Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    27. Veljača 2025. 13:18

Lunolina

Ania ja imam skroz do prsa lineu negru 😄 kazu da je kod curica do pupka, a kod deckiju preko cijelog trbuha. Neke zene ju dobiju, neke ne. No ona prođe nakon poroda, svim mojim prijateljicama je prosla ☺️

Ja imam preko cilog droba a nosim curicu!!☺️

+ 10.10.

petrucika
    27. Veljača 2025. 13:24

Evo sam taman rucala pa da se malo opsirnije javim!! Ugl doktor je bio jakoo grob s pregledom uzasno me bolio pregled ali on me poradao na zadnjem porodu i ostavio gorak okus bas iz istog razloga!! Ugl izmirija mi je cerviks 5.80 ali uposa je 5 u trudnicku! Ctg su mi stavili samo za kontrakcije za srce bebi nisi mogli jer je bila toliko nemirna a kako jos ima dosta mjesta u trbuhu nije ju sinda mogla tako ocitavat!! Na kraju je sestra rekla preaktivno djete odustajem🤣to je ono sto ja stalno ponavljam koliko je aktivna i nakon toga se toliko uzlupala da je sonda od maternice za kontrakcije samo skakala tu je nogama lupala!! Ja san skuzila da moja beba ne voli nista to ninuzv ni baby vocher ni ovo sad za ctg jednostavno pocne divljat🤣i eto reka mi je doktor da pripazim na kilazu i pita jesan radila ogtt pa je skuzija tjedne i komentira ahaa to ce te dad radit!! Da mi je savjet da slobodno popijem magnezij ako me opet ovako uvati!! Lakse mi je sad puno sam mirnija!

+ 10.10.

Emma05
    27. Veljača 2025. 13:28

Tinchilina

Žao mi je Lolola, jako poznato nažalost. 🫣 u tak nekim bitnim situacijama u životu, te neke stvari nikad ne zaboraviš. Ja se sjećam kad smo kupili kuću, pazi, kupili smo je već i ona meni govori kak je vidjela u tom istom mjestu baš lijepu kuću. 🤣

Ja u prošloj nisam dobila lineu negru, a nemam je ni sad. Vjerujem da to ima veze i s melatoninom u tijelu, kojeg ja nemam baš, skoro pa albino put. 🤪

Misliš "melanin"😁🤭. Melatonin je hormon kojeg ljudi koriste za poboljšanje sna. Melanin je pigment u koži☺️💁‍♀️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• greta10
    27. Veljača 2025. 13:30

A kaj je ak je samo od pupka gore?🤣🤣 salim se.

Curica 6/23 🩷

Danos
    27. Veljača 2025. 13:43

petrucika

Evo sam taman rucala pa da se malo opsirnije javim!! Ugl doktor je bio jakoo grob s pregledom uzasno me bolio pregled ali on me poradao na zadnjem porodu i ostavio gorak okus bas iz istog razloga!! Ugl izmirija mi je cerviks 5.80 ali uposa je 5 u trudnicku! Ctg su mi stavili samo za kontrakcije za srce bebi nisi mogli jer je bila toliko nemirna a kako jos ima dosta mjesta u trbuhu nije ju sinda mogla tako ocitavat!! Na kraju je sestra rekla preaktivno djete odustajem🤣to je ono sto ja stalno ponavljam koliko je aktivna i nakon toga se toliko uzlupala da je sonda od maternice za kontrakcije samo skakala tu je nogama lupala!! Ja san skuzila da moja beba ne voli nista to ninuzv ni baby vocher ni ovo sad za ctg jednostavno pocne divljat🤣i eto reka mi je doktor da pripazim na kilazu i pita jesan radila ogtt pa je skuzija tjedne i komentira ahaa to ce te dad radit!! Da mi je savjet da slobodno popijem magnezij ako me opet ovako uvati!! Lakse mi je sad puno sam mirnija!

Neka si otisla i da si sad mirnija, najgore je kad mislis bi ne bi, a stres ti cini jos gore. Tvoja beba preaktivna, a moja lijena hahaha. On je jucer sakrio lice i doktorica kaze sad cu ja njega malo aktivirati da se okrene i vrti ona vrti, kaze ma kakvi ovaj se neda i bok 😂 Dobili smo jednu sliku lica, ali je rekla da ako na idućem pregledu bude bolje okrenut opet ce mi upaliti 4D da mi napravi bolju sliku 😄

petrucika
    27. Veljača 2025. 13:47

greta10

Ne znam ja sam se samo nadovezala na lunolinin komentar za lineu da ja imam preko ciloga droba nosim curicu i u orosloj sam imala preko cilog bija je decko!! Ne znam jesi meni uputila pitanje nebitno ali evo da znate da vam to bas i nema veze sa spolom bar u mom slucaju😉

+ 10.10.

• greta10
    27. Veljača 2025. 13:52

petrucika

greta10

Ne znam ja sam se samo nadovezala na lunolinin komentar za lineu da ja imam preko ciloga droba nosim curicu i u orosloj sam imala preko cilog bija je decko!! Ne znam jesi meni uputila pitanje nebitno ali evo da znate da vam to bas i nema veze sa spolom bar u mom slucaju😉

Ma sala, lunolina je mislim pisala ak prek cijelog je decko a dolje samo cura. Pa ja pitam kaj je ak je smo gore. I meni je u prosloj bila prek cijelog pa je cura. Ma sve te babske price normalno nekom pogode kad je 50:50 sansa😅

Curica 6/23 🩷

• Tinchilina
    27. Veljača 2025. 14:11

Hahahaha, da na to sam mislila. Postala sam baš malo tupava nakon prvog djeteta. 😁 

Petrucika, bas ti je cervix top, drago mi je da je sve ok. A jesi rekla da piješ Roidakal? 

💙 5/2023

• Tinchilina
    27. Veljača 2025. 14:12

,bog magnezija mislim. To je dnevna doza u te 2 tablete, pa zato.

💙 5/2023

petrucika
    27. Veljača 2025. 14:18

Tinchilina

,bog magnezija mislim. To je dnevna doza u te 2 tablete, pa zato.

Je je rekla san dva da pijem On je reka da mi uz njega ne treba magnezij jer je rodiakal super i ima vitamine da je to odlicno sto pijem!! Ali kao ako mi se to ponovi da slobodno uzmem jedan magnezij direkt ali samo znaci po potrebi tako inace ovako nije potreba jer je rodiakala sasvim dovoljan!! Da i ja sam zadovoljno s duzinom samo da mi posluzi do kraja tako!

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.