Tinchilina dvojajcane su, svaka oko 550grama. A ja racunam da ce biti sitnije, ja sam isto blizanka i rodena sam sa 2200g a sestra sa 3000g tako da se ajmo rec po tome ravnam, iako ako mama nastavi ovako po krafnama kao zadnjih dana bit ce one vece😅🙊
Petrucika hvala ti i zelim malenom brz oporavak🥰
AnnieP 20.03.mi je iduci pregled.. ❤️
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Tinchilina dvojajcane su, svaka oko 550grama. A ja racunam da ce biti sitnije, ja sam isto blizanka i rodena sam sa 2200g a sestra sa 3000g tako da se ajmo rec po tome ravnam, iako ako mama nastavi ovako po krafnama kao zadnjih dana bit ce one vece😅🙊
Petrucika hvala ti i zelim malenom brz oporavak🥰
AnnieP 20.03.mi je iduci pregled.. ❤️
Znaci i ti imas seku blizanku i sad nosis dvi cure!!! Ajmeee lipooo🩷🩷ti onda najbolje ces razumiti njihov odnos potrebe i sve cari sestri blizanki!!! Basss lipo!!! 😍😍
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Megyca cestitam na dobrom pregledu! I ja sam malo opustena s krafnama ovih dana, pozalit cu na vaganju 🤣
.
Petrucika nadam se da ce mu brzo proc i da ti neces pokupit od njega! 🤞
.
Velicina beba u mojoj familiji je uglavnom prosječna ili su veci (mislim da je necak bio 4100). Ja jesam dosta niska ali sam oduvijek jace grade i sa barem 5-10kg viska... Za sad je beba od prvog pregleda veca nego po ovulaciji odnosno ciklusu i vec su mi rekli da racunam i raniji porod barem tjedan dana ali ja mislim da to nije nuzno povezano. Necaci su se svi rodili u terminu ili malo poslije bez obzira na velicinu 😅
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Megyca cestitam na dobrom pregledu! I ja sam malo opustena s krafnama ovih dana, pozalit cu na vaganju 🤣
.
Petrucika nadam se da ce mu brzo proc i da ti neces pokupit od njega! 🤞
.
Velicina beba u mojoj familiji je uglavnom prosječna ili su veci (mislim da je necak bio 4100). Ja jesam dosta niska ali sam oduvijek jace grade i sa barem 5-10kg viska… Za sad je beba od prvog pregleda veca nego po ovulaciji odnosno ciklusu i vec su mi rekli da racunam i raniji porod barem tjedan dana ali ja mislim da to nije nuzno povezano. Necaci su se svi rodili u terminu ili malo poslije bez obzira na velicinu 😅
Hvala ti draga i ja se nadam!! I jedva cekam da ove viroze vise odskakutaju u sutu od nas svih!! Bas san kako san trudna alergicna postala vuse na bilo kakvu vrst viroze😣
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Emmakako si?
I mene danas muči probava, često idem na wc, ali nije proljev. I uzasni grcevi me probadaju. Ne pijem probiotike, morat ću uzeti ako se nastavi.
Ajme žao mi je da te muči🥺. Meni nešto bolje al se posljedice osjete. Baš sam slaba. Ispraznilo me🥴. Kupio mi muž rehidromix i Linex iako imam neki probiotik ali sad cu malo ovaj. Uspila sam pojest juhe za ručak i lešo. Gladna sam al ne mogu jest. Mrvica mi se kratko javljala danas pa sam se malo umirila. Sad sam samo kratko otisla s muzem kupit boju za sobe pa vidim da jedva na nogama stojim. Al valjda mi je zraka trebalo pa sam morala🥴
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Cure, sad kad citam vase muke oko iscjedaka i presretna sam sto jos uvijek koristim vaginalete progesterona pa jednostavno sto god da curne kazem si da je to vaginaleta 😬
Promjenim 3-4 para gacica dnevno sigurno.
.
Emma za proljeve ti je super Enterosgel. Smije se piti u trudnoci, nije bas najfini na svijetu, ali nije strasan. Ako kupujes, kupi u vrecicama jer one duze mogu stajati.
Da nema toga, ja bih pol zivota provela na wc-u 😬
.
Ruza, ti si vec svasta kupila! Sad me polako lovi panika da smo mi preopusteni😂🙈
Evo muž već bio u ljekarni. Ali imat ću na umu za ovo. Hvala ti☺️
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Emmakako si?
I mene danas muči probava, često idem na wc, ali nije proljev. I uzasni grcevi me probadaju. Ne pijem probiotike, morat ću uzeti ako se nastavi.
Ajme žao mi je da te muči🥺. Meni nešto bolje al se posljedice osjete. Baš sam slaba. Ispraznilo me🥴. Kupio mi muž rehidromix i Linex iako imam neki probiotik ali sad cu malo ovaj. Uspila sam pojest juhe za ručak i lešo. Gladna sam al ne mogu jest. Mrvica mi se kratko javljala danas pa sam se malo umirila. Sad sam samo kratko otisla s muzem kupit boju za sobe pa vidim da jedva na nogama stojim. Al valjda mi je zraka trebalo pa sam morala🥴
Baš te je pokosilo. Odmori, zelim ti brzo ozdravljenje 🤗
Megyca drago mi je zbog dobrog pregleda. Divno je što imaš sestru blizanku. Dvije generacije. 🥰
Petrucika nek mali ozdravi što prije.
Cure, trebam pomoć u vezi otvaranja komplikacija. Šta sve treba i gdje se nose papiri predati? Trebam za prijateljicu.
Ja sam otvarala prošli mjesec, ali samo samozaposlena pa ne znam jel se šta razlikuje🤔
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Bok cure. Kako ste sve u tjednima trudnoce napred od mene, zanima me sa koliko tjedana ste prvi put pocele osjecat bebu? Ono kao neko treperenje? Ne mogu se sjetiti kako mi je bilo u prosloj trudnoci... posteljica mi je straga
3/2024 💙
Lolola da su bar bile samo krafne🙊 ali zato sam danas na salati😂
Emma uhh nadam se da ces se brzo oporaviti od toga
Pixi za komplikacije treba doznaka od ginekologa, potvrda o privremenoj nesposobnosti za rad(isto od gin), potvrda o placi od poslodavca i zahtjev koji ispunis(ja sam ga tamo podigla na hzzo i ispunila na licu mjesta). Mislim da je to sve koliko se sjecam
Bananica ja sam ti tek tamo sa nekih 19 tjedana pocela osjecati lagano lupkanje, prije toga bas nista
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Emmakako si?
Baš te je pokosilo. Odmori, zelim ti brzo ozdravljenje 🤗
Megycadrago mi je zbog dobrog pregleda. Divno je što imaš sestru blizanku. Dvije generacije. 🥰
Petrucikanek mali ozdravi što prije.
Cure, trebam pomoć u vezi otvaranja komplikacija.Šta sve treba i gdje se nose papiri predati? Trebam za prijateljicu.
Ja sam otvarala prošli mjesec, ali samo samozaposlena pa ne znam jel se šta razlikuje🤔
Hvala ti!! 😍za komplikacije trebas kopiju osobne kopiju tek racuna i doznaku od doktora i prosjek placa u zadnjih 6mj mislim i to izdaje poslodavac kad to sve skupis nosis to predati !! I svaki mj nosis doznaku poslodavcu i vamo se moras javiti ispuniti svaki mj jedan papir!!!valjda nisan sto zaboravila ja san u 11mj ali mislim da je to tooo!! Nek me nadopuni netko ako misli da sam sto priskocila
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji