Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    21. Ožujak 2025. 07:51

Jutro cure ja sam obavila prvo vadenje popila onu tekucinu i sad sidim u autu i cekam!! Bila je fina stavili su mi dosta limuna i ko limunada !!mogu reci da mi je ovo prva provedena noc bez kaslja od jutros san dva pita zakasljala!! Nadam se vise nekom kraju jer se odma osjecam bolje!!Eto tko ima pregled sretnoooo!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

AnnieP
    21. Ožujak 2025. 08:07

Pregledi🤰🏼
    .
    21.03. - AnnaR, Any13
    24.03. - Pixi, TejaT
    25.03. - Lolola13, Thumbelina31
    26.03. - Zrinkolina(anomaly)
    27.03. - Greta10
    28.03. - Shoko, Petra_aaa, Libo1415
    31.03. - Moonchild
    01.04. - AnnaR, PrvaBebica, Thumbelina31
    02.04. - RužaFT, Ania, Melody, Emi25
    03.04. - AnnieP, Tinchilina, LuI
    04.04. - ddm2463, _spring_
    07.04. - Tonkica1509, Mom_stera
    08.04. - Keksolina, skakavac, Petrucika, Moonchild (anomaly)
    09.04.- Mommy735, Lunolina, Danos
    10.04. -Emma05
    11.04. - Pandora4, Maria31
    12.04. - MariaI
    14.04. - Ana0310, Milica24, Mrss26
    15.04. - Maslačak_13
    16.04. - Zrinkolina
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište: 293
    .
    AnnaR i Any13 sretno danas na pregledima. 😊
    .
    Ostale cure koje su imale ovaj tjedan(Katrin, Leptirica_, Matke, Megyca i Piamia), nadam se da je sve dobro prošlo. Sigurno ste u nekoj gužvi pa se javite kad stignete. 😊
    .
    Petrucika sretno na ogtt. 

🩷 7/2022

• katrin
    21. Ožujak 2025. 08:24

Hej cure, hej AnnieP pregled je prošao super,sve je na mjestu i skroz sam zatvorena. 4.4 imam anomaly a 7.4 redovni pregled. 
    Baš sam u gužvi bila ovih dana ali čitam vas redovno i baš super savjete imate. 😊

• katrin
    21. Ožujak 2025. 08:25

AnnaR i Any13 sretno na pregledima. 😊

• katrin
    21. Ožujak 2025. 08:31

Petrucika sretno na ogtt. I mene to čeka kroz koji tjedan. 
    Nego, htjela sam te pitati, kako mi je ovo prva uredna trudnoća i sad smo došli u taj period da me kreću hvatati bh kontrakcije. Znaći krene mi se bas stezati maternica i bas bude tvrdo na jednom mjestu. To je to, jelda? 
    Nije strasno, primjetim jednu u danu nakon veceg napora. A nije svaki dan. 

Ginekolog mi je rekao da si kupim magnezij direkt od 300 a nikako da krenem piti.

Moram se pohvaliti da sam krenula prije koji tjedan osjecati pokrete bebice i baš je jedan neopisiv osjecaj. 🥰

petrucika
    21. Ožujak 2025. 08:43

katrin

Nego, htjela sam te pitati, kako mi je ovo prva uredna trudnoća i sad smo došli u taj period da me kreću hvatati bh kontrakcije. Znaći krene mi se bas stezati maternica i bas bude tvrdo na jednom mjestu. To je to, jelda?

Ginekolog mi je rekao da si kupim magnezij direkt od 300 a nikako da krenem piti.

Moram se pohvaliti da sam krenula prije koji tjedan osjecati pokrete bebice i baš je jedan neopisiv osjecaj. 🥰

Je je draga to su ti bh stegne ti se maternica osjetis zatezanje i lagani pritisak i obicno iskoci ko loptica na jednu stranu !! Nista to nije strasno ali kreni s magnezijom sigurno ce ti ih malo i smanjit!! Ja ih imam redovno svaki dan nekad vise nekad manje nekad blaze ali vecinom kako mi trudnoca napreduje su i one jace!! Ali nedavno san bila ovo u bo na ctg ne ocitava mi on tamo nista tako da je uredu to sve!! ❤️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Emma05
    21. Ožujak 2025. 08:44

lolola13

Inace mi smo sad napravili veliku nabavku preko amazona, otkljucao nam se onaj popust od 15%, a u startu je vec sve jeftinije nego kod nas 😁 Sad nam je jos samo ostalo kupiti kolica, to ćemo vjerojatno u iducih 10 dana pa laganini mogu samo cekat silne pakete dok stizu 🙃

Uuu lajkić. Sad ako ti se da napiši lipo popis stvarčica koje si tamo ugrabila😍. Volimo popise😃💕😜i volimo pakete koji stižu😍😆

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

petrucika
    21. Ožujak 2025. 08:56

Cure ja jos pola sata!!! Poprilicno mi je brzo proslo!! Sidim u autu i cekam!! Tu san se sparkirala uz DZ!! Tako da san u cas lakse mi je tako u autu nego unutra sidit medu mnostvom ljudi!! Jos pola sata i kuci

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Tinchilina
    21. Ožujak 2025. 10:03

Sretno svima na pregledima danas 🤗 joj i ja sam bila baš oduševljena sa amazonom 🤣 živio forum i žene s njega! 😊

Što se tiče nas paničarki, ajmo ovak, koja od nas tu nije takva? Ja mislim da smo većina u tom košu, al eto to je tako. Jedino tko mi se izdvaja bas ono ultra je Aribari sa proljetnica, skidam kapu toj ženi i voljela bih da imam bar malo to nešto njenoga, al nemam, i to je tako. Al moram priznati da sam puuuuno opuštenija sa malim, jer kad sam rodila sam bila skroz u grču i brizi, doslovno nisam mogla spavati jer sam gledala non stop jel diše i to, pa eto, samo da se zna da se neke stvari ipak mogu popraviti s vremenom, a trudne smo pre kratak period da bi sad tu imale priliku nešto posebno "ojačati" ako nismo takve po prirodi. Tako bih ja bar rekla. Svakako mi je zao ako moje paranoje potpiruju ikome njegovu vatru, nije mi to nimalo drago 🙄

💙 5/2023

AnnieP
    21. Ožujak 2025. 11:41

katrin

Pisala sam te za pregled.
    Čestitam na pokretima bebice, uživaj. 😊
    Kad ti je termin poroda? Nemam te uopće na listi. Znaš što nosiš? Koji si grad?
    .
    Za bh kontrakcije ne znam. Ali magnezij si uzmi i pij svaki dan, meni pomaže i kod grčeva u listovima i s probavom.

🩷 7/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.