Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1509
    29. Lipanj 2025. 19:34

Ja isto imam za prijaviti ništa 😆 baš se ne da malac. Stalno neki grčevi, bolovi, bh konstantno, ali nikako da se pokrene. A tako sam se nadala izbjeći TA u utorak opet 😅 a što mogu, kad dođe dođe. Iako mi je stvarno sad već dosta trudnoće

• cordis00
    29. Lipanj 2025. 20:33

Danos cestitam, nadam se da ide dobro oporavak i da uzivate skupa🥰.
    Ja sam puno iskrvarila i nakon prvog poroda, ne znaju zasto, hemoglobin mi je pao sa 120 na 70, a jace su me kontrakcije iza poroda uhvatile nakon prvog puta nego drugog. Tako da vjerujem da je svaki porod svoja prica, sad sam uzimala zeljezo kao i drugi put pa se i ja nekako nadam izbjec jos jednom transfuziju.
    Tonkica vjerujem ti, ja sam se isto ponadala, bas mi je dosta, doslovno mi je svaki dan sve tezi, umornija sam i losije spavam, uhvate me bh kontrakcije, mali se jos primiro skroz, probada me s vremena na vrijeme, bas onako osjecam promjenu i da se tijelo sprema, al nikako da krene. Izgleda da cu ipak docekat taj utorak. Nadam se da barem ti neces😁.
    U 11 i 20 sam narucena, opet ce bit vrucina, doc iza kuci i onesvijestit se na krevet🙈.
    Bar su oprana kolica, krrevetic i jaje, muz je sobu opiturao tako da sad spavamo na podu na madracu, al sve je rijeseno, da nesto i krene, moze moja mama pocistit umjesto mene tako da sam svoje sve obaveze odradila. I jucer smo proslavili godisnjicu, bas sam se najela, malo i previse, al desert je bio odlican (mrvica sam sebastian cheesecake sa preljevom od pistacije🫢).

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Boogie
    29. Lipanj 2025. 21:04

Cordisoo kužim, oprosti, nisam popratila pa nisam znala da si imala takvu situaciju. Nadam se da ćeš izbjeći, evo zbilja. Super da ste sve stigli, čak i Mrvicu 😀, to je i meni bila želja prije poroda, ali mislim da ništa od toga, dva puta smo odgađali i mislim da će čekati za nakon poroda.

Cure, sretno na pregledima! 

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

• Tonkica1509
    29. Lipanj 2025. 22:02

Cordiso sretna godišnjica! I nek ste se počastili. Ja ništa ne pazim više na tu prehranu, već duže. Nit imam volje, koliko sam pratila šećere svi su uvijek bili super tako da se ne sekiram. Ja sam naručena u 12, na +45 stupnjeva opet, jedva čekam. A već sam rekla da malac čeka subotu i koncert pa da uopće ni ne dođem do rodilišta, tak da mu mogu cijeli život zvocati zbog toga 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.