Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Emi25
    19. Ožujak 2025. 14:24

Maslačak_13 čestitam na urednom pregledu😊 
    AnnieP nešto mi je iskrsnulo drugi tjedan pa mu je pregled prebačen na 2.4, trebala sam drugi tjedan obavit i OGTT al to sam jučer. Na tašte 3.7, nakon 60 min 5.1, nakon 120 min 2.6 dr kaže da je uredan nalaz. Meni se čini nizak šećer al ok valjda dr zna. Nije mi bilo slabo za vrijeme OGTT ni kasnije. Sestra mi je dala čašu vode nakon sat vremena da pijuckam po malo.  Cure koje imaju danas preglede sretno

2016 💙J
    16.10.2024. +

• moonchild
    19. Ožujak 2025. 14:53

Maria31 slažem se s tobom, tako si i ja razmišljam, ipak liječnici znaju bolje od mene.  Žao mi je zbog Petrove, ali super da ti je ugodno i da imaš dobrog doktora u Vinogradskoj! 🤗

• Shoko
    19. Ožujak 2025. 15:17

Keksolina hvala na savjetu za ig profil za spavanje. bas i ne koristim instagram, napravila sam ga bas kad sam rodila i to samo da popratim te neke profile za spavanje i hranjenje profile ali evo nisam se nikako navikla tamo pratiti.

Sv.Duh… rodila sam tamo indukcijom 2021. Porod je bio ok, bez nekih veci zamjerki, sto god su zamislili ja sam rekla ok 😅
    Evo ove pameti samo ne bi vise dala da mi se na porodu na trbuh naslanjaju. Isto najgore su mi bile neke sestre. To je valjda ko da vreba prvorotkinje pa namjerno neke zlobne komentare. Koje eto isto da me nisu prali hormoni nakon poroda i nesigurnost ne bi toliko uzimala srcu. Pomoc oko dojenja i nije bila neka. Tad su jos bile korona mjere i vecina cura je tamo zeljela roditi jer mislim da su samo oni pustali pratnju tad. Bila je mi nenormalna guzva i ja sam poslije poroda lezala na patologiji trudnoce kao jos 10ak cura. Tamo nam nisu mogli stati ni krevetici pa bebe po noci nisu ni bile s nama. Evo meni je najgore bilo ta 4 dana poslije poroda ali s obzirom da nisam imala iskustva s bolnicama do tad to sam nekako i ocekivala 😅 
    Sad bi opet tamo cisto jer mislim da je svugdje slicno i vec mi je nesto tamo poznato 😅 

E i ja sam dosta rano krenula u TA na preglede negdje sa 32 tjedna jer je moj ginekolog isao na godisnji i da me ne salje zamjeni odma mi je dao uputnicu za bolnicu.  Tako da sam gore isla na dosta pregleda prije poroda pa mi je i blizina tu veliki plus.

2021 💙

• Tinchilina
    19. Ožujak 2025. 19:32

Shoko, ja sam završila na carskom pa su mi svejedno skakali po trbuhu, i od toga su me rebra boljela još minimalno 2 mj kasnije. 100 put prije sam se oporavila od carskog nego od tog. Al ne znam kak bi to spriječila, pogotovo na carskom kad ni ne vidiš kaj se dešava.

💙 5/2023

petrucika
    19. Ožujak 2025. 19:49

Cure ja san bila!! Evo ovako uraden mi je kks i urin i ctg!! U urinu ima malo poviseno mislim leukocita savjet je napravit UK!! Vtg kazu da je odlican za moje tjedne jer kao jako je tesko i gotovo nemoguce u ovim tjefnima sondom tako dobro vatat otkucaje!! To su mi i sestra i doktorica naglasile da je ctg odlican kao da san vise trudna!! Uloziva san to je novo doktorica kaze to nije strasno ali treba shvatit ozbiljno uvinila mi je cervikometriju isto je 4cm iT oblika!! Ali savjet je strogoooo mirovanje!! Nezz tocno zasto po meni to nije tako strasno eto uloziva ali ona u jednu kaze nije strasno u dr kaze shvatite ozbiljno strogo mirovanje bar narednih mjesec dana sad je najkriticnije za radat!! Dobila san bisolivon kojeg ja necu pit jer kazu u ljekarni da potice iskasljavanje uzela san si isa septolete jos i probiotik za crijeva mi je rekla bolje nego vaginalni!! Eto cure moje ja na kraju na strogom mirovanju!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Yvone
    19. Ožujak 2025. 20:59

petrucika

Cure ja san bila!! Evo ovako uraden mi je kks i urin i ctg!! U urinu ima malo poviseno mislim leukocita savjet je napravit UK!! Vtg kazu da je odlican za moje tjedne jer kao jako je tesko i gotovo nemoguce u ovim tjefnima sondom tako dobro vatat otkucaje!! To su mi i sestra i doktorica naglasile da je ctg odlican kao da san vise trudna!! Uloziva san to je novo doktorica kaze to nije strasno ali treba shvatit ozbiljno uvinila mi je cervikometriju isto je 4cm iT oblika!! Ali savjet je strogoooo mirovanje!! Nezz tocno zasto po meni to nije tako strasno eto uloziva ali ona u jednu kaze nije strasno u dr kaze shvatite ozbiljno strogo mirovanje bar narednih mjesec dana sad je najkriticnije za radat!! Dobila san bisolivon kojeg ja necu pit jer kazu u ljekarni da potice iskasljavanje uzela san si isa septolete jos i probiotik za crijeva mi je rekla bolje nego vaginalni!! Eto cure moje ja na kraju na strogom mirovanju!!

Evo da i ja upadnem s proljetnica… da te malo utješim, moj nalaz od 16 tt je - cerviks 1 čl uloživ za vrh prsta. Radila sam do 23 tt i sjedila po 10 i više sati dnevno. Nije mi naređeno mirovanje samo je rekao da pripazim i da ne forsiram, ne nosim teško Itd… Kod višerotki je to zapravo jako često samo ginekolozi imaju različite stavove kao i u mnogočemu. Ja sve radim normalno, koliko mi tijelo dopušta i evo sve do sada mi je to ostalo nepromijenjeno i nije mi se pogoršavalo.

AnnieP
    19. Ožujak 2025. 21:39

Emi25 hvala što si javila, promjenila sam datum pregleda. Super za dobre nalaze ogtt. 😊
    .
    LuI čestitam i tebi za dobre nalaze ogtt. Kako si nam ti? Kad imaš idući pregled? Nemam te na listi.
    .
    Maslačak_13 čestitam na dobrom pregledu. 😊

🩷 7/2022

petrucika
    19. Ožujak 2025. 21:42

Yvone

petrucika

Evo da i ja upadnem s proljetnica… da te malo utješim, moj nalaz od 16 tt je - cerviks1 čl uloživ za vrh prsta. Radila sam do 23 tt i sjedila po 10 i više sati dnevno. Nije mi naređeno mirovanje samo je rekao da pripazim i da ne forsiram, ne nosim teško Itd… Kod višerotki je to zapravo jako često samo ginekolozi imaju različite stavove kao i u mnogočemu. Ja sve radim normalno, koliko mi tijelo dopušta i evo sve do sada mi je to ostalo nepromijenjeno i nije mi se pogoršavalo.

Ej hvala ti ja isto mislim da moj nalaz nije strasan ja sam i viserotka!! Nekako smatram i ja da ulozivo nije tako alarmantno jer duzina mu je ok i oblika je T !! Ali ono uvik ides oni znaju najbolje!! Hvala ti na iskustvu znaci mi!! Ja cu lagano nisan ni do sad nesto jer ni ne mogu postedit cu se kolko mogu i nadat se da ce bit ok!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

RužaFT
    19. Ožujak 2025. 21:52

Lola hvala sto pitas...nisam se jos javila sa rezultatima ogtt-a. Nalazi su referentnim vrijednostima. Glukoza 4.9, 7.5, 6.3..kks mi je isto dobra,a i željezo koje mi je inače ekstremno nisko kad nisam trudna zbog obilnih menstruacija 😓 a to je krenulo nakon prvog poroda...
    Danas je dan Očeva i lijepo su to dečki obilježili u svojem razredu sa ostalim prijateljima i očevima. Pisali su sastav koji su čitali svojim tatama, radili su im privjeske, druzili se s njima. Bas im je bilo lijepo..njima je to dozivljaj :)
    Plahte za krevetic imam od prve trudnoce, ne sjecam se odakle, tako da nisam od neke pomoci...
    Novo je sto imam cesce kontrakcije i poceli su me hvatati grcevi u nogama dok spavam, a jos nisam pocela piti magnezij...gledala sam Kalov magnezij..teta u ljekarni mi je rekla da bih trebala piti 4 dnevno..to mi djeluje puno..dok popijem utrogestane pa prenatale..uzas...ima li neko drugo i kvalitetno rjesenje za magnezij??

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

petrucika
    19. Ožujak 2025. 22:32

Cure ja sam vas sad malo procitala i cestitam svima na urednim nalazima i pregledima!!! Bravo cure i bas je lipo kad je tako pozitivno i s dobrim vjestima!! Neka nam tako bude do kraja🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.