Pozdrav cure,
Meni je danas baš težak dan. Teške mučnine imam, već yam nekoliko puta trčala nad školjku ali ne povraćam nego ni se želudac okreće stalno. Nemam zraka, vrti mi se u glavi. Baš nikakav dan. I dalje imam crno/smeđi iscjedak, pijem duphaston i čekam. Šta se tiče tlaka moj normalan tlak je 90/50 tako da ja živim normalno s tako niskim tlakom, ali znam da ljudima zna stvarati problem tako nizak tlaka. Piti puno vode, pojesti nešto slano i čekati
Da, izgleda da je nekaj u zraku, bas je težak dan. Nemam inače probelm s tim, pa me zato iznenadilo. Taj osjećaj kao da sam duh, udovi lagani ko perce ko da lebde, zastrašujuće. Popila sam Utriće na tašte, jel bi to moglo bit od toga? Nisam to do sad nikad pila.@leptirica, a kaj su tebi rekli za taj iscjedak? Jel se zna od čeg je i kolko je to rizično?
Neobično mi je kak nas tako puno u grupi ima neki oblik curkanja, doslovno dođe ko nešto uobičajeno?!? Ili? 🤷♀️
💙 5/2023
Evo ja sam se vec zalila cure da mi se vrti pa evo po meni mozete otp znati da je to pod normalno meni od pocetka trudnoce je vrtoglavica.. inace imam nizak tlak par puta san mjerila u trudnici i kaoticno mi je bio nizak.. tako da ne brunite to vam je normalno..a ovo za iscjedak evo ja prvi put u trudnoci da imam taj problem i nadam se zadnji ali koliko vidim po nasoj grupi to izgleda cesto prati trudnice🤷♀️evo i poznanica mi je trudna isto par tjedana isto je imala lagano krvarenje tako da ne znam sto reci nekad mislim da to tako nije bilo prije😳a sad svaka druga trudnica ima taj problem…
+ 10.10.
Evo ja sam se vec zalila cure da mi se vrti pa evo po meni mozete otp znati da je to pod normalno meni od pocetka trudnoce je vrtoglavica.. inace imam nizak tlak par puta san mjerila u trudnici i kaoticno mi je bio nizak.. tako da ne brunite to vam je normalno..a ovo za iscjedak evo ja prvi put u trudnoci da imam taj problem i nadam se zadnji ali koliko vidim po nasoj grupi to izgleda cesto prati trudnice🤷♀️evo i poznanica mi je trudna isto par tjedana isto je imala lagano krvarenje tako da ne znam sto reci nekad mislim da to tako nije bilo prije😳a sad svaka druga trudnica ima taj problem…
I meni se čini da prije nije toga bilo toliko, a sad koliko vidim ovdje na forumu i nžu grupama na fejsu da jako često cure pišu da imaju iscjetke.
Ok, meni je od hematoma ali i to zadnje vrijeme kao da je češće nego inače. Neznam, stvarno ti dođe da se zapitaš zašto toliko toga od jednom, ili se nekad o tome nije toliko pričalo 🤷
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Evo ja sam se vec zalila cure da mi se vrti pa evo po meni mozete otp znati da je to pod normalno meni od pocetka trudnoce je vrtoglavica.. inace imam nizak tlak par puta san mjerila u trudnici i kaoticno mi je bio nizak.. tako da ne brunite to vam je normalno..a ovo za iscjedak evo ja prvi put u trudnoci da imam taj problem i nadam se zadnji ali koliko vidim po nasoj grupi to izgleda cesto prati trudnice🤷♀️evo i poznanica mi je trudna isto par tjedana isto je imala lagano krvarenje tako da ne znam sto reci nekad mislim da to tako nije bilo prije😳a sad svaka druga trudnica ima taj problem…I meni se čini da prije nije toga bilo toliko, a sad koliko vidim ovdje na forumu i nžu grupama na fejsu da jako često cure pišu da imaju iscjetke.
Ok, meni je od hematoma ali i to zadnje vrijeme kao da je češće nego inače. Neznam, stvarno ti dođe da se zapitaš zašto toliko toga od jednom, ili se nekad o tome nije toliko pričalo 🤷
Iskreno ja sam se bas nakon jucerasnjih objava i svog vlastitog iskustva zapitala pa sto je ovo??? Pa svaka dr ima neku vrst nekakvig krvarenja.. onda se mislim radala sam i ja prije i bila san i na forumima i druzila se s trudnicama ali zaista se nisan tako susrecala s tim i to ako bi koja imala to bi se digla nemila panika oko toga … a danas… pa evo danas je to doslo pod nesto normalno jer realno vidis i sama da je cesta pojava … ne znam ja svakako ne volim nikaku krv u trudnoci i meni odma nabije paniku ali izleda da nista vise nije kao nekad pa tako i s tim djelom…mozzda cu zvucat s ovim kao neka baba koja prica o vremenuma prije ali zaista se to ovako cesto kao sad nije desavalo sad to izgleda cak ide pod nesto necu reci normalno ali nesto cesto i ne smatra se nesto tako alarmantno🤷♀️🤨
+ 10.10.
Bok cure, evo priključit ću se i ja.
Inače sam aktivna na ljetnim bebama 2023., ali stigao plusić pa ću biti i kod vas. :) zadnja M je bila 26.9., a prvi pregled je tek 2.12.
Od simptoma povremeno mučnine, stalno piškenje, umor i potreba za pizzom 😆 uglavnom je to to, do evo prije par dana sam još dojila tako da nemam nikakvih osjetljivosti ni bolnosti u tom području, očito će to trebati vremena da dođe na svoje.
Svima sretno i tipkamo se
Jooj tonkica bas mi je drago vidjeti te tu. I po trudnoci se pratimo! Kako je proslo odvikavanje od dojenja? Ja planiram kroz mjesec dana prestat jer ocekujem da ce me pocet grudi boljeti i nece mi se vise dati.
👩33g👨33g👧3g👶1g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji