Petrucika kod sumnje na zastoj/mastitis prvo zagrij dojku toplim oblogom, potom izmasiraj rukom/razbij zastoje ako ih ima, stavi onda bebu da doji na tu dojku, a nakon dojenja hladni oblog. Neko je spomenuo silver cups, skuplji su ali navodno stvarno pomažu kod ragada. Pij puno vode, a savjetnice često preporučuju probiotik ( dobar je Panda Omnibiotik) i suncokretov lecitin. Naravno, dobri stari oblozi od kupusa. Ukoliko to odlučiš, moguće je uspješno dojiti i na samo jednu dojku.
I to sam negdi vidila probiotik i to cu kupit!!! Kupus sam orobala ja sve probavam tesko mi je odustati ali satrana sam trenutno sam na izmaku osjecam se iscrpljeno ne znam sto mi je kozda bas uscrpljenist temp me drzi 37
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure morala sam opet uci u forum ma samo da vam zahvalim na savjetima da ne imenujem svaku posebno vridi za sve evo divne ste! Ja se nadam da ce doci mirna luka i za mene i da necu ounit ove stranice problemima valjda tako mora bitno da se rijesi! Jos cu pokusat narucila sam te srebrne sesirice kupit cu si probiotik! I mozda se sutra javit ginicu da se krv izvadi i vidi crp mozda sam samo iscrpljena pa se sve spojilo! Mozda nije temp od dojke iako ona me boli to definitivno! Probat cu sve i tih par opcija pa pitat strucan savjet da li mogu dojit samo na jednu bar! Mlika imam zao mi je prekinuti a opet zao mi da se mucim i da mucim i doma svoje jer se vrtim u krug! Ali necu se zakit samo sam vam dosla zahvaliti!! 🩷
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji