Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • greta10

Broj poruka: 216

Prijavi adminu

Hvala cure🙏♥️. Jasamja i dalje duphastone 3x1.
    Zelim svima uspjesne preglede🤞🤞

Curica 6/23 🩷

jasamja

Broj poruka: 911

Prijavi adminu

petrucika

jasamja

petrucika

jasamja

petrucika

Ma mirujem stvarno eto jedino sto skuham pokupim sude i malo po kuci navecer inace mi cure sve pomazu koliko mogu da se ja ne forsiram.. i opet unatoc tome ujutro rozi trag.. nista me ne boli osjecam se ok ne radim nista tesko nije mi jasno odakle i dokle vise postalo je bas frustrirajuce …ovaj pocetak mi je bas nekako tezak stalno nesto nikako se opustiti…jedva cekam da dodem vise do nekih sigurnih tjedana da bar malcice se mogu opustiti🥺
    Znam sve mi je jasno nažalost.
    Ma izdržat ćemo mi i ovo, i za par tjedana napokon uživat kako treba 🙂 brzo će doć i srijeda i vrijeme za tvoj pregled. Ja imam sutra, napokon nakon 18 dana strepnje i čekanja, mislila sam kad će taj dan doć, i evo ga, brže od očekivanog 😉
    Joj daaa ajme javi sutra odma stanje kakvo je.. u koliko sati je pregled?ajde veseoim se tvom pregledu bas i sigurna san da je sve ok i da ces napokon moci onako bez straha vratiti se normalnom zivotu❤️javi svakko i punoooo srice sutra🥰🥰
    Hvala, obavezno vam se javim i nadam se sa lijepim vijestima 🤞 u 13h, nadam se da će mi vrijeme proć brzo ujutro kao i danas, a bit ću u strahu čim se približim ambulanti i sve dok dokror ne kaže da je sa bebom sve uredu, a nadam se da je 🙂
    Znam virujem ti jer ce i meni biti tako uvatit ce me panika i strah .. mene je vec sad neki strah scopao od svega ovoga i od pocetka trudnice sam u nekom grcu.. ali dan po dan nema druge i od pregleda do pregleda..prezivit ce ko mi smo mame hrabre ratnice kao i nase mrvice🥰🥰❤️❤️

Baš tako, od prvog do zadnjeg dana, nema predaje 😉💪

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja

Prijavi adminu

greta10

Hvala cure🙏♥️.Jasamjai dalje duphastone 3x1.
    Zelim svima uspjesne preglede🤞🤞

👍👍

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Tinchilina

Broj poruka: 325

Prijavi adminu

Bravo za uredan pregled, nastavljamo niz u pozitivnom tonu 🙏🙏🙏

Dečko 5/2023

Milica24

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

Drage cure,
    Vec neko vrijeme vas pratim vjerno i nekoliko puta dnevno, imam osjecaj kao da vas sve znam jer za svaku navijam da se javi kako je dobro prosao pregled ili kako nema rozog traga ili kako je nestao hematom pa sam se ohrabrila i ja javiti 😊 
    Trenutno sam 6+2, prva trudnoca, na utrogestan vag zadnjih tjedan dana, mirovala i odmarala, sutra termin za novi pregled (prije tjedan dana sam bila na zadnjem). U 5+3 se nije vidio plod, samo vrecica gestacijska i zumanjcana, tako da se nadam da ce sutra vidjeti sve sto treba i da ce se lijepo razvijati bebuska 🤞🏻 od simptoma imam konstantne grceve i probadanja (djelomicno radi velike ciste koju imam na desnom jajniku), mucninu, povracanje rijetko, opci umor, osjetljive grudi i jako mi se lice "uneredilo".. s obzirom da na ovo ostalo ne mogu utjecat nazalost osim cekati da prode i nadati se najboljem, mene zanima koje vi kremice i mlijeka za ciscenje lica koristite ili ste koristile u trudnoci? da si kupim novu rutinu i trackam se i da se bar malo osjecam kao da imam situaciju pod kontrolom 🤭
    Puno dobrih zelja saljem svim curkama, buducim mamama!

petrucika

Broj poruka: 435

Prijavi adminu

Milica24

Drage cure,
    Vec neko vrijeme vas pratim vjerno i nekoliko puta dnevno, imam osjecaj kao da vas sve znam jer za svaku navijam da se javi kako je dobro prosao pregled ili kako nema rozog traga ili kako je nestao hematom pa sam se ohrabrila i ja javiti 😊
    Trenutno sam 6+2, prva trudnoca, na utrogestan vag zadnjih tjedan dana, mirovala i odmarala, sutra termin za novi pregled (prije tjedan dana sam bila na zadnjem). U 5+3 se nije vidio plod, samo vrecica gestacijska i zumanjcana, tako da se nadam da ce sutra vidjeti sve sto treba i da ce se lijepo razvijati bebuska 🤞🏻 od simptoma imam konstantne grceve i probadanja (djelomicno radi velike ciste koju imam na desnom jajniku), mucninu, povracanje rijetko, opci umor, osjetljive grudi i jako mi se lice "uneredilo".. s obzirom da na ovo ostalo ne mogu utjecat nazalost osim cekati da prode i nadati se najboljem, mene zanima koje vi kremice i mlijeka za ciscenje lica koristite ili ste koristile u trudnoci? da si kupim novu rutinu i trackam se i da se bar malo osjecam kao da imam situaciju pod kontrolom 🤭

Dobrodosla,drago nam je da si se odvazila javiti i sigurno ce mo se lipo druziti ovih nasih 9mjeseci…zelim puno srece na pregledu da vidis svoju bebicu i da se vratis sretna s pregleda ❤️sto se tice lica i moje je koma puno pristica inace imam ten za pet cisto lice a ovo sad ne da su pristici nego akne upaljeni potkozni pristici..trenutno ima par dana da mi nije izbacio novi ali su mi bili u kratkom roku izasli par komada i to bas pravih…ja samo perem u cera Ve i namazem dnevnu jer nemam problematicno inace pa koristim i ono sto i do sad.. nemam ti nekog pametnog savjeta osim redovno cistiti i prati i mislim da ce se to s vremenom smiriti😬🤷‍♀️

+ 10.10.

Milica24

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

petrucika

Milica24

Drage cure,
    Dobrodosla,drago nam je da si se odvazila javiti i sigurno ce mo se lipo druziti ovih nasih 9mjeseci…zelim puno srece na pregledu da vidis svoju bebicu i da se vratis sretna s pregleda ❤️sto se tice lica i moje je koma puno pristica inace imam ten za pet cisto lice a ovo sad ne da su pristici nego akne upaljeni potkozni pristici..trenutno ima par dana da mi nije izbacio novi ali su mi bili u kratkom roku izasli par komada i to bas pravih…ja samo perem u cera Ve i namazem dnevnu jer nemam problematicno inace pa koristim i ono sto i do sad.. nemam ti nekog pametnog savjeta osim redovno cistiti i prati i mislim da ce se to s vremenom smiriti😬🤷‍♀️

Hvala ti 🤍
    Ma i ja sam imala do sad zahvalno lice, ali ovo me bas iznenadilo da mi tako reagira
    Ja sam isto u cerave prala pa sam procitala da je Fenoksietanol (jedan od sastojaka u onoj zelenoj emulziji za ciscenje) poznat da iritira u trudnoci u malim kolicinama, a u velikim kolicinama da je los za koristenje. Pa sad vise nisam pametna, mozda samo imam previse vremena za istrazivanje sastojaka 😂

• Tinchilina

Broj poruka: 325

Prijavi adminu

Pozdrav Milice, sretno sutra na pregledu, znam kako ti je. Vjerujem da će sve biti dobro 🙏❤️
    Ja koristim godinama Amfibian od Skintegre i za to znam 100% da je sigurno koristiti u tridnoći, a top je za čišćenje.

Dečko 5/2023

petrucika

Broj poruka: 435

Prijavi adminu

Joj ja to bas ne gledam te sastojke jer smatram da su to toliko male kolicine da pored svih dr stetnih utjecaja s kojim se susrecemo da je to nezamjetno…mene vise muci to sto ja suhomesnato jedem kao i do sad dok nisan bila trudna u prijasnjim trudnocama nisan tila ni okusit..sad nezz jesan se previse opustila al ja to jedem normalno skrozz i cajne i budole i svu tu salamu..ima li nas jos?

+ 10.10.

jasamja

Prijavi adminu

Milica24

Drage cure,

Dobrodošla i sretno sutra na pregledu 🤞

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.