Ja cu pogledat malo na netu ili ako koja zna neki link ili bilo sto da popratim bas o dojenju i disanje!! Prosli porod mi je dojenje bilo naopako bas san prosla paka ali isto imam zelju opet pokusat ovaj put !! S curama san dojila do god dana sve super ali prosli porod mastitis ugnojena bradavica bolovi suze ma koma!!! A disanje bi volila da ponovim gradivo jer pravilno disanje puno znaci!!

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Puno ste pisale danas, tko ce sad to sve popratiti 😂
.
Linea mi se jos ne javlja ali ja sam dosta svijetle puti pa ni ne ocekujem da krene ovako rano.
.
Disanje sam rekla i muzu da mora nauciti pa da mene na porodu vodi kroz trudove. Kad sve krene sigurno cu od stresa i panike zaboraviti sve nauceno 🤣 A frendica je isla na neki tecaj s vise "lekcija", ne znam kak da opisem, i jedan put su radili samo disanje. Rekla je nakon poroda da realno taj tecaj mogu i preskociti i sacuvati novce jer nije nis pametnije nego beskonacno videa i clanaka na temu disanja kaj se mogu nac na internetu 🤷♀️

E da, negdje sam vidjela da to prodisavanje truda najbolje raditi kao da pusemo balon, to mi je bas vizualno ostalo. Kao dug, kontroliran i polagan izdah. Ali nisam se jos previse s tim bavila

Cure, ja malo padobranski u temu disanja 😅 jel mi može koja objasnit kako se isplaćuju komplikacije za nekih cca 2 tj koliko će mi faliti između go i porodiljnog? Koliko ću dobiti za cca 2 tj?
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Cure, ja malo padobranski u temu disanja 😅 jel mi može koja objasnit kako se isplaćuju komplikacije za nekih cca 2 tj koliko će mi faliti između go i porodiljnog? Koliko ću dobiti za cca 2 tj?
Razmjerno koristenju komplikacija, dakle za dva tjedna cca pola od cijelog iznosa komplikacija, dakle oko 270 eura.

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Pa ja sam bila 3 tjedna na komplikacijama na pocetku trudnoce. Radim u javnoj upravi pa mi nije bila strasna razlika, nekih 200e su mi skinuli s place u grubo. Ali ne znam kak je tebi u ugovoru, mi imamo da ide 85% isplate prvih 42 dana bolovanja
.
S tim da mi je isplata isla i od firme i od hzzo za taj mjesec

Pa ja sam bila 3 tjedna na komplikacijama na pocetku trudnoce. Radim u javnoj upravi pa mi nije bila strasna razlika, nekih 200e su mi skinuli s place u grubo. Ali ne znam kak je tebi u ugovoru, mi imamo da ide 85% isplate prvih 42 dana bolovanja
.
S tim da mi je isplata isla i od firme i od hzzo za taj mjesec
Mozda nisam bila bas jasna. Oko 200e mi je bila razlika kad sam zbrojila isplate od firme i od hzzo

Ja radim kod privatnika tako da mislim da nemam taj neki dio u kolektivnom. Lolola ti si isto u državnoj?
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Pregledi 🤰🏼
.
28.02. - Moonchild, Pukica, Greta10
03.03. - Tonkica1509, AnnieP, Keksolina, ddm2463, Petra_aaa(anomaly)
04.03. - Emi25
05.03. - Ania, Megyca
06.03. - Piamia, RužaFT
07.03. - _spring_
10.03. - Zrinkolina
12.03. - Mommy735, Milica24
13.03. - Lunolina, Maria31, Emma05, Tinchilina
14.03. - Petrucika
15.03. - Melody, MariaI
17.03. - Ana0310, Mom_stera
19.03. - Mrss26,Maslačak_13, Leptirica_, Danos
20.03. - Matke
21.03. - AnnaR, Any13
24.03. - Pixi
25.03. - Lolola13
26.03. - Zrinkolina(anomaly)
28.03. - Shoko
02.04. - RužaFT
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Moonchild, Pukica, Greta10 sretno danas na pregledima. 😊

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Na proljetnicama je baš krenulo, svaki dan skoro nova beba 😁
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji