Cure dobro jutro.
Thumbelina čestitam na dobrom pregledu 😊. Nek bebica i dalje raste kako treba.
Za taj fetalni eho, trebaju li sve IVF trudnice ili?
Lola meni se još nisu strije pojavile, al me stomak u zadnje vrijeme bas zna svrbiti, a ne bude suh. Trenutno se mazem Alverde uljem i Melem mama kremom, ulje mi više odgovara.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
AnnieP
Ja sam danas bila na pregledu ipak jer je netko otkazao pa su me zvali. Vidjeli smo curku na 4d i baš smo se oduševili, iako smo samo uspjeli profil vidjeti.
Doktorica je rekla da je abdomen i dalje manji i da je to najvjerojatnije do genetike i da se ne brinem jer ona raste kako treba. Sada je oko 1100g, skoro 300g je dobila u 2 tjedna. Ja mislim da je to super🥳. Kaže da će vjerojatno biti do 3kg pri rođenju. Svakako me prate sad svaka dva tjedna da ne bi došlo do zastoja u rastu. Ako to bude onda ću morati u bolnicu. Idući pregled mi je 25.3. tad idem na fetalni eho - čisto mjera predostrožnosti jer je IVF trudnoća, a onda redovni pregled 1.4. :)
I pitanje dana za ZG mame, gdje ćete roditi? Ja se dvoumim između Vinogradske i Sv. Duha jer želimo da muž bude na porodu.☺️
Šta negdje od te 2 bolnice muž ne može biti na porodu?
Ja planiram roditi u Vinogradskoj, tamo radi doktor koji mi vodi trudnoću i s njim sam komentirala jel dobro da je muž na porodu pa je rekao da oni to čak preferiraju iz raznih razloga.
Pregledi 🤰🏼
.
19.03. - Mrss26,Maslačak_13, Leptirica_, Danos
20.03. - Matke, Megyca, Piamia
21.03. - AnnaR, Any13
24.03. - Pixi, TejaT
25.03. - Lolola13, Thumbelina31
26.03. - Zrinkolina(anomaly)
27.03. - Greta10
28.03. - Shoko, Petra_aaa, Emi25, Libo1415
31.03. - Moonchild
01.04. - AnnaR, PrvaBebica, Thumbelina31
02.04. - RužaFT, Ania, Melody
03.04. - AnnieP, Tinchilina
04.04. - ddm2463, _spring_
07.04. - Tonkica1509, Mom_stera
08.04. - Keksolina, skakavac, Petrucika, Moonchild (anomaly)
09.04.- Mommy735, Lunolina
10.04. -Emma05
11.04. - Pandora4, Maria31
12.04. - MariaI
14.04. - Ana0310, Milica24
16.04. - Zrinkolina
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Mrss26, Maslačak_13, Leptirica_ i Danos sretno danas na pregledima. 😊
🩷 7/2022
Ajme moram se znaci puno vise mazati 🙈 A bas sam lijena za to... Nije mi suha koza niti me svrbi ili smeta pa me nista ni ne zove da mazem 🤣 Jedina mi je utjeha kaj su strije sa donje strane cica pa se ne vide ako ih ne podignem 🤣🤣
.
Milice i ja sam sklona preforsirat se pa mi stalno muz napominje uspori, stani malo, odmori, nemoj dizat, nemoj se saginjat... 🙈 A ja tek poslije skuzim da sam se preforsirala i da me boli sve zivo.
.
Danas imamo puno pregleda, sretno cure i uzivajte u bebicama 🤗🤗
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sretno cure na pregledima 😊
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Sretno cure s pregledima danas! 🤍
.
Lolola 😂😂😂😂 ne dizi ih i problem rijesen 🙃 I isto tako meni bude, evo danas me npr sve boli ali znam da ce prestat kad krenem dalje landrati pa me nece opet sprijeciti haha
baby boy 🤎🐻
Chief Muntu Fortune teller Psychic Forecaster Spells Caster services Help from a psychic tarot fortune telling. Magic services the best fortune teller reader Conspiracy for money spells. Love magic Love spells
Text +27780802727 / +27789121499
Remote fortune telling using Tarot cards, detailed schedule for all areas of life.
Removal of negativity - damage, evil eye, love spell, curses.
Will return your husband/wife, your loved one, remove the crown of celibacy. Saving family from divorce
Carrying out love spells using photos. Love connection.
Powerful assistance in business, attracting good luck and money.
Rituals for rejuvenation.
Help with infertility problems.
Getting rid of addictions.
Making Magic Rings amulets, talismans.
Each rite is unique and is selected individually for each occasion.
Safely Effective with years of experience
Chief Muntu helps even in the most difficult and neglected situations and always brings the matter to the end.
Text or Call: +27780802727 / +27789121499
Sretno svima na pregledima!🩷
Pixi
Koliko sam ja shvatila, neki doktori ne šalju ako im izgleda sve uredno, ali u teoriji IVF trudnice rade taj fetalni eho jer IVF bebe znaju češće imati nekakve srčane probleme. Ja sam bila na anomaly scanu privatno u 20. tjednu i ta doktorica mi je rekla da odem na taj pregled jer imam mogućnost jer je ivf trudnoća, ali da se njoj sve čini uredno.
Pa sam spomenula svojoj državnoj ginekologinji i ona je odmah samo pustila uputnicu. Jedino što je dobit termin koma, ja sam u 23. tjednu zvala i dobila evo za idući tjedan kad sam u 30.tjednu…
Maria31
U obje bolnice može muž biti koliko ja znam pa me zanima za koju ste vi više. Ja nekako stalno čitam loša iskustva o Sv. Duhu po onim grupama za porode pa sam više za Vinogradsku nekako… ako imate pozitivna iskustva s Duha pišite jer mi se tamo sviđa što imaš sam svoju rađaonu.😂😂
ako imate pozitivna iskustva s Duha pišite jer mi se tamo sviđa što imaš sam svoju rađaonu.😂😂
Na sv duhu su rodile sestra, sogorica i prijateljica, ukupno 5 djece. Jedino je prijateljica imala tezak porod jer joj je nestajalo plodne vode a nisu prirodno krenuli trudovi pa je bila dugo na dripu i jako se namucila. Ali i uz to nije imala prituzbe niti na smjestaj niti na ponasanje osoblja ili uvjete. Sve su mi rekle da su bili svi oko njih super, da ih nisu na nista tjerali a sogorica nije htjela epiduralnu pa su njoj svako toliko nudili ako zeli nesto drugo za bolove i tako. Generalno nisam niti za jedan taj porod cula nista lose o bolnici, doktorima ili sestrama. Sve lose sam procitala na internetu
.
Ono kaj mene najvise muci kod sv duha je kaj sam ja zapela da bi htjela imati opciju da ne moram roditi na ledima i znam da su oni inace trebali imati stolicu za radanje. Ali su nam sad na trudnickom tecaju rekli da nema ljudi i velike su guzve u rodilistu pa vise ne nude te opcije zenama nego moze samo na ledima. Ali to je naglasila za sve bolnice u zg da je tako sada, pa ne znam ni sama. Mozda bude bolja situacija kad se merkur otvori.
.
Kaj se tice boksa, i to sam mislila da je odvojeno na sv duhu ali je ta zena na tecaju rekla da si odvojen paravanom ili zidom ali ne u prostoriji koja ima 4 zida. Sad ne znam jesam ja krivo shvatila pa ona nije tad pricala za sv duh ili je i to sad tako jer nemaju dovoljno ljudi 🙈😂
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Bok cure, nadam se da ste sve dobro 😊 ja danas ujutro obavila ogtt, sad sam na poslu i čekam rezultate 😁 što se tiče plahti, mi smo uzeli u baby centru za prvo dijete. A što se tiče poroda, isto se dvoumim između sv. Duha i Vinogradske. Prvo dijete sam rodila na sv. Duhu i nemam nikakvih zamjerki što se tiče osoblja na porodu, svi su bili vrlo korektni i normalni. Odjel babinjača i sestre za bebe jedna gora od druge, samo zbog toga tamo ne bi više išla jer su me ta 2 i pol dana baš istraumatizirala.
.
Zna li netko kad bi mogle početi raditi obnovljena Petrova da mogu imati pratnju ili Merkur?
.
Isto tako, zna li neka od vas ili ima iskustva vi koje ste višerotke u kojoj bolnici mogu sestre uzeti bebe preko noći? Ima li uopće takva mogućnost u ZG bolnicama?
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji