Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    27. Veljača 2025. 14:21

greta10

petrucika

greta10

A kaj je ak je samo od pupka gore?🤣🤣 salim se.

Ne znam ja sam se samo nadovezala na lunolinin komentar za lineu da ja imam preko ciloga droba nosim curicu i u orosloj sam imala preko cilog bija je decko!! Ne znam jesi meni uputila pitanje nebitno ali evo da znate da vam to bas i nema veze sa spolom bar u mom slucaju😉

Ma sala, lunolina je mislim pisala ak prek cijelog je decko a dolje samo cura. Pa ja pitam kaj je ak je smo gore. I meni je u prosloj bila prek cijelog pa je cura. Ma sve te babske price normalno nekom pogode kad je 50:50 sansa😅

Ma da znam hahah ne brini moja se bas pocela uzdizat preko pupka imam i ispod kozda unazad mjesec ipo san orimjetila da mi tamni oko pupka bas san tu pitala ima li jos netko da primjeti lineu!!meni dugooo nakon poroda odtane sto mi bas i nije drago ali valjda je to tako ali bas jako dugo dok se skrozz ne povuce i do godinu dana!

+ 10.10.

Tea96
    27. Veljača 2025. 14:43

Cure koje ste pokupile u dm-u pakete za trudnice i bebe, do kad se mogu iskoristit kuponi?

Cestitke na bebicama curke koje ste rodile 🥳 i na urednim pregledima, a vama koje ste u bolnici zelim da vam sto prije i koliko je moguce ugodnije prode vrijeme tamo i da sve bude u redu :)))

2021.🩷
    02/24. 💔
    2025. 🌈💙⏳

Tea96
    27. Veljača 2025. 14:45

Sad sam skuzila da sam u krivoj grupi napisala 😅 , ne zamjerite 🙈

2021.🩷
    02/24. 💔
    2025. 🌈💙⏳

petrucika
    27. Veljača 2025. 18:20

greta10

Jutro cure, evo mene s pregleda. Danas je bilo ultra kratko, pogledali protoke i bebu sve je ok. Ono sto mi je cudno kazuda vise nema vaginalnih pregleda. Tincilina jel i tebi tako? Drugi tjedan ogtt i za dva tjedna uzv.

Zao mi je za situacije sa svekrvama/mamama. Ja se na svoju nemrem bas pozalit iako me nekad zivcira zapravo je bas od pomoci.

Draga cestitam ti na urednom pregledu preskocila san ocito sad san se vracala unazad!! A kako to neki doktori kao moj prakticuraju vaginalne preglede do samog kraja?? Nije ni meni bas drago ako se moze bez toga ali ono glupo mi reci ne bi ja pregped🤣ovaj danas u bo mi je bio koma grub jako me bolilo i taj diktor je inace mesar uzasavam se njega i pregleda!! I kako vec za dva tjedna imas pregled??

+ 10.10.

• greta10
    27. Veljača 2025. 19:25

petrucika

greta10

Jutro cure, evo mene s pregleda. Danas je bilo ultra kratko, pogledali protoke i bebu sve je ok. Ono sto mi je cudno kazuda vise nema vaginalnih pregleda. Tincilina jel i tebi tako? Drugi tjedan ogtt i za dva tjedna uzv.

Zao mi je za situacije sa svekrvama/mamama. Ja se na svoju nemrem bas pozalit iako me nekad zivcira zapravo je bas od pomoci.

Draga cestitam ti na urednom pregledu preskocila san ocito sad san se vracala unazad!! A kako to neki doktori kao moj prakticuraju vaginalne preglede do samog kraja?? Nije ni meni bas drago ako se moze bez toga ali ono glupo mi reci ne bi ja pregped🤣ovaj danas u bo mi je bio koma grub jako me bolilo i taj diktor je inace mesar uzasavam se njega i pregleda!! I kako vec za dva tjedna imas pregled??

Sad sam stalno na 2 tjedna jer sam bila pozitivna na parvo virus pa prate protoke. Ne znam oce li tako do kraja al za sad je svaka 2 tjedna u bolnici. I meni su u prvoj koju sam vodila privatno pa u vinogradskoj bili i vaginalni do kraja, ne bas svaki put mozda al svaki drugi sigurno. zato mi je ovo danas bilo cudno al takva je valjda praksa🤷‍♀️

Curica 6/23 🩷

petrucika
    27. Veljača 2025. 19:30

greta10

petrucika

greta10

Sad sam stalno na 2 tjedna jer sam bila pozitivna na parvo virus pa prate protoke. Ne znam oce li tako do kraja al za sad je svaka 2 tjedna u bolnici. I meni su u prvoj koju sam vodila privatno pa u vinogradskoj bili i vaginalni do kraja, ne bas svaki put mozda al svaki drugi sigurno. zato mi je ovo danas bilo cudno al takva je valjda praksa🤷‍♀️

Da ocito jer jedni prakticiraju drugi ne !! Svak ima svoju politiku ocito!! Meni na zadnjem oregledu zamjena mog doktora isto nije radila tako da valjda kako ko!!

+ 10.10.

• ddm2463
    27. Veljača 2025. 19:51

Ja sam imala malo viška vremena pa sam guglala trudničke tečajeve, fitnes za trudnice, tačaj disanja itd. Šta o tome mislite. Vi koje imate već djecu jeste to prolazile prije i dali pomogne? 😁 

01.12. +

petrucika
    27. Veljača 2025. 19:57

ddm2463

Ja sam imala malo viška vremena pa sam guglala trudničke tečajeve, fitnes za trudnice, tačaj disanja itd. Šta o tome mislite. Vi koje imate već djecu jeste to prolazile prije i dali pomogne? 😁

Ja nisan nikad nista ali mislim da san pravilno naucila disat tek na zadnjem porodu jer sam imala drip ukljucen i ludacke bolove i skuzila da tako kako san tad disala da mi je puno lakse bilo podnijet tu bol i ko da mi je bar u glavi krace traja svaki trud!! Ali pametno je to ko moze neka ide !!! Ja bi to za disanje i volila bi pric za dojenje!

+ 10.10.

AnnieP
    27. Veljača 2025. 20:04

ddm2463

Ja sam u prvoj trudnoći išla na trudnički tečaj sa suprugom. Svašta sam čula i naučila. Sada ne planiram ići.
    Tko je prvi put mama vjerujem da vam može poslužiti i svašta ćete naučiti. 
    Vježbanje za trudnice, bilo kakav oblik, ako vam doktor odobri samo dajte. Pomoći će vam i da iznesete trudnoću, olakšati porod, a i postpartum.
    .
    Kad je već spomenut dm paket, ja sam mislila podići idući tjedan. Onda mislim da ona knjižica s kuponima treba vrijediti do svibnja ili lipnja.
    Kupnju planiram obaviti u travnju pa da si malo vidim šta ima od tih bodova.
    .
    Linea negra, imala sam ju u prvoj trudnoći ali se uopće ne sjećam kad se pojavila. Sada je još nemam.
    .
    Kolostrum, sjetila sam se neki dan da je meni počelo curiti poslije 25. tjedna. Znala sam se probuditi sa žutim flekicama na potkošulji i nije mi bilo jasno što je to, pa sam kasnije saznala. 😄
    Je li nekome krenulo već?

🩷 7/2022

Pixi
    27. Veljača 2025. 20:06

ddm2463

Ja sam bila sad na tečaju u KBC-u. Bilo je korisno vjezbe disanja i upute za dojenje, te sam proces poroda.
    Još sam bila na jednoj konferenciji gdje su bile odlične predavačice, prošle smo od dojenja, prehrane, vjezbi u trudnoći do postporadjane depresije. Meni je bilo zanimljivo jer mi je prvo dijete i iskreno ne znam baš puno.

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.