Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica_

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Tinchilina

Jeste planirale raditi prenatalni/kombinirani?

Ja u prošloj nisam radila, a sad se premišljam, ali naginjem da neću raditi. 
    Kakva su iskustva drugih koje su radile i koji test ste izabrale? 

• Leptirica_

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Sretno svima ovaj tjedan na pregledima. Veselimo se dobrim vijestima❤️

• greta10

Broj poruka: 216

Prijavi adminu

Ja sam radila panoramu i opet cu panoramu. Izabrala sam od testova koji se nude u mojoj klinici a na temelju toga da razdvaja majcin od bebinog dnk pa je kao manja mogucnost lazno pozitivnih/negativnih nalaza, ceka se malo duze jer salju u teksas mislim, dosao je za cca 8 dana nalaz. 

Curica 6/23 🩷

• Tinchilina

Broj poruka: 344

Prijavi adminu

Pa nisam planirala, al ginekolog kaže da definitivno želi da idem na nešto od tog dvoje (nift ili kombinirani). Najviše me strah rezultata koje bi dobila na kombijiranom zbog godina, i psihički bi pukla da dođu loši rezultati a da nisam sigurna jel to točno ili ne. Tako da ću si skratiti muke i isto ić na Panoramu, za nju najviše cure pišu.

💙 5/2023

petrucika

Broj poruka: 460

Prijavi adminu

Tinchilina

Pa nisam planirala, al ginekolog kaže da definitivno želi da idem na nešto od tog dvoje (nift ili kombinirani). Najviše me strah rezultata koje bi dobila na kombijiranom zbog godina, i psihički bi pukla da dođu loši rezultati a da nisam sigurna jel to točno ili ne. Tako da ću si skratiti muke i isto ić na Panoramu, za nju najviše cure pišu.

Tinchilina koliko imas godina ako nije tajna kad ginekolog zeli da odes?ja nikad nisan radila nisan mislila ni sad iako isto zbog mojih godina vjerojatno ce mi preporuciti ali ja necu nista jer zelim roditi bez obzira na sve to je moja beba a ti nalazi bi mi samo prouzrocili nepotreban stres!

+ 10.10.

• Tinchilina

Prijavi adminu

Imam 37.
    Naravno, i ja sam takvog mišljenja. Nisam to planirala niti bi prekidala trudnoću, ali voljela bih ipak dobiti rezultate koji su pouzdani, a ne da dobijem rezultate koji mogu biti lažni i kaj onda? Psihički masakar.  Koliko ti imaš godina kad misliš da će i tebe slat? 

💙 5/2023

jasamja

Broj poruka: 918

Prijavi adminu

Ja imam 32. Ako idem, idem na kombinirani. Ako bi tu izašli neki loši ili sumnjivi rezultati onda bi se odlučila ta neki od preciznijih testova 🤷 dal se i ti testovi moraju onda odradit u određenim tjednima? 

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

petrucika

Broj poruka: 460

Prijavi adminu

Tinchilina

Imam 37.
    Naravno, i ja sam takvog mišljenja. Nisam to planirala niti bi prekidala trudnoću, ali voljela bih ipak dobiti rezultate koji su pouzdani, a ne da dobijem rezultate koji mogu biti lažni i kaj onda? Psihički masakar. Koliko ti imaš godina kad misliš da će i tebe slat?

38 draga dok rodim imat cu 39 tako da mislim da me nece def zaobic taj dio predlaganja tih testova al zaista ne zelim prekidat trudnocu bez obzira na sve svjesna sam nekih rizika ali ne zelim razmisljat… i to sto kazes da me tako ne daj Boze potrefi neki lazni rezultat pa da sam do kraja trudnoce pod stresom ne hvala! Tako da ja definitivno necu nikakve testove radit jer to kod mene ne bi promjenilo ishid jer ja zelim rodit moju bebicu i to je to..

+ 10.10.

• Tinchilina

Prijavi adminu

Petrucika ❤️ 

💙 5/2023

• Tinchilina

Prijavi adminu

Jasamja, da da, sve se to radi oko 12.-og tjedna. 

💙 5/2023

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.