Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    28. Veljača 2025. 15:42

I bravo za OGTT, super rezultat. A ovo kaj je malo veći od jutarnjeg, negdje je netko bio posao da kretanje moze utjecat na veći šećer, zato se i preporuča da se ne hoda baš za vrijeme testiranja, možda je do tog?

💙 5/2023

Pukica
    28. Veljača 2025. 16:36

Drage cure evo da se javim... Pregled je prošao super, sve izgleda dobro. Dobila sam savjet da pripazim na prehranu jer sam skupila dosad 7 kg 😬 
    .
    Pisale ste o tečajevima, ja ne planiram ovaj put ništa osim možda podsjetiti se pravilnog disanja na porodu. Inače idem na trudničke vježbe dvaput tjedno i super mi dođu. 

• greta10
    28. Veljača 2025. 17:36

Tincilina koji si nastavak za drugo dijete uzela? Ak je to onaj za toddlere?

Curica 6/23 🩷

• greta10
    28. Veljača 2025. 17:36

Pukica cestitam na dobrom pregledu🎉

Curica 6/23 🩷

AnnieP
    28. Veljača 2025. 18:26

Pukica

Drage cure evo da se javim… Pregled je prošao super, sve izgleda dobro. Dobila sam savjet da pripazim na prehranu jer sam skupila dosad 7 kg 😬
    .
    Pisale ste o tečajevima, ja ne planiram ovaj put ništa osim možda podsjetiti se pravilnog disanja na porodu. Inače idem na trudničke vježbe dvaput tjedno i super mi dođu.

Super za pregled. Kad ti je idući?
    .
    Greta10 jesi ti imala danas pregled?
    .
    Gdje nam je moonchild, ne mogu se sjetiti je li se javljala u zadnje vrijeme?

🩷 7/2022

• ddm2463
    28. Veljača 2025. 18:39

Koliko se čeka naruđba sa amazona, nisam nikad s tog ništa naručivala 👀

01.12. +

lolola13
    28. Veljača 2025. 18:45

greta10

lolola13

greta10

Za tecajeve cure iz zagreba ima dom zdravlja besplatne radionice. Ja sam bila s prvom na baby handligu (2x prvi put prije rodjenja i jednom nakon sto se rodila s njom i na dojenju. Ovaj baby handling preporucam jer bas pokazu kako pravilno primati podizati i spustati bebu i to se vjezba na lutkama. Dojenje je bilo isto korisno al to je teorija i unaprijed, pokazu oni na lutki hvat al dzabe to kad nema bebe. Zato sestre u bolnici su tamo da to pokazu i u tome bi ja ustrajala inonda patronazna kad dodje doma.
    Za disanje bio je na fb jedan doktor-prirodni porod se zvala grupa, cula sam da je dr umro al mozda jos ima nekih korisnih info. Svega ima online ale evo taj baby handling u praksi mi je bio najkorisniji i to bi preporucila sto kasnije da idete da bude sto svjezije.
    Sretno svima na pregledima danas🤞

Super info! A to ima svaki dom zdravlja? Baby handling bi isla, to je sigurno jako korisno. Vec sam gledala platiti tecaj ali jos bolje ako ima besplatno 😄

Ima dom zdravlja centar istok i zapad. Na stranicama grada zagreba i na stranicama doma zdravlja budu datumi za svaki mjesec i lokacije. Ja sam isla na centar a baby handling bio u runjaninovoj a dojenje 
    I trudnicki tecaj di je govorila babica i doktor je bio online a vidim da je jos online. Za to se svi mogu prijaviti neovisno dal ste u zg - evo nor za veljacu al 

Ajme super, hvala ti! Vidjela sam datume za te online tecajeve ali ovo dugo mi je promaklo 😅 
    .
    U dz centar inace vodim trudnocu pa bi mogla pitati svog dr tko to tamo drzi. Mozda cak i on jer mi se cini da je zadnji put nes skratio moj pregled jer je zurio u 3 na tecaj. Pa sad jel bilo to ili nes drugo nemam pojma 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    28. Veljača 2025. 18:49

Keksolina super za ogtt! Stres manje 🥳 Ja sam isto cula da kretanje moze jako utjecati na nalaz. Sada kad sam to radila me doslovno muz dovezao do vrata labosa i nazad doma i tako i za drugo vadenje - secer mi nikada u zivotu nije bio tako nizak 😂 Pa moguce da je bas do tog kretanja
    .
    Pukica super za dobar pregled! Za kile je mene med sestra spotala na zadnjem pregledu. Malo sam korigirala prehranu ali generalno se ne opterecujem previse jer mislim da je to sve jos ok. Gledala sam neke tablice koliko je ok dobiti u kojem tjednu trudnoce i kada sam to gledala bila sam na gornjoj granici ali jos uvijek unutar tog prihvatljivog 🤷‍♀️ Pa si mozes potraziti na internetu, ja sad ne znam tocno koja je stranica ali izbaciti ce ti puno toga - i grafova i tablica, clanaka i cak di mozes ubaciti svoju tezinu i ostalo pa ti izracuna

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    28. Veljača 2025. 19:02

Cure super za dobre ogtt i fobre preglede!! Bravoo🥰ja neznan ocu privatno na ogtt ili u dz imam tu opciju parkirat se odma isprid i provest to vrime u autu imam netflix na mobitelu pa ono ubila bi vrime!! Ili ic privatno ali isla bi ako imam di lec!! Ja cu to provjerit kad obavim sl pregled!!

+ 10.10.

lolola13
    28. Veljača 2025. 19:38

Evo prijavila sam se na sve 😂 Baby handling, baby wearing i radionicu o dojenju 😁💪

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.