Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    18. Ožujak 2025. 18:09

Ružo, da slažem se, skroz je drugačije nego sa 1 bebom. Nekad, kako sam okupirana po cijele dane s malim, skoroz znam i zaboravit na njih kolko su mirni. Nekako sam s prvi puno više bila neaktivna i osluškivala i pratila, a ovo mi nekako prolazi u letu. 

Btw, dobila sam bitku sa dm-om i evo zaključka, pa pripazite: navodno se neki bodovi "aktiviraju" preko fizičke kartice, a neki preko qr koda, a ja sam provukla fizičku karticu. Refundirali su mi bodove u vrijednosti od cca 14 eura (što nije malo) i da nisam znala koliko bodova trebam dobiti profučkala bi to. A znala sam isključivo zato sto u zadnje vrijeme to sve klikam i kupujem online, al sam nakon što sam sve poklikala odlučila otići fiziči u dućan u onu super subotu kad se dobije 15% popusta. I gledam i niš mi jasno, reko mozda nisam jednoatavno kupila sve kao i što sam poklikala, i onda skuzim da su mi ti kuponi i dalje aktivni, baš sam poludila. Nije stvar para, nego ne podnosim kad se osjećam prevarenom, pa bilo to 3 e ili 30. Mislim da ću ovo pisat i na ženski recenziraj. Al neki drugi dan 🤣

💙 5/2023

petrucika
    18. Ožujak 2025. 18:12

Tinchilina

Ružo, da slažem se, skroz je drugačije nego sa 1 bebom. Nekad, kako sam okupirana po cijele dane s malim, skoroz znam i zaboravit na njih kolko su mirni. Nekako sam s prvi puno više bila neaktivna i osluškivala i pratila, a ovo mi nekako prolazi u letu.

Btw, dobila sam bitku sa dm-om i evo zaključka, pa pripazite: navodno se neki bodovi "aktiviraju" preko fizičke kartice, a neki preko qr koda, a ja sam provukla fizičku karticu. Refundirali su mi bodove u vrijednosti od cca 14 eura (što nije malo) i da nisam znala koliko bodova trebam dobiti profučkala bi to. A znala sam isključivo zato sto u zadnje vrijeme to sve klikam i kupujem online, al sam nakon što sam sve poklikala odlučila otići fiziči u dućan u onu super subotu kad se dobije 15% popusta. I gledam i niš mi jasno, reko mozda nisam jednoatavno kupila sve kao i što sam poklikala, i onda skuzim da su mi ti kuponi i dalje aktivni, baš sam poludila. Nije stvar para, nego ne podnosim kad se osjećam prevarenom, pa bilo to 3 e ili 30. Mislim da ću ovo pisat i na ženski recenziraj. Al neki drugi dan 🤣

Tinchilina 27 tt wawww!!! Picimo mi bome sve nekako prema tom velikom 30tt ja nekako kad udem u 30tt osjecat cu se puno sigurnije!! Ali ide to definitivno!! Sve smo tu nekako blizu

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Tinchilina
    18. Ožujak 2025. 18:35

Da, ne možeš vjerovati kak je proletilo 🫣 ja nekak 32 držim kao "sigurni" milestone. A kako čitam svašta, bome dosta žena tako u 32 rodi blizance. Ja bih svakako voljela do 36. Zdurati, al i to je manje od 10 tjednaa 😳😱

💙 5/2023

petrucika
    18. Ožujak 2025. 18:58

Tinchilina

Da, ne možeš vjerovati kak je proletilo 🫣 ja nekak 32 držim kao "sigurni" milestone. A kako čitam svašta, bome dosta žena tako u 32 rodi blizance. Ja bih svakako voljela do 36. Zdurati, al i to je manje od 10 tjednaa 😳😱

Je jeee brzo ce to tebi!! Ma ti ces i duze dobro ti to podnisis sve tako sto duze du unutra njima bolje!! Superr ti ces vjerojatno otvoriti sezonu ljetnica❤️❤️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Milica24
    18. Ožujak 2025. 18:59

Uopce nisam znala za tu dm mogucu zavrzlamu, ja isto uvijek ganjam te kupone i zute srijede kad bude 15% u citiju i ponekad se zacudim kak sam malo bodova "zaradila" al kao valjda oni znaju... od sad cu pripaziti bas
    .
    27 je bas big deal 🥳 cestitam! Meni je isto u glavi 30 nekako granica sigurnosti u glavi iako nemam niti jednu cinjenicu koja to potvrduje, samo mi to znaci da ce brzo onda mozda i doci i jaaaako se veselim da nam dode 🥰

baby boy 🤎🐻

petrucika
    18. Ožujak 2025. 19:02

Cure ja da ipakkk kupila sirup drugi za kasaj!! Kako me lola uputila da troutac nije bas pozeljan u trudnici iako sam zvala tete u ljekarni jedna kaze Ne dr kaze Da !! Ali ja nisan opet mogla piti a da ne bi svaki put eku griznju savjest osjetila!! Sad san kupila od bjelog sljeza teta u ljekarni je dobro proucila i rekla da to smijem!! Sad pitam forumasice 🤣 jeste sigurne da se smije bijeli slkez u trudnoci??? Pitam jer onaj juce mi je isto dala teta u ljekarni i to magistrica na kraju ja stvarno citat trpita i svaka kombinacija troutca se ne preporuca!! Ugl sad san popila zlicu ovoga namjeravam jos koji dan pit jer me stvarno bio poceo lovit opasan kasalj a ne mogu si priustit da se tolikooo natezem dok kasljem!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Tinchilina
    18. Ožujak 2025. 20:50

Meni je potvrdio doktor sa visokorizičnih koji mi vodi trudnoću da mogu bijeli slijez, tako da mislim da je to stvarno ok. 😊

Ma super mi je što smo sve tu negdje više manje, samo nek nam pregledi i dalje budu uredni i sretni svima 🤗

💙 5/2023

• Tinchilina
    18. Ožujak 2025. 20:59

Žene drage, gdje ste ili ćete kupiti plahtice za bebe?

💙 5/2023

• Maria31
    18. Ožujak 2025. 23:00

Tinchilina

Žene drage, gdje ste ili ćete kupiti plahtice za bebe?

Ja sam mislila uzeti u ikei za probu, nisu skupe, čine mi se ok i imaju dobre recenzije

lolola13
    18. Ožujak 2025. 23:39

Cure kak stojite sa strijama? Meni su cice bas jako ispucale 🥲 A mazem ih ali nema pomoci ocito

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.