Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    02. Srpanj 2025. 17:38

Evo da se ja malo javim na forum. Za vikend sam bila malo hospitalizirana zbog precestih kontrakcija (lažnih) te aritmija srca koje nisu prestajale. Ostavili me na promatranju, napravili više ctg-a. I pustili me brzo kući jer je s bebom sve ok,  mama malo klimavo ali izgurat ćemo naravno. Danas sam na ctg kontroli kod mog dr dalje čekam uputu. Trebala bi uskoro dobiti termin za carski rez pa željno iscekujemo i brojimo dane do dolaska naše princeze💕🥰🎀🧸.
    Čestitam svim mamama na prinovama..uživajte i mazite se sa svojim mrvicama🥰😍.
    Veliki pozdrav svima🙋🏻‍♀️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• cordis00
    02. Srpanj 2025. 19:48

Hvala Boogie❤️. Ma bit ce to sve dobro, mislim da svi malo izludimo pred kraj, pogotovo kad doma imamo todlere😅.
    Al trudim se odvojit vrijeme za sebe i najvise mi pomazu solo setnje, evo sad kad djeca zaspu idem malo van.
    Emma drago mi je da si dobro, cudno da ti nisu kardiologa zvali. Javi kad saznas kad ti je carski🥰.
    Cure sta ste rodile, koliko vidim super se nosite i s dojenjem i situacijama kad nije bas po ps-u sve, svaka cast, znam kako je tesko s malim bebacem, pogotovo prva bebica kad se jos pronalazimo u svemu. Zelim rec da ste prave mame lavice i drzte se, meni je uvijek drago kad se javite i natipkate stagod kad stignete. A mame s djecom doma, vjerujem da je kaos, bude lakse. I ja znam kakva me ludnica ceka, al opet curke se sve ljepse zajedno igraju i slazu se, prave seke, stvarno bude lakse i ta pocetna drama i navikavanje prode. Sad starija zeli da mala ide svugdje gdje i ona, da zajedno idu u grupu, na ples, a mala sve oponasa stariju😁.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Tinchilina
    02. Srpanj 2025. 21:21

Eh moja cordiso, ni dana te to tvoje dijete nije poštedjelo trudnoće 🤭 svratim i dalje vidjet i navijat, a ti se bome nedaš 😄 vjerujem da je uz ove vrućine sve još dodatno teže i radujem se zbog tebe jer sad stvarno mora van 😁 nama postaje sve teže s bebama, do sad su uglavnom jele i spavale, a sad plaču brat bratu, pola dana, znači satima i satima. Malo ona, pa on, pa ona i tako u krug bez prestanka. Sreća pa mi nisu prva djeca pa je sve to nekako lakše za podnijet i znam da će proć i biti lakše za mjeeec, dva. Stvarno mislim da je jako teško ako netko dobije blizance kao prvu djecu. S tim na umu, Megyca kako se držiš? Ne znam jel stigneš čitati još tu.

Ugl, čestitam svim curama koje su u međuvremenu rodile i želim svima koje još čekate da vam brzo dođu bez puno mučenja. 🤗

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

• Ivka025
    02. Srpanj 2025. 23:53

Cure čestitam na porodu, uživajte sa svojom dječicom, neka ste svi živi i zdravi 💪!

Sinoc sam imala prvu bh kontrakciju, barem ja mislim da sam imala, chat gpt kaže da je moguće i jako istezanje ligamenta... Ja ću opisati kako je izgledalo pa se nadam da ćete mi potvrdit ili opovrgnut jer evo, 2.trudnoca, ali prvi put bolovi...
    Sinoc odem na wc, sve je bilo ok, piskim, beba se pomiče, jako, prekida mi se mokrenje jer mi je beba očito nešto pritisnule no osjećam da moram još mokriti i krene jaka bol u području lijeve strane jajnika(kad nismo trudne 😂, tko zna di je to sad smješteni 🙈), čak i malo nize. Jaka probadajuca bol samo sprijeda koja ne prestaje, jedva se ustanem da promijenim položaj, mrvicu je lakse pa sam uspila doći do kreveta, legla, polako prošlo nakon koje min i onda opet i opet(3x za redom). Onda iza kako došlo tako prošlo, al me iscrpilo i to malo 🙈😂

Vidim da ima neka grupa na fejsu, biste li me dodale ili je već gotovo s tim?
    S prvim djetetom imam grupu još uvik(5ipog većini 6g,moj je najmlađi 🙈😂) i bas je lipo kad se u svaka doba možeš javiti s problemima, sretnom vijesti... Bas smo tu jedna drugoj uvik za bilo sta sad sve manje za djecu, ali i dalje smo aktivne, manje no jesmo🤗

_spring_
    03. Srpanj 2025. 08:04

Da, meni isto puno znači kad cure stignu natipkati iskustva i s poroda i sa svojim bebicama, čini mi se da lakše pripremam onda glavu na to sve. Bas me neka panika jucer ulovila 😅, kako cu i kako ce sve izgledati i proći... Joj... 
    .
    Danas sam u ambulanti i od tog sam nekako nervozna šta će mi reći. 
    .
    Emma, nadam se da će ti se smiriti to stanje, bas mi je malo neozbiljno da nisu i tebe detaljnije pogledali, ali možda onda i smatraju da je to sve ok, samo što je, vjerujem, izrazito neugodno proživljavati to stanje koje ne možeš kontrolirati.
    .
    Tinchilina, veliki pozdrav tebi i tvojim bebicama 😍 Sjećam se kako si se u početku brinula zbog blizanacke trudnoce kako ce sve izgledati, a vidis kako sada i u ovim turbulentnim situacijama i razdobljima nekako lijepo to hendlas. Ma kapa dolje svim roditeljima duplih bebica!
    .
    Ivka, ja nisam stručnjak, ali ono kako se meni manifestiraju te kontrakcije jest jako stvrdnjavanje trbuha, cijelog pa izgleda baš kao kugla ili ponekad samo s jedne strane i to ne boli samo je neugodno. Tako mi je bilo u početku, a sad zadnjih mjesec dana mi se taj "obruč" zna stegnuti i oko leđa pa je doslovno osjećaj kao da te netko zarobio i steže 😅
    Ovo tvoje mi više zvuči kao da je beba pritisnula neki živac pa se javila bol, ali cure koje imaju više iskustva će ti sigurno napisati točnije.

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

Boogie
    03. Srpanj 2025. 09:12

Cordisoo i to je istina, dobro da si priuštiš solo vrijeme i šetnju, ja isto to nastojim da smirim glavu, opustim se pred spavanje.

Emma ma super da je sve ok, još malo. 

Ivka meni to tvoje što opisuješ djeluje više kao bol tog velikog ligamenta, tako mene zna boljeti. Mislim, stvarno,sve je moguće sad u ovoj fazi 

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

Boogie
    03. Srpanj 2025. 09:13

Spring ma to je normalno, očekivano, ali bit će sve u redu. Kad se počne događati sam porod, nećeš više ni razmišljati o tome, uđeš u taj film i to je to. Javi kak je bilo na pregledu.

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.