Cure bas super sto spominjete stucanje!! Moja stuca isto nisko glavicom smo doli !! Koliko vesto vase bebe u danu stucaju?? Moja je jucer mislim nekih pet puta i to me malo zabrinulo ne znam jel to ok valjda je !! Cutam svasta pa si inda ufuram svasta!! Inace stuca bas vise puta po danu !!
Ima dana kad stuca po 3-4 puta a neke dane ju uopce ne osjetim da stuca. Doduse cesto skuzim po noci kad idem na wc da pocne stucat pa tko zna koliko ona stuca dok ja spavam 😂
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure bas super sto spominjete stucanje!! Moja stuca isto nisko glavicom smo doli !! Koliko vesto vase bebe u danu stucaju?? Moja je jucer mislim nekih pet puta i to me malo zabrinulo ne znam jel to ok valjda je !! Cutam svasta pa si inda ufuram svasta!! Inace stuca bas vise puta po danu !!
Ima dana kad stuca po 3-4 puta a neke dane ju uopce ne osjetim da stuca. Doduse cesto skuzim po noci kad idem na wc da pocne stucat pa tko zna koliko ona stuca dok ja spavam 😂
Da isto tako odem u wc i onda cujem da stuca hahha
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Hvala vam na odgovorima za kavu :)
Moja štuca minimalno 3x dnevno, nekada osjetim skroz nisko dolje, nekada oko pupka. Glavica je prošli puta bila dolje.
Cure ja sam spremna😀spakivala kofer i torbu za radaonu!! Robica oprana izdajalice i dudice sterilizirame samo soba jos par sitnica to se nadan do kraja tjedna!! I gotovo !! Ja sam jedva zatvorila kofer a izbacivala sam stvari!! Uvik triba ovo tribat ce ono onda kao sto da izbacim sve mi triba!!! Ja nezz sruca da je na kotacicima ko bi to nosio ja nemam pojma🤣🤣🤣ja sigurno ne bi mogla!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure oprostite na upadu
23 tj sam trudna
jutros sam vadila krv i malo sam ustravljena ..
zna li netko z asta se gledaju ovi mijelociti
meni to odma na neku bolest baca
gin mi radi tek sutra pop
💙 - 2019
we made a family
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/20191113/dt/6/n//k/78f3/age.png
https://ibb.co/SwYmxQdC
Malo je losa kvaliteta .. slikano sa kompa
💙 - 2019
we made a family
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/20191113/dt/6/n//k/78f3/age.png
Aniakako ti je beba manja, po svim mjerama ili samo trbuščić? Moje prvo dijete je zaostajalo iako sam ja dobila puno kila i puno jela, svejedno kad su nas ostavili u bolnici iz mirovanje i prilagođenu prehranu, malo je nadoknadio, ali se svejedno rodio malen, u terminu. Nemoj se jako plašiti, ako su protoci i posteljica okej, a zaostajanje nije jako veliko, samo će te malo češće pratiti do poroda.
Boogie hvala ti, baš me umirilo :) Po svim mjerama je manja, trbuščić najmanji, ali nije ga zato posebno isticala . Protoci su okej, a dalje bumo vidli dr.tjedan. Nije mi svejedno, ali znam da nerviranje ne vodi nikud. A vezano uz količinu hrane i ja se slažem s vama; i kako kažeš Lolola13 da bi trebala prilagoditi raznovrsno, a ne više jesti. Hranim se dobro, ali mesom najmanje.
.
Brojanje pokreta meni je gin rekla da za tim nema potrebe, i kako je važno da ju osjetim svaki dan. Inače da moram brojati već bi izludila, jer je moja mala mirna i nježna. A ovo za posteljicu nemam iskustva, držim.fige da to sve ostane okej :)
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Aniakako ti je beba manja, po svim mjerama ili samo trbuščić? Moje prvo dijete je zaostajalo iako sam ja dobila puno kila i puno jela, svejedno kad su nas ostavili u bolnici iz mirovanje i prilagođenu prehranu, malo je nadoknadio, ali se svejedno rodio malen, u terminu. Nemoj se jako plašiti, ako su protoci i posteljica okej, a zaostajanje nije jako veliko, samo će te malo češće pratiti do poroda.Boogie hvala ti, baš me umirilo :) Po svim mjerama je manja, trbuščić najmanji, ali nije ga zato posebno isticala . Protoci su okej, a dalje bumo vidli dr.tjedan. Nije mi svejedno, ali znam da nerviranje ne vodi nikud. A vezano uz količinu hrane i ja se slažem s vama; i kako kažeš Lolola13 da bi trebala prilagoditi raznovrsno, a ne više jesti. Hranim se dobro, ali mesom najmanje.
.
Brojanje pokreta meni je gin rekla da za tim nema potrebe, i kako je važno da ju osjetim svaki dan. Inače da moram brojati već bi izludila, jer je moja mala mirna i nježna. A ovo za posteljicu nemam iskustva, držim.fige da to sve ostane okej :)
Najbitnije da su protoci, posteljica i taj ctg koji ti rade okej. Prošla sam sve to, znam stvarno kako ti je, ali vjerujem da će sve biti okej. Neke bebe su jednostavno manje, meni ni phd posteljice kasnije nije pokazao jasan uzrok tom zastoju. Moja beba je imala manji trbuščić što su mi objasnili time da se manje bitni organi u bebi smanjuju kako bi najbitniji organi, mozak i srce, imali dovoljno hranjivih tvari, ali zašto se to počelo događati, nitko ne zna. Drži se i samo hrabro!
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Aniakako ti je beba manja, po svim mjerama ili samo trbuščić? Moje prvo dijete je zaostajalo iako sam ja dobila puno kila i puno jela, svejedno kad su nas ostavili u bolnici iz mirovanje i prilagođenu prehranu, malo je nadoknadio, ali se svejedno rodio malen, u terminu. Nemoj se jako plašiti, ako su protoci i posteljica okej, a zaostajanje nije jako veliko, samo će te malo češće pratiti do poroda.Boogie hvala ti, baš me umirilo :) Po svim mjerama je manja, trbuščić najmanji, ali nije ga zato posebno isticala . Protoci su okej, a dalje bumo vidli dr.tjedan. Nije mi svejedno, ali znam da nerviranje ne vodi nikud. A vezano uz količinu hrane i ja se slažem s vama; i kako kažeš Lolola13 da bi trebala prilagoditi raznovrsno, a ne više jesti. Hranim se dobro, ali mesom najmanje.
Ja meso ne jedem ali mozes to nadoknaditi s ribom, lignjama ili slicno. Puno proteina ti ima i leća i tako druge grahorice ili svjezi sir i zrnati sir. I mozes si ubaciti jedan meduobrok proteina u prahu (samo gledaj sastav da je sto kvalitetniji, bez npr aspartama, acesulfama i tih sladila). Takoder, meni je npr vecera grcki jogurt sa nekim vocem pa i to malo doda proteina u prehranu 😊
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure da se javim ostavili su me na odjelu, imala sam svake 2 min kontrakcije i prst otvorena. Cure su super svaka po 2100g i obje se okrenule glavicom dolje. Dobila sam tokolizu i sad lezanje pa cemo vidit sto dalje
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji