Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Milica24
    18. Ožujak 2025. 23:48

Ja sam bas gledala te u Ikei i cine mi se skroz prozirne i loseg pamuka, ali nisam istrazivala tudja iskustva. Kupila sam na sajmu od nekog hrvatskoj proizvodaca deblje su dvaput od tih. I planirala sam jos naruciti sa hrc grupa stranice, od njih sam narucivala prije deke, rucnike i posteljinu i prekvalitetne mi dosle, a cijena je valjda 4x niza nego u Ikei

baby boy 🤎🐻

Milica24
    18. Ožujak 2025. 23:51

lolola13

Cure kak stojite sa strijama? Meni su cice bas jako ispucale 🥲 A mazem ih ali nema pomoci ocito

Ja sam ih dobila i po trbuhu i cicama jos prije par tjedana, ali vidim pomak nabolje a mazem se sa svime i svacime haha. Uljem za trudnice dm, bademovim uljem, melem kremom za trudnice i biobaza kremom za trudnice. Mariniram se u tome bar dvaput dnevno 

baby boy 🤎🐻

Thumbelina31
    19. Ožujak 2025. 00:46

Milica24 

Ja muku mučim s hemeroidima od malena, jakooo mi pomaže Omnibiotic 6, redovno ga pijem jednom dnevno, pila sam dvaput dnevno godinu dana pa sam prešla na jednom. Ako jedan dan nemam stolicu taj dan pokušavam jesti suhe šljive, svježe samljevene lanene sjemenke u jogurtu (ovo česti jedem) i pijem donat. Idući dan isto ujutro topla šalica donata zagrijana u mikrovalnoj na prazan zeludac. I to mi u trudnoći super funkcionira! Probaj uvijek ići na wc kad trebaš, nikad se nemoj suzdržavati ići na wc ako si negdje vani i probaj ne tiskati ako dugo nisi bila, nego čekati (ako možeš) dok baš prirodno krenu crijeva raditi. Također psilijum ljuskice su top ako imaš zatvor, a ako ti se baš stvori čep, Evaqu čepiće možeš koristiti u trudnoći, nekad se trebaju i dva staviti, ako jedan ne funkcionira. Eto, nadam se da sam malo pomogla. :) 

Thumbelina31
    19. Ožujak 2025. 00:55

AnnieP
    Ja sam danas bila na pregledu ipak jer je netko otkazao pa su me zvali. Vidjeli smo curku na 4d i baš smo se oduševili, iako smo samo uspjeli profil vidjeti. 

Doktorica je rekla da je abdomen i dalje manji i da je to najvjerojatnije do genetike i da se ne brinem jer ona raste kako treba. Sada je oko 1100g, skoro 300g je dobila u 2 tjedna. Ja mislim da je to super🥳. Kaže da će vjerojatno biti do 3kg pri rođenju. Svakako me prate sad svaka dva tjedna da ne bi došlo do zastoja u rastu. Ako to bude onda ću morati u bolnicu. Idući pregled mi je 25.3. tad idem na fetalni eho - čisto mjera predostrožnosti jer je IVF trudnoća, a onda redovni pregled 1.4. :) 

I pitanje dana za ZG mame, gdje ćete roditi? Ja se dvoumim između Vinogradske i Sv. Duha jer želimo da muž bude na porodu.☺️

lolola13
    19. Ožujak 2025. 01:23

Thumbelina cestitam na dobrom pregledu, samo nek bebica raste! Milice drago mi je i da je tebi bilo sve ok, cestitam 🤗 I super za preseljenje, mogu si misliti koliko je to posla 🙈
    .
    Ruza ti si imala ogtt? Kako je proslo? Nisam polovila dal si javila

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    19. Ožujak 2025. 01:25

Milica24

lolola13

Cure kak stojite sa strijama? Meni su cice bas jako ispucale 🥲 A mazem ih ali nema pomoci ocito

Ja sam ih dobila i po trbuhu i cicama jos prije par tjedana, ali vidim pomak nabolje a mazem se sa svime i svacime haha. Uljem za trudnice dm, bademovim uljem, melem kremom za trudnice i biobaza kremom za trudnice. Mariniram se u tome bar dvaput dnevno

I pomaze ti nakon kaj si ih dobila? Ja mazem trenutno samo s olival uljem. Koristila sam alverde kremu ali kao da mi nije toliko pasala za kozu i da mi je sad s uljem bolje... ti sve to koristis svaki dan ili? 🙈

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    19. Ožujak 2025. 01:28

Thumbelina31

I pitanje dana za ZG mame, gdje ćete roditi? Ja se dvoumim između Vinogradske i Sv. Duha jer želimo da muž bude na porodu.☺️

Isto se i ja dvoumim 😅 Bila sam sigurna da cu na sv duh jer mi je blize i znam bas puno zena koje su tamo rodile i generalno su sve imale dobra iskustva. Ali prosli tjedan smo imali tecaj za trudnice i tu sam pisala dojmove pa su cure napisale dobra iskustva iz vinogradske i sad nisam vise sigurna sto bi. Razmisljam i o odlasku u zabok 😅

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Milica24
    19. Ožujak 2025. 01:57

Thumbelina31

Milica24

Ja muku mučim s hemeroidima od malena, jakooo mi pomaže Omnibiotic 6, redovno ga pijem jednom dnevno, pila sam dvaput dnevno godinu dana pa sam prešla na jednom. Ako jedan dan nemam stolicu taj dan pokušavam jesti suhe šljive, svježe samljevene lanene sjemenke u jogurtu (ovo česti jedem) i pijem donat. Idući dan isto ujutro topla šalica donata zagrijana u mikrovalnoj na prazan zeludac. I to mi u trudnoći super funkcionira! Probaj uvijek ići na wc kad trebaš, nikad se nemoj suzdržavati ići na wc ako si negdje vani i probaj ne tiskati ako dugo nisi bila, nego čekati (ako možeš) dok baš prirodno krenu crijeva raditi. Također psilijum ljuskice su top ako imaš zatvor, a ako ti se baš stvori čep, Evaqu čepiće možeš koristiti u trudnoći, nekad se trebaju i dva staviti, ako jedan ne funkcionira. Eto, nadam se da sam malo pomogla. :)

Hvala ti puno, trenutno pijem omnibioticove pandu i flora plus, mogla bi zamijeniti jedan sa sestico m. Puno mi dodat i treci probiotik 😬 i prvi glas za topli Donat, bas cu probati! 

baby boy 🤎🐻

Milica24
    19. Ožujak 2025. 02:10

Lolola hvala ti! Bome smo se naradili i jos cemo, ali to su slatke muke pa se ne zalim ☺️ samo sto moram sama sebe kontrolirati s tim svim aktivnostima i radom jer imam tendenciju da se preforsiram jer bi sve i odmah, a sad vise to i ne ide haha. Sto se tice strija koristim svaki dan da, ujutro bademovo ulje na trbuh, cice i ledja pa kad se upije stavim melemovu kremu (jer mi prelijepo mirisi pa kao da mirisim po danu), a onda navecer nakon tusiranja dm ulje za trudnice i kad se upije biobazinom. Pomaze mi i cini mi se kao da sam uspjela sprijeciti neke koje su mi onako izgledale kao baby strije kad su krenule, male i crvenkaste i sad ih nema. Mozda je samo jer mi je koza uvijek tak nahranjena pa se ne vide, ali se ja uz sve to trackanje jos uvijek perutam nakon par sati tako da nije da mi je koza idealna a strija svejedno ima manje. Ne mogu ni zamislit koliko bi ih bilo da ne mazem a tak mi je suha koza.
    .
    Thumbelina ja mislim da cu na sv. Duh, isto bi htjela da je gospodin samnom na porodu, a cula sam dobrih iskustava sa sv. duha. Htjela bi prije i kod nekog privatno otici na nekoliko pregleda tko radi i na dv. Duhu cisto da je netko kao upoznat sa situacijom pa da me nadam se zadesi na porodu

baby boy 🤎🐻

Milica24
    19. Ožujak 2025. 02:13

Lolola btw i ja sam probala alverdeovu kremicu i isto mi je bila bezveze, kao da nis nisam namazala i nis mi ne hrani kozu. A bas sam mislila da ce mi njihova biti top!

baby boy 🤎🐻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.