Pa nisam planirala, al ginekolog kaže da definitivno želi da idem na nešto od tog dvoje (nift ili kombinirani). Najviše me strah rezultata koje bi dobila na kombijiranom zbog godina, i psihički bi pukla da dođu loši rezultati a da nisam sigurna jel to točno ili ne. Tako da ću si skratiti muke i isto ić na Panoramu, za nju najviše cure pišu.
💙 5/2023
Pa nisam planirala, al ginekolog kaže da definitivno želi da idem na nešto od tog dvoje (nift ili kombinirani). Najviše me strah rezultata koje bi dobila na kombijiranom zbog godina, i psihički bi pukla da dođu loši rezultati a da nisam sigurna jel to točno ili ne. Tako da ću si skratiti muke i isto ić na Panoramu, za nju najviše cure pišu.
Tinchilina koliko imas godina ako nije tajna kad ginekolog zeli da odes?ja nikad nisan radila nisan mislila ni sad iako isto zbog mojih godina vjerojatno ce mi preporuciti ali ja necu nista jer zelim roditi bez obzira na sve to je moja beba a ti nalazi bi mi samo prouzrocili nepotreban stres!
+ 10.10.
Imam 37.
Naravno, i ja sam takvog mišljenja. Nisam to planirala niti bi prekidala trudnoću, ali voljela bih ipak dobiti rezultate koji su pouzdani, a ne da dobijem rezultate koji mogu biti lažni i kaj onda? Psihički masakar. Koliko ti imaš godina kad misliš da će i tebe slat?
38 draga dok rodim imat cu 39 tako da mislim da me nece def zaobic taj dio predlaganja tih testova al zaista ne zelim prekidat trudnocu bez obzira na sve svjesna sam nekih rizika ali ne zelim razmisljat… i to sto kazes da me tako ne daj Boze potrefi neki lazni rezultat pa da sam do kraja trudnoce pod stresom ne hvala! Tako da ja definitivno necu nikakve testove radit jer to kod mene ne bi promjenilo ishid jer ja zelim rodit moju bebicu i to je to..
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji