Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • keksolina

Broj poruka: 100

Prijavi adminu

Tinchilina

Jeste planirale raditi prenatalni/kombinirani?

Ja nisam u prosloj, a nisam ni sada mislila. Isto bi zadrzala bebicu u svakom slucaju, pa si ne zelim nabijati nepotreban stres 

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

Piamia

Broj poruka: 163

Prijavi adminu

Tinchilina

Ja hocu jer zelim znati je li sve ok.

jasamja

Broj poruka: 913

Prijavi adminu

Tinchilina

Jasamja, da da, sve se to radi oko 12.-og tjedna.

Budemo vidjeli onda 

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Emi25

Broj poruka: 68

Prijavi adminu

Tinchilina

U prošloj trudnoći nisam radila ali bila sam i dosta mlađa. Ako sve bude u redu razlika između djece bi bila 9 godina. Tako da sam sad mislila radit

2016 💙J
    16.10.2024. +

• Leptirica_

Broj poruka: 102

Prijavi adminu

Cure kako se borite sa mučninama? Jel postoji nešto za ublažavanje ili sprječavanje?
    Strašno mi je mučno i ne znam kako da na poslu to sakrijem. Cijeli dan imam strašne mučnine, stalno mi se želudac okreće i dosta me to umara. A i mirisi su mi počeli smetati, sve živo mi smrdi. Neki dan sam otvorila frižider i želudac mi se okrenuo. 
    Kako da to sve ublažim i sakrijem na poslu? 

• greta10

Broj poruka: 216

Prijavi adminu

Postoje ti u apoteci neki pripravci za ublazavanje mucnina, neke lizalice za djecu, bombpni od djumbira i limuna u mulleru ima a mozda i drugdje. Navodno pomaze zvakanje kruha/peciva ili krekera. Iako ti se mozda okrece zeludac na pomisao zvakanja probaj mozda radi. Ako puno povracas/ ne zadrzavas vodu odi na infuziju da ne bi dehidrirala i sretno🤞🤞

Curica 6/23 🩷

• Tinchilina

Broj poruka: 332

Prijavi adminu

Jučer sam bas pročitala da kokice puno pomažu, pa eto, možda da probaš. Samo nemoj one iz mikrovalne, za to znam da je to teško zlo. 

💙 5/2023

• Leptirica_

Broj poruka: 102

Prijavi adminu

Hvala cure, probati ću nešto od toga

petrucika

Broj poruka: 454

Prijavi adminu

Dobro jutro cure ja moram prijaviti da ja skoro svako jutro imam rozi trag prilikom brisanja i to samo ujutro ne ostaje na dnevnom ulosko niti ga vise ima kroz dan ali me isto frustrira.. zasto se pojavljuje nije mi jasno.. na dufastonima sam 3*1 u sridu imam pregled ali evo bas me to izbedira za dobro jutro😩

+ 10.10.

• Tinchilina

Broj poruka: 332

Prijavi adminu

Ne znam puno o tome, al čitala da su neke žene krvarile i da je sve bilo ok. Al vjerujem da je jako uznemiravajuće i ja bih isto bila sva u bedu nakon toga. :( Držim fige da sve bude ok 🙏.
    Jel pokušavaš mirovati što više?

💙 5/2023

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.