitam! Drugi veliki bebac, svaka cast. Zelim brz oporavak! Uzivajte zajedno🥰
👩33g👨33g 👧👧👶
Pozdrav cure, pratim vas povremeno no ne tipkam. Ja sam danas 37+2, poslala sam prije par dana mail za narucivanje u TA za Vinogradsku i danas su me zvali da nemaju mjesta i da moram negdje drugdje se narucit na pregled.
Imate li savjet kamo ici? Mogu li privatno daditi preglede do kraja ili? Oni su rekli da se narucim u neku drugu bolnicu a da na porod mogu bilo gdje...
Znate li kojeg ginekologa koji radi tamo (Vinogradska) a da radi i privatno? Cisto da ako se vec narucujem kod nekog privatno da bar onda radi tamo gdje mislim rodit 🤔
Hvala unaprijed!
Sergiana ja sam rodila na Merkuru, dogodilo se par puta da su (svoje) trudnice koje su dosle roditi vracali jer nisu imali mjesta, onda su isle u Vinogradsku ili Petrovu.
Ja sam Merkur odabrala jer nisam htjela da me induciraju bezveze, to mi je bilo primarno. Mislim da su ti jako male sanse da ginekolog koji te vodi bude dezuran bas tad kad dodes s trudovima ako radi toga zelis privatno. Drugo ako imas neke komplikacije ili dogovaras indukciju/carski rez, onda ima smisla jer te naruce kad ce ti oni voditi porod.
Jos nisam cula da Vinogradska odbija. Merkur je isto bio pun i strasne su guzve stalno, ali davali su termine svejedno, jedino je na dnu narudzbe pisalo da se radi guzvi moze naruciti drugdje, ali termin si dobio.
Ako ces ici privatno, ta poliklinika mora imati ctg, nemaju sve.
Sretno!
👩33g👨33g 👧👧👶
Pukicebravo za tebe i tvog dječačića! Neka vam je što brži oporavak nakon takvog poroda, svaka čast. Eto, mali se na vrijeme deložirao, a ti nisi morala na amnioskopiju na kraju.
Petrucika hoćeš i dalje onda dojiti na tu ranjenu cicu ili ipak ne? Super da je isključeno začepljenje.
Nastavljam dalje evo su mi stigli oni koala sesirici kao za bradavice pa cu probat!! Ugl se izdajam dojim samo nocu ujutro i navecer ostalo se sad izdajam svaka 3 h ! Zao mi prekinut probat cu ovako!!! Nadam se da cu uspiti mozda vise uzdajat i tako manje opterecivati tu dojku!!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Pukicebravo za tebe i tvog dječačića! Neka vam je što brži oporavak nakon takvog poroda, svaka čast. Eto, mali se na vrijeme deložirao, a ti nisi morala na amnioskopiju na kraju.
Nastavljam dalje evo su mi stigli oni koala sesirici kao za bradavice pa cu probat!! Ugl se izdajam dojim samo nocu ujutro i navecer ostalo se sad izdajam svaka 3 h ! Zao mi prekinut probat cu ovako!!! Nadam se da cu uspiti mozda vise uzdajat i tako manje opterecivati tu dojku!!!
Izdajati
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Hej cure nisam par dana pratila forum...
Cestitam Pukica na bebacu i sretno i brz oporavak.
Btw ako ce nekoj jos trebati ja sam u orvoj trudnoći imala amnioskopiju i osjecaj je koa kad uzimaju recimo papa test nista strasno, al meni je to bilo pokrenulo porod onda. Isti dan su krenuli trudovi navečer iako je bilo da nece jos dugo nista. Pri tome ja sam bila skroz zatvorena pa su ipak pokusali obaviti taj pregled plodne vode.
Petrucika zao mi je za probleme sa dojenjem, nadam se da je sad problem riješen.
Idem sad u rikverc jos malo pročitati dok stignem. Ja se nisam javljala, jer je maleni imao problema sa probavom, tj gutanjem zraka kod dojenja i to su drame. Urlikanje bez pomoći po 3-4 sata, dok ne bi pokakao. Maleni mi ne zna/ne može podrignuti bez obzira kako ga držali i koliko na ramenu, ovako onako. Uzas. Cak je i patronazna bila kod nas zbog toga mimo ostalih posjeta u zeli da proba nac nacin da podrigne al nista. Sad valjda kako je malo ipak ojačao krenulo ga ali od 10 dojenja podrigne mozda 2 puta i 1 bljucne. Tako da su nam borbe. Boce nece nikakve, dudu eventualno prihvati aventovu i to vrlo kratko kad ga stucavica uhvati. Bas mi dode da placen skupa s njime koliko smo bespomoćni. Inace super hvat ima, doji svakih cca 2-2.30 h, dobiva po 40 g dnevno, sve super osim tog gutanja zraka sta ni patronazna ne kuzi kad ga proguta kad lijepo doji.
Petrucika da, stvarno svaka čast. Ako ti je lakše s izdajanjem, probaj tako, a na drugu neka doji. Meni bi isto na tvom mjestu nakon cijele muke i truda bilo žao prestati. Javi kakvi su ti šeširići.
Grizli možda se ne naguta zraka toliko nego mu je to od probavljanja mlijeka, pogotovo ovo ako se muči kakati i prdnuti.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji