Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    01. Ožujak 2025. 06:45

moonchild

Bok, cure! Odjavio me forum pa dok ja nađem točnu lozinku… 😅
    Čestitam svima na dobrim pregledima, sve sam pročitala, puno toga korisnog i lijepog ste pisale. Želim samo kratko reći da se slažem s Annie, treba misliti na svoju dječicu i muža, vi ste jedna familija. Šteta za svekrve kad su takve, evo, i moja je daleko i nije pretjerano zainteresirana, no meni paše. Nikad ne cvokoće.
    .
    Dalje, imala sam pregled danas, sve je suuuuuuper, beba je taman kako treba biti, cerviks super. I napokon mogu početi trenirati! A najslađe mi je vidjeti/čuti srčeko 😍😍😍
    Nije uspjela vidjeti spol danas, no sumnja da je vidjela nešto… 💙 budemo vidjeli za 4 tjedna. Sad moram obaviti hrpu vađenja krvi i anomaly scan, to ću u bolnici (ako je netko radio u Zgu, imate kakve preporuke/iskustva s kojom bolnicom? Annie je pisala za Harni polikliniku i stvarno sam već čula odlične stvari, no ne znam postoji li koja razlika privatno-državno?
    Evo, moja rekapitulacija ovog dana :)))
    Želim vam svima lijep i ugodan vikend, odmorite se, uživajte, i pišite lijepe stvarčice. ❤️❤️
    .
    Bananicai ja sam imala te bolove/grčeve, po par njih u danu, ali prođu. ako su jači ili duži, možda najbolje doktoru da pogleda kaj je (ja sam išla pa je ispalo da me bolilo žuto tijelo na koje sam izvršila pritisak pri odlasku na wc).

Cestitam na dobrom pregledu i zelenom svijetlu za treninge! 🥳
    .
    Anomaly sam i ja isla u harni ali samo zato jer sam htjela da ide i muz samnom. Stvarno sam bila jako zadovoljna tamo i mislim da u bolnici neces dobiti takav pristup, toliko slikica i gledanje bebe u 4d. Ali sto se tice zdravlja bebe, tu sam sigurna da svi doktori jednako dobro odrade posao i pogledaju one najbitnije parametre 😊

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    01. Ožujak 2025. 06:48

A mene ubija ova prehlada, krenuo je produktivan kasalj i sinusi samo cure pa sam od 5 budna 😅 Ne mogu uopce lec jer mi odma krene kasalj, sad sam u nekom polulezecem polozaju uz sinusan, med, caj i maramice 🙈 Nadam se da je ovo zadnja faza i da ce brzo proc

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• greta10
    01. Ožujak 2025. 07:06

Jutro cure, tincilina stavis pls link nastavka? Ja sam gledala ovaj https://www.bimbo.si/hr/buggy-board-dudu-cam
    Keksolina ima spectre kod nas, jma je i za iznajmit https://spectrababyhrvatska.com/
    Lolola 🤞da brzo prodje

Curica 6/23 🩷

• moonchild
    01. Ožujak 2025. 07:30

lolola brzo ozdravi 🙏🤞 baš haraju ti glupi virusi. Ja sam na kraju prebolila bakterijsku upalu sinusa, zato mi je kks bio užasan. Sad je bolje. Čuvajte se svi! 🤗

• Zrinkolina
    01. Ožujak 2025. 08:07

Hej cure, vidim da pišete o DZ besplatnim radionicama! Ja sam se isto prošli tjedan prijavila, ali putem maila, a ne onog obrasca. Ako tako radite, za svaku radionicu pošaljite novi mail (ne sve u jedan) i napišite termin poroda. Vrlo brzo odgovaraju, meni u idući dan odgovorile i dale po 2-3 termina, ugl u svibnju i lipnju (termin mi je sredina kolovoz pa mi je to ok, vjerujem da bi mi ponudile i travanj da mi je termin ranije). Jedino mi je žena za radionicu za dojenje rekla da se javim ponovno u travnju jer sad još ne zna termine za svibanj i lipanj. 
    .
    Supruga kao pratnju sam najavila za 2 radionice, na dojenju fakat nema kaj raditi 🤭 i jako potiču da dolazimo sa supruzima tako da slobodno ih računajte, ali obavezno najavite! 😊
    .
    Ja sam na baby wearingu 16.6., a na baby handlingu 28.5. u DZ Siget pa ako se netko još nađe tamo u istim terminima, veselim se upoznavanju uživo 🤗

🙋🏼‍♀️33 🙋‍♂️35
    11/24 - 1. IVF ET bc, 2 ❄️
    10.12. ➕️ 14 dpt beta 991 - 16 dpt beta 2238;
    Uzv - 6+1 ❤️ 8+4 ❤️ 11+4 ❤️ - Panorama - low risk, dolazi nam dječak 💙

Lunolina
    01. Ožujak 2025. 09:02

Tinchilina sada si mi dala za razmisljanje da mozda pogledam taj amazon. Nikad mi ne bi palo na pamet od tamo narucivati (ne zato sto imam lose misljenje, nego nisam nikad od tamo narucivala).
    Bas si super popuste ugrabila! :)
    Lolola kako to da ti vec znas tko ti je patronazna sestra? To si se prijavila negdje ili?
    Vidim da te i dalje trese prehlada/viroza, zelim brz oporavak!🤞🏻
    Bananice mislim da su ti ti bolovi normalni. Vidjet ces, s vremenom ce te svasta nesto boljeti 😂 🙈
    Ali svakako pripomeni ginekologu na iducem pregledu. Također, bilo kakva bol koja ti se ne cini normalnom, bolje idi na hitnu i da ti kazu da dramatiziras, ali ces ti biti mirnija.
    Moonchild cestitam na dobrom pregledu! ❤️
    .
    Pricate o kilama, nocas sam sanjala da sam dobila 7 kg u mjesec dana 😂
    Bas cu se morati izvagati da vidim koliko sam dobila. Blizi se OGTT, a ja nikad goru prehranu nisam imala 😄 (ne svojevoljno, nego mi stvarno nista zdravo ne pase - ili se pojacaju mucnine ili dobijem proljev🥴).

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

petrucika
    01. Ožujak 2025. 09:28

Jutro cure bome ste se raspisale ne znqm i jesam sve popamtila!! Ajmo po redu!! Moonchild cestitam na dobrom pregledu🥰lola samo bez stresa odmaraj i proci ce valjda nas sve hoce kad smo trudne to je cudo!! Ja sam bila dva ili cak tri puta prehladena ovu trudnocu i vatao me kasalj ja sam to onako na svoj nacin uspila suzbiti!! Samo pij tekucine i to sto si rekla i za koji dan ti si ko nova!! Izdajalice tko ima savjet ja zelim elektrucnu dal medelu lil  avent?? Molim vas tko zna ima iskustvo informaciju pomoci ce mi na taj nacin u odabiru!! Nisu jeftine pa me strah da pogrijesim cak vise sad vucem za medelu???

+ 10.10.

AnnieP
    01. Ožujak 2025. 09:39

Bananica80 ja mislim da su ti bolovi normalni, tako sam ja imala u tim tjednima. Još pitaj svog doktora na idućem pregledu pa da si sigurna.
    Dobro nam došla, u terminu si s nama ljetnicama, ubacim te na našu listu termina. 😊
    Druži se s nama ovdje svakako.
    Imamo i facebook grupu, dobro došle su sve cure. 😊
    .
    Moonchild čestitam na dobrom pregledu. Na anomaly-u ćeš  sigurno saznati spol.
    Ja sam ti na anomaly prvo išla u bolnicu i tako sam razočarana bila da sam se odmah naručila u Harni.
    Ne mogu usporediti ta dva pregleda. Stvarno bih ti preporučila Harni, vrlo detaljan pregled, super osoblje. Može pratnja, samnom su išli suprug i curica. Ja sam uživala dok sam sat vremena gledala svoju curicu, a bolnici nisam ništa vidjela, uopće mi doktor nije pokazao.
    .
    Pukica i moonchild nisam samo uhvatila datum idućeg pregleda?

🩷 7/2022

• katrin
    01. Ožujak 2025. 09:46

Pozdrav cure, zao mi je sto ovako upadam. Citam vas od prvog dana i stvarno ste divne.
     Naime trudna sam 15+2 i od srijede me pati proljev. Jucer tokom dana mi je bilo ok pa nisam isla doktoru,ali citavu noc sam se opet ustajala na wc. Na hitnu ne bih isla jer nemam temperaturu niti ikakve bolove a opet bih si htjela pomoci da prode. Imate li neki savjet? Neki probiotik koji bih smjela piti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.