Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maslačak_13
    02. Travanj 2025. 15:23

_spring_

Ma da, sigurno onda da je individualno, a vjerojatno i po osobnim preferencijama, sve je to sastavom manje više jednako.
    .
    Maslačak, setove bodija kratkih rukava s nekim ok izborom sam ja najviše vidjela u c&a i h&m, a jeftinija varijanta Kik i NKD. A hlačice sam i ja nekako teško našla, a da je materijal neki fini, lagani… Našla sam par dugih hlačica u reservedu koje su onako tanke i mekane, a kratke nisam našla… S about you outleta sam naručila kao neki kombinezon kratkih rukava i kratkih nogavica, dva su bila u setu za sitne novce, to je jedino od hlačica što imam zasad… Valjda će izaći sad neke ljetne kolekcije.

Tamo sam i našla par stvari uglavnom u hm i c&a. Ne znam, očito još nije došla ljetna kolekcija, a mene stvarno zadnjih dana peru hormoni i panika da nećemo sve stići 🙈

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

_spring_
    02. Travanj 2025. 16:04

Maslačak_13

_spring_

Ma da, sigurno onda da je individualno, a vjerojatno i po osobnim preferencijama, sve je to sastavom manje više jednako.
    .
    Maslačak, setove bodija kratkih rukava s nekim ok izborom sam ja najviše vidjela u c&a i h&m, a jeftinija varijanta Kik i NKD. A hlačice sam i ja nekako teško našla, a da je materijal neki fini, lagani… Našla sam par dugih hlačica u reservedu koje su onako tanke i mekane, a kratke nisam našla… S about you outleta sam naručila kao neki kombinezon kratkih rukava i kratkih nogavica, dva su bila u setu za sitne novce, to je jedino od hlačica što imam zasad… Valjda će izaći sad neke ljetne kolekcije.

Tamo sam i našla par stvari uglavnom u hm i c&a. Ne znam, očito još nije došla ljetna kolekcija, a mene stvarno zadnjih dana peru hormoni i panika da nećemo sve stići 🙈

I ja sam takva da volim sve prije pripremiti, ali mene pere strah prepustiti se, još sam u nekom grču hoće biti sve ok. 🙈 A da vam ne govorim da me ovih dana uhvatilo ludilo neraspoloženja koje se tu spominjalo prije par tjedana. Baš sam živčana i nadrndana na sve živo, muž mi jadan nastrada ni kriv ni dužan, ali trpi. 🙈
    Ne znam jel to zato jer lošije spavam u zadnje vrijeme, stalno osjećam neka zatezanja, pritisak.. i tješim se da je normalno i znam da ste sve govorile da je to normalno, ali ne mogu se opustiti i onda samu sebe iziritiram... Evo sad kad sam ovo natipkala, razmisljam bi li uopce objavila, ali negdje se moram pojadati...

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

petrucika
    02. Travanj 2025. 16:50

_spring_

Maslačak_13

_spring_

.

I ja sam takva da volim sve prije pripremiti, ali mene pere strah prepustiti se, još sam u nekom grču hoće biti sve ok. 🙈 A da vam ne govorim da me ovih dana uhvatilo ludilo neraspoloženja koje se tu spominjalo prije par tjedana. Baš sam živčana i nadrndana na sve živo, muž mi jadan nastrada ni kriv ni dužan, ali trpi. 🙈
    Ne znam jel to zato jer lošije spavam u zadnje vrijeme, stalno osjećam neka zatezanja, pritisak.. i tješim se da je normalno i znam da ste sve govorile da je to normalno, ali ne mogu se opustiti i onda samu sebe iziritiram… Evo sad kad sam ovo natipkala, razmisljam bi li uopce objavila, ali negdje se moram pojadati…

Ja mislim da je to sve normalno i slobodno tipkaj!! Pa trudne smo puno hormona sve se mjenja ne kaze se za daba dr stanje!! Ja isto imam takvih dana budem nervozna sve mi smeta pocnu me tako neke misoi strah strepnja panika!! Ali vidim nisan jedina i smatram da je to kod vecine trudnica i da je normalno!!! Tako da super je to izbaciti iz sebe pa makar i tu i sigurno ces dobit podrsku🥰🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Maslačak_13
    02. Travanj 2025. 16:53

_spring_

Maslačak_13

_spring_

.

Ne znam jel to zato jer lošije spavam u zadnje vrijeme, stalno osjećam neka zatezanja, pritisak.. i tješim se da je normalno i znam da ste sve govorile da je to normalno, ali ne mogu se opustiti i onda samu sebe iziritiram… Evo sad kad sam ovo natipkala, razmisljam bi li uopce objavila, ali negdje se moram pojadati…

Sve razumijem, kao da sam ja pisala 😁 Isto jadan muž ispašta, na njega se istresem jer me hormoni peru i stalno gunđam da nećemo sve stići na vrijeme i šta ako beba još urani. Poslije mi ga bude žao jadnoga jer nije nimalo zaslužio to, pogotovo ispade lude trudne žene, ali šta kad si ne mogu pomoći u tim trenutcima a on se uvijek nađe tu kad me uhvati žuta minuta. Kažem si uvijek da ću se drugi put kontrolirati jer nije to zaslužio još me uvijek tješi kako ćemo stići sve i da ne brinem, da je najbitnije da beba dolazi a ove ostale stvari će se riješiti. I ima potpuno pravo kad razmišljam ovako hladne glave 😁

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

• Tinchilina
    02. Travanj 2025. 19:16

Samo za malo utjehu, ja sam sve nakupovala malo pre rano, plus imam dosta toga od prvog djeteta. Međutim, ja sad više ni ne znam kaj imam hahahah, sa ovim šupljim mozgom pogotovo. Ono kad kupiš sve kaj trebaš pred kraj bar znaš kaj imaš 😄 plus, to mi se sad tak ne da izvlačiti sve van, prat/sterilizirati bla bla, jer me pustio onaj rush dok ti je nešto novo. 🤗 bit će to sve ok, i sve će se stići. 

💙 5/2023

• Ania
    02. Travanj 2025. 19:24

Bok cure, nije me bilo sto godina (imali smo smrtni slučaj i svašta nešto), pa s velikim zaostatkom čestitam na dobrim pregledima. Dužna sam ti se Lolola13 zahvaliti na odg.za online tečaj :) Čekam idući tjedan da vidim što će biti, jer povratnu info.od njih nemam (još). 
    .
    Današnji pregled nam je dobro prošao, sve je okej, a curka opet nije bila raspoložena za slikanje. Nema veze, nek je samo sve dobro. AnnieP idući pregled imam 23. 4. :)

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

lolola13
    02. Travanj 2025. 19:59

Ania

Bok cure, nije me bilo sto godina (imali smo smrtni slučaj i svašta nešto), pa s velikim zaostatkom čestitam na dobrim pregledima. Dužna sam ti se Lolola13 zahvaliti na odg.za online tečaj :) Čekam idući tjedan da vidim što će biti, jer povratnu info.od njih nemam (još).
    .
    Današnji pregled nam je dobro prošao, sve je okej, a curka opet nije bila raspoložena za slikanje. Nema veze, nek je samo sve dobro. AnnieP idući pregled imam 23. 4. :)

Zao mi je zbog nesretnih okolnosti, moja sucut 😔 Ali s druge strane, cestitke na dobrom pregledu, to je stvarno najbitnije. 
    .
    Ne kuzim za tecaj da ti se nisu javili, vec si i u visokim tjednima... Kad si se prijavila? 
    .
    Na temu opremanja za bebu, mi smo tu malo frikovi 😂 oboje volimo sve imati unaprijed pripremljeno toliko da me moji zafrkavaju dal se idem porodit kad smo vec sve nabavili 🤣 Iako ja i dalje imam toga za pripremiti doma, odnosno prilagoditi stan ajmo rec, stvarno smo sada skoro sve kupili 🙈

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

_spring_
    02. Travanj 2025. 20:22

Ma stvarno je lakše kad se u ovom klubu pročita da su te neke tegobe i teški trenuci zajednički i normalni... 
    .
    Žao mi je, Ania zbog smrtnog slučaja... Moja sućut... Drago mi je da je bebica dobro. 💓 Mi isto nemamo fotke lica jer se uvijek zabije u moja leđa i nema šanse da pokaže lice, ali uvijek je najvažnije da je sve ok. 

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

AnnieP
    02. Travanj 2025. 21:00

Emi25 čestitam na dobrom pregledu, curka je već velika. 😊
    Kad ti je idući pregled?
    Meni je isto na prošlom pregledu bilo +4kg, mirovala sam stalno i malo se zaigrala sa slatkim pa se ne čudim. Prije 3 tjedna sam se odvažila ići u duže šetnje,  baš mi nije bilo svejedno nakon tako dugo mirovanja, hematom pa posteljica ali dobila sam odobrenje doktorice i krenula. Puno bolje se osjećam i sad si malo pratim kg da se ne zaigram. 😄
    Iako će to sve otići kad rodimo, znam po prvoj trudnoći. 😊
    .
    Melody super za pregled, odlično za posteljicu. 😊
    .
    Ania žao mi je, primi moje iskreno saučešće. ❤️
    Čestitam na dobrom pregledu.

🩷 7/2022

• Emi25
    02. Travanj 2025. 22:00

Ania žao mi je zbog smrtnog slučaja, moja sućut 
    AnnieP velika je cura, sad bas brzo rastu😊 sljedeći pregled je 30.04. 
    Da baš su me iznenadile kg,kad mi je sve fino i bila sam stalno gladna pa sam i natukla toliko😁  definitivno se moram pokrenut i svakako pripaziti na prehranu

2016 💙J
    16.10.2024. +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.