Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    21. Ožujak 2025. 14:03

Evo da se javim i tu cure moj prvi secer nataste je 5.3 dopusten je 5.1 radi njega moram se javit u utorak u bo na 24sata tqmo ce mi raditi bice tak guk profil sto li nemam iskustva s tim ugl rekli su ako bude nalaz dobar idete kuci za 24h!! Ako je koja to prosla puno bi mi znacilo znati sto i kako me ceka!! Ovo dr kks,urin,zeljezo i jetreni enzimi je ok!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Maria31
    21. Ožujak 2025. 15:12

petrucika

Evo da se javim i tu cure moj prvi secer nataste je 5.3 dopusten je 5.1 radi njega moram se javit u utorak u bo na 24sata tqmo ce mi raditi bice tak guk profil sto li nemam iskustva s tim ugl rekli su ako bude nalaz dobar idete kuci za 24h!! Ako je koja to prosla puno bi mi znacilo znati sto i kako me ceka!! Ovo dr kks,urin,zeljezo i jetreni enzimi je ok!!

Ako se dobro sjećam, pisala si da uopće ne jedeš slatko i bojala se da će ti šećer biti prenizak?

petrucika
    21. Ožujak 2025. 15:26

Maria31

petrucika

Ako se dobro sjećam, pisala si da uopće ne jedeš slatko i bojala se da će ti šećer biti prenizak?

Ne jedem secer dobro si upamtila i to da me bilo strah jer ga NE konzumiran aliiiii kakve to ima veze s povisenim odakle sam ja mogla znati kakv ce mi nalaz biti cinjenica da pravila nema!! I moje vrijednosti su povisene i to ove nataste!! Jedino jedem puno voca sad ne znam da li to ima veze vidit cu u utorak na guk profilu!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• moonchild
    21. Ožujak 2025. 15:57

Slatko ne mora biti razlog visokog šećera, i ugljikohidrati dižu šećer

petrucika
    21. Ožujak 2025. 16:09

moonchild

Slatko ne mora biti razlog visokog šećera, i ugljikohidrati dižu šećer

Da istina nije samo slatko u pitanju cesto zaboravimo na to!! A ja po tom pitanju dosta ugljikohidrata i konzumiram opcenito pastu kruh ne!! Ali dobro ne sekiram se iskreno ja to prihvatim tako kako je !! I vjerujem i uvik na kraju ispadne na dobro!! Prezivit cu kako god da bilo🥰cak me ovo toliko ne brine koliko mi je vazniji nalaz od neki dan da sam uloziva i da moram strigo mirovat!! Iako se ni tu puno ne opterecivam ali me tu vise brine to sto znam da ne mirujem strogo jer je to bas tesko kad imas doma njih troje djecice pa me onda zna savjest progonit ali opet kazem i tu si dajem prostora do iduceg pregleda u nadi da ce nalaz ostat nepromjenjrn🙏

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    21. Ožujak 2025. 16:11

Idem utorak ja na ginekologiju mali na pedijatriju!! Zgrada do zgrade on isto idu u obradu radi crijeva ali on ce odma kuci!! Malo ce mi to biti teze jer eto opet necu moci biti s njim!! Ali proci ce i ovo!! Ja uvik volim reci da iza kise dode sunce!! I inace sam dosta pozitivna osoba i sve nekako gledam s te strane pa tako i sve ovo🙏🤗🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• katrin
    21. Ožujak 2025. 16:16

Petrucika ja sam radila guk profil, ali kod nas ide tako da dodem ujutro na tašte vaditi krv,
    Pa idem kući pa jedem oko 10h pa u 12h opet idem vaditi krv pa me puste i jedem tipa oko 16h i u 18h opet idem vaditi krv. Išla sam na to jer mi je u pocetku secer bio 5.4 pa je ginekolog htjeo da provjerimo jer mi je baka bila dijabetičar. Uz to smo radili i hba1c  pretragu koja gleda unazad 3mj ponašanje secera i bila mi je 5.1% tako da je nalaz bio uredan. Sad me kroz koji tjedan ceka ogtt pa cemo vidjeti kako stojimo. 

• katrin
    21. Ožujak 2025. 16:17

AnnieP termin mi je 21.08, a spol još ne znamo. Na zadnjem pregledu je okrenula beba leđa pa se nije vidjelo ništa. 

petrucika
    21. Ožujak 2025. 16:20

katrin

Petrucika ja sam radila guk profil, ali kod nas ide tako da dodem ujutro na tašte vaditi krv,
    Pa idem kući pa jedem oko 10h pa u 12h opet idem vaditi krv pa me puste i jedem tipa oko 16h i u 18h opet idem vaditi krv. Išla sam na to jer mi je u pocetku secer bio 5.4 pa je ginekolog htjeo da provjerimo jer mi je baka bila dijabetičar. Uz to smo radili i hba1c pretragu koja gleda unazad 3mj ponašanje secera i bila mi je 5.1% tako da je nalaz bio uredan. Sad me kroz koji tjedan ceka ogtt pa cemo vidjeti kako stojimo.

Meni je dida biha seceras na inzulinu!!ja se prvi puta s ovim susrecem ali kod nas je kraksa valjda ostat mislim da se vadi svaki dva ili tri sata krv tj bocka valjda!! 

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• katrin
    21. Ožujak 2025. 16:41

Eto, kod nas je ovaj cjelodnevni tj 8h 12h 18h
    I to ujutro vade iz vene, a ova druga dva puta su mi iz prsta vadili. Nista strasno nije, analazi su odmah sutradan bili gotovi.
    U svakom slucaju sve se to da regulirati uz prehranu i bude sve dobro. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.