ITM strašno mi je žao,drži se i sretno
Kakav je to ludi dan bio jučer, nadam se da nam se neće ponavljati.
Nove cure dobrodošle
Ja više ne radim, na go sam od ponedjeljka kada mi je i prvi pregled. Koliko se veselim toliko se i brinem,nadam se da će sve bit ok
Dobro si rekla, i ja se nadam da se neće ponoviti. Previše stresa 😔
Ajme super, sad ćeš moć lijepo odmoriti i iskoristit vrijeme za sebe 🙂
Bit će sve uredu, sigurna sam 🤞
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Jutro cure.. prelistala jucerasnje stanje na forumu znaci uzas dan ne ponovio se vise nikad ni jednoj… ja sam ok malo me kao nesto zna zignut dole al ne pridodajem paznju smatram da je to ok…sad jedno konkretno pitanje opet😝od mene…kako u mene nista ne moze jednostavno e tako mora uvik malo biti iznimke i komplikacije..rojazol vaginalete???dobila sam ih za gljivice stavila sam jednu osjecaj mi je zarenja nekog i peckanja i nelagoda doli cijeli dan sve mi se cini iako ne znam dali je miguce da mi se ona sukrvica mozda nije pojavila od njih🤨da li neka od vas ima slicno iskustvo s rojazolom?pitala sam jucer doktora kaze da daa kao znaju peckat reko ocu svejedno nastavit…da…ali ja nisan …cisto zato jer me strah jer nisan sigurna dal nastavit unatoc takvim nuspojavama🤨
+ 10.10.
Tonkica dobrodosla i sretno🤞
Petrucikanemam iskustva s rojazolom al iskreno mislim da je gore ne tretirat ih nego podnijet peckanje. Dr vjerojatno zna zasto je prepisao. Mozes ga pitat za canesten on se placa ali mozda nece peckat🤷♀️
To sam pitala doktora na ginekologiji jucer iakoo neznam koliko me on dozivio a rojazol mi je dao moj ginekolog..a vidit cu vjerojatno cu veceras staviti pa sto bude nadan se da nece biti nista jer me strah ista nakon onog jucer iskreno…
+ 10.10.
Cure, jel ima koja iskustva sa niskim tlakom? Mene je sad tako jako zašoralo, mislila sam da ću se srušiti, osjećaj lebdenja i kao da čujem ukućane da govore iz daljine il iz bunara, a ful su mi blizu. Nije mi to imače poznato.
Meni je nizak tlak uvijek, pogotovo u trudnoci. Isto mi tako dode ko da cu pasti u nesvijest pa brzo sjednem i cekam da prode. Najgore mi je kad bude negdje u javnosti. Nemam neko drugo rjesenje nazalost, al mislim da je to sve normalno 😵💫
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Bok cure, evo priključit ću se i ja.
Inače sam aktivna na ljetnim bebama 2023., ali stigao plusić pa ću biti i kod vas. :) zadnja M je bila 26.9., a prvi pregled je tek 2.12.
Od simptoma povremeno mučnine, stalno piškenje, umor i potreba za pizzom 😆 uglavnom je to to, do evo prije par dana sam još dojila tako da nemam nikakvih osjetljivosti ni bolnosti u tom području, očito će to trebati vremena da dođe na svoje.
Svima sretno i tipkamo se
Dobrodošla i čestitam 🤗 pa ti ćeš taman imati 2 under 2, baš će biti slatki u paru 🥰
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji