I ja se ukljucujem da pozdravim i zazelim srecu svima koje danas imaju preglede❤️🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Evo me, AnnieP hvala kaj si se sjetila. Svaka čast, o svemu vodiš brigu :) Da ne zaboravim nap.- idući pregled je 2. 4. Jučer je sve bilo super na pregledu, bebica lijepo raste, sve odgovora tjednima i naravno da je imala rukice na glavi, tak da imam slikicu ručice 😀
.
Nisam dobro popratila zadnjih dana, imamo situaciju tj.član obitelji je u bolnici, pa smo oko toga zakupljeni.
.
Uglavnom želim svima sretno danas 😀
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Evo me, AnnieP hvala kaj si se sjetila. Svaka čast, o svemu vodiš brigu :) Da ne zaboravim nap.- idući pregled je 2. 4. Jučer je sve bilo super na pregledu, bebica lijepo raste, sve odgovora tjednima i naravno da je imala rukice na glavi, tak da imam slikicu ručice 😀
.
Nisam dobro popratila zadnjih dana, imamo situaciju tj.član obitelji je u bolnici, pa smo oko toga zakupljeni.
.
Uglavnom želim svima sretno danas 😀
Čestitam na dobro pregledu. 😊
I moja curka stalno ima ruke na licu pa su sve slike s rukama preko lica. 😄
.
Žao mi je, nadam se da će biti sve dobro. Držite se.
Ti se čuvaj ♥️
🩷 7/2022
Sretno svima danas na pregledu ❤️
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Kako si ti? Kad je pregled?
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Kako si ti? Kad je pregled?
Pa dobro sam...malo me leđa od lezanja bole, pogotovo kad se ukočim ali dobro je. Idući petak imam pregled...do onda mirujem i stvarno se nadam da ce mi konačno reci da je dobro. 🙏
Kako si ti? 🤗
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Cure javljam se s pregleda. Sve je dobro osim sto mi se cervix skratio na 25mm. Dokt je bio dosta zabrinut, dao mi utrogestane i mirovanje, pregled za 2 tj. Sad sam u 25tj.. Libo tebi je isto bio 25? I radili su ti sekrelazu? Njega brine sto se s 36 u mjesec dana skratio ja 25. Ja sam iskreno izvan sebe, nisam to ocekivala :(
Covjece kako ste sve imale male bebe, a i vi ste bile male. U mojoj obitelji nema bebe ispod 4,5kg 😂 i toga me malo strah. Ja sam bila, cini mi se 4,750 i 54cm. Nekako se nadam da ce mali potegnuti na partnerovu obitelj, oni su imali normalnu djecu od cca 3kg🙈
Zanimljivo je da svi iz obitelji koji smo bili velike bebe kasnije kroz zivot nitko nije imao niti se borio sa viskom kila.
Moj muž je imao 5kg kad se rodio. Sestra mu je imala 4,5kg. Ako mi dijete potegne na njegovu stranu nafrkala sam🤣🙈💁♀️
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Cure javljam se s pregleda. Sve je dobro osim sto mi se cervix skratio na 25mm. Dokt je bio dosta zabrinut, dao mi utrogestane i mirovanje, pregled za 2 tj. Sad sam u 25tj.. Libo tebi je isto bio 25? I radili su ti sekrelazu? Njega brine sto se s 36 u mjesec dana skratio ja 25. Ja sam iskreno izvan sebe, nisam to ocekivala :(
Draga bas mi je zao da si dozivila takv sok na pregledu jer znam kako je to kad se necem ne nadas pa te onako bas zatekne!! Ti si bas na granici s 25mm !! Mozda ne bi bilo lose napraviti briseve i urin?? Ne znam nisan doktor ali to je kao nesto sto bi mozda bilo dobro provjerit!! Kiruj kuci ne mrdaj bas ti cervixi prave probleme!! Ja isto uvik nekako strepim od toga jel ok sto ce sad reci!!! Saljem ti zagrljaj i da budes dobro i mirujes sad ova dva tj oa ces viditi dalje!! Javljaj nam se obavezno🥰❤️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Draga bas mi je zao da si dozivila takv sok na pregledu jer znam kako je to kad se necem ne nadas pa te onako bas zatekne!! Ti si bas na granici s 25mm !! Mozda ne bi bilo lose napraviti briseve i urin?? Ne znam nisan doktor ali to je kao nesto sto bi mozda bilo dobro provjerit!! Kiruj kuci ne mrdaj bas ti cervixi prave probleme!! Ja isto uvik nekako strepim od toga jel ok sto ce sad reci!!! Saljem ti zagrljaj i da budes dobro i mirujes sad ova dva tj oa ces viditi dalje!! Javljaj nam se obavezno🥰❤️
Hvala ti puno! Sad je prvi put pogledao vaginalno jer sam rekla i da mi je iscjedak zuckast. Ali kaze da koliko vidi je sve ok s obzirom da mi je takav iscjedak cijelu trudnocu, nije se sad promjenio na zuto. Narucio me za 2 tjedna pa cemo onda znati vise. Je li jos nekome iscjedak vise zuckast nego bijel?
Sortiraj odgovore
Najstariji