Dobro jutro cure, AnnieP, Tinchilina, Lunolina, baš mi je žao za takve situacije i užasne su mi, znam za takvih par primjera iz okoline 😔 Moji svekar i svekrva su daleko, preko 300 km od nas, viđamo se par puta godišnje na par dana kad mi odemo kod njih. Oni kod nas samo dođu na vikend kad mala ima rođendan. Dosta su stariji jer je i muž od mene stariji 10 g, a ni njega nisu dobili u cvijetu mladosti. Dobri su i ne mogu se nešto požaliti na njih iako isto znaju pametovati i imati svoje komentare no ni približno ovako nešto kako opisujete.
,
A ovo sa sisom je stvarno nekakva razina za psihijatriju po meni
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Inače sam pokupila od male neku bakteriju dišnog sustava i sad sam na Klavocinu, Operilu , Lupocetu i inhalacijama. Ako netko ima neki prijedlog kako si pomoći neka javi 😊
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Inače sam pokupila od male neku bakteriju dišnog sustava i sad sam na Klavocinu, Operilu , Lupocetu i inhalacijama. Ako netko ima neki prijedlog kako si pomoći neka javi 😊
Ako imas problem sa sinusima tu mi je najbolja stvar ispiranje nosa s rogom i onim solima kaj kupis uz njega u ljekarni. Ovisi o jacini upale mozes i do 4 puta dnevno. Ako nije toliko strasno ja koristim ujutro i navecer. Trebalo bi pomoci na nacin da ublazi simptome i ubrza oporavak.
.
Jucer mi se upalilo grlo pa sam guglala i pisalo je da pomaze grgljanje slane vode. Ja pokusala i stvarno mi je odma pomoglo za taj osjecaj pecenja i zileta u grlu. Za kasalj mislim da ti je dobar caj od lipe
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Ja sam sigurna da sam mlađa da bi me ona "pojela" na prvom djetetu, al kako sam u godinama odmah ja režem sve što vidim da mi nije ok. I da mi dođe u kuću i prigovara za nered ili nešto, lijepo bih joj rekla ako joj smeta da nas slobodno zaobiđe, bez ustručavanja. Nekad se ne treba ustručavati sa direktnim odgovorom. Bez vrijeđanja i svađa, ali direktno, nije mi ok da mi dolazite u kuću unositi nemir, ako se ne mozete suzdrzati, dolazit ćemo isključivo mi vama. Npr. Al da, baš jako ružno i neshvatljivo. I stavrno mi je lijepo čut da tako netko ima baš dobar odnos sa svojima 🤗
💙 5/2023
Zaj mi je cure zbog vasih situacija sa svekrvama znam i ja par slucajeva gdje su bas svekrve glavni razlog svadja u braku i goreg odnosa sa djecom, mogu one biti jako zloceste i sebicne,.. Nego htjela bi pitati ako je koja upoznata sa koristenjem kolagena u trudnoci? Da li imate iskustva s tim?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Jutro cure, evo mene s pregleda. Danas je bilo ultra kratko, pogledali protoke i bebu sve je ok. Ono sto mi je cudno kazu da vise nema vaginalnih pregleda. Tincilina jel i tebi tako? Drugi tjedan ogtt i za dva tjedna uzv.
—
Zao mi je za situacije sa svekrvama/mamama. Ja se na svoju nemrem bas pozalit iako me nekad zivcira zapravo je bas od pomoci.
Curica 6/23 🩷
Ja sam sigurna da sam mlađa da bi me ona "pojela" na prvom djetetu, al kako sam u godinama odmah ja režem sve što vidim da mi nije ok. I da mi dođe u kuću i prigovara za nered ili nešto, lijepo bih joj rekla ako joj smeta da nas slobodno zaobiđe, bez ustručavanja. Nekad se ne treba ustručavati sa direktnim odgovorom. Bez vrijeđanja i svađa, ali direktno, nije mi ok da mi dolazite u kuću unositi nemir, ako se ne mozete suzdrzati, dolazit ćemo isključivo mi vama. Npr. Al da, baš jako ružno i neshvatljivo. I stavrno mi je lijepo čut da tako netko ima baš dobar odnos sa svojima 🤗
Joj ja sam svojoj par puta vrlo blago postavila granice, ali onda se ona izivljavala na muzu. Ono klasicno pasivno agresivno kaznjavanje sutnjom, pa jadna li sam ja i slicne stvari. Kad smo joj zabranili pusenje kod nas u stanu (kao uostalom i svima drugima) onda nije pricala s njim tjednima. A to sto je dobila upute da se mora najaviti kada nam dolazi je shvatila kao smrtnu uvredu. Da ne pisem sada dalje, imate od prilike sliku. Bas znaju jako zagorcati zivot i to mi je grozno i apsolutno neshvatljivo
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Jutro cure, evo mene s pregleda. Danas je bilo ultra kratko, pogledali protoke i bebu sve je ok. Ono sto mi je cudno kazuda vise nema vaginalnih pregleda. Tincilina jel i tebi tako? Drugi tjedan ogtt i za dva tjedna uzv.
—
Zao mi je za situacije sa svekrvama/mamama. Ja se na svoju nemrem bas pozalit iako me nekad zivcira zapravo je bas od pomoci.
Super za dobar pregled! Meni zapravo moj dr ne radi vaginalno vec zadnja 2 pregleda 🙈 Nije nista komentirao pa ne znam kako ce dalje
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Evo ne znam, nisam imala do sad problema sa cervixom, ni u prvoj trudnoci al me sad ipak zanima jel u redu. Reko je doslovno presli ste 24 tjedna vise nema potrebe🤷♀️
Kad smo kod cervixa Libo kako si? Jel sad ostajes u bilnici il doma na mirovanje?
Curica 6/23 🩷
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji