Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    26. Veljača 2025. 10:50

Lolola haha bas mi je drago da ti je glavni sef saznao preko maila, tako mu i treba kada ga toliko nema, a ne zna to najaviti.
    Ja sam mail jutros poslala pa sad sto bude - bit ce🙈 drzite palceve da direktor kaze da otvorim bolovanje 😂😂

Libo divim ti se na optimizmu i hrabrosti. Zelim ti da ti cijela prica dalje bude pjesma ❤️

AnnieP mozda da gledate i slike seke s UZV-a, mozda malenu razveseli🥰 prekrasno mi je koliko se veseli seki ❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

AnnieP
    26. Veljača 2025. 11:13

Lunolina

Lolola haha bas mi je drago da ti je glavni sef saznao preko maila, tako mu i treba kada ga toliko nema, a ne zna to najaviti.
    Ja sam mail jutros poslala pa sad sto bude - bit ce🙈 drzite palceve da direktor kaze da otvorim bolovanje 😂😂

Libo divim ti se na optimizmu i hrabrosti. Zelim ti da ti cijela prica dalje bude pjesma ❤️

AnnieP mozda da gledate i slike seke s UZV-a, mozda malenu razveseli🥰 prekrasno mi je koliko se veseli seki ❤️

Imam slika na mailu baš puno pa gledamo, pričamo, baš se vidi koliko se veseli biti velika seka.
    .
    Ne znam kako je kod vas, kako pričate s djecom.
    Ja sam jučer i prije nekoliko puta čula svekrvu da L govori da će ona nju voditi na ljeto negdje jer će mama biti sa sekom kod kuće, uglavnom sve u smislu da ću ja biti s bebom stalno i da ćemo mi biti samo u kući i spavati, nigdje Lucke.  (da napomenem da moja L ima 2 godine i 7 mjeseci, svekrva nikad nikud nije išla s njom sama, niti je htjela, niti smo suprug i ja imali povjerenja u nju, a pelenu joj je samo jednu promijenila, stvarno jednu!!)
    Uglavnom mi kad pričamo za seku pričamo kako ćemo svi skupa nešto raditi, ići nekuda, kako će L pomoći i što će ona pomoći sa sekom. Da je što više uključena. Tete u vrtiću su nam rekle kad beba dođe da se tek onda što više posvetimo starijem djetetu.
    Muž će biti kod kuće 2 mjeseca tako da ćemo sve moći sami, podijeliti se i oboje se planiramo posvetiti Lucki i uključiti ju u sve. Neću je slati od kuće i da je stalno netko čuva jer nema potrebe.

🩷 7/2022

petrucika
    26. Veljača 2025. 11:24

Kao mama dviju djevojcica s razlikom od nepune dvi godine samo cu reci da ne triba raditi toliki bauk sto dolazi prinova dovoljno je dijete na neki nacin pripremiti i ukljuciti u vrijeme kad beba dode!! Sve ostalo i dosta ovisi o samom karakteru starijeg djeteta s nekom djecom sve ide divno a neka djeca imaju jak karater i principe i teza su morate s njima se puno vise truditi i drugacije pristupat!! S curicama je puno lakse iz iskustva govorim decki su zafrkani opcenito pricam o karakteru i kao majka i jednog i drugig spola i prije svega djevijcice imaju priridno u sebi taj majcinski instinkt pa je sve puno jednostavnije!!! I naravno odma da kazem da je sve individulno!! 

+ 10.10.

• greta10
    26. Veljača 2025. 12:14

Hvala puno cure na komentarima. Svakako nevu sad nis forsat, ako dodje dok mi krene porodiljni super ako ne kasnije cemo to rjesavati🤷‍♀️. Ovo za svekrvu, ja bi zamolila da to ne prica. Tvoja L se jako veseli sestrici nikako ne treba da jos se sad prica da mama nece biti vise s njom🤯. Petrucika slazem se, mi govorimo doc ce beba, ona zna da je beba u trbuhu, premala je da zna kaj to znaci al cemo napraviti sve da u nicemu nije iskljucena. 
    Lunolina sretno s razgovorom, 🤞 da otvoris bolovanje.
    Lolola nisam ubrala kaj se dogadjalo s poslom, si na bolovanju sad ili?

Curica 6/23 🩷

lolola13
    26. Veljača 2025. 12:40

Lunolina drzimo sve palceve! 😁
    .
    Greta ma imala sam peripetije sa sefom konstantne pa sam pukla i idem ranije na godisnji od planiranog. Jos radim, do 10.3. Onda cu koristiti sav novi i stari go pa kratko komplikacije prije porodiljnog. Izracunala sam si da mi je tako financijski bolje nego cuvati go za nakon porodiljnog. 
    .
    A sef me sad "kaznjava" sutnjom jer ja ranije odlazim 🤣🤣🤣 Ni ne zna da uzivam u tome kaj konacno imam mir od njega i njegovih neprestanih kolegija, mailova i poziva hahahahahha

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Tinchilina
    26. Veljača 2025. 13:33

Greta, i mi smo u istoj situaciji. Rado bih da se tog riješimo prije bebica, al mislim da niđ od tog. Stavili smo tutu već ima par mjeseci, ide sjest na nju česti dok sam i ja na wc-u, učimo ga da kad krene kakati da ide na tutu, nekad ode, nekad ne (sve to u gačama i pelenama, bez skidanja, nego kao samo da sjedi na njoj dok kaka u pelene). Ponekad mu dam onu malu čoksu od biorele sa vitaminima kad hoće tiskat na njoj, kao neko pozitivno potkrepljenje, al sve bez forsa i opušteno. Al ovako po njemu mislim da nije on još spreman. I neka ga. Budemo to riješili kad za to dođe vrijeme. Svakako ne planiram to provoditi neposredno prije dolazaka malenih niti par mjeseci nakon tog. Al javljaj kako ide kod vas ako se nešto po tom pitanju pokrene.

Što se tiče svekrva, ne znam kakva je situacija kod vas, al i ja imam borbe sa svojom. Al to ima puno veze s tim kakva sam ja, jer si je i moja s zamislila kak će ona bit sa malim po cijele dane, kao da sam njoj ga rodila. I sad me strah kad dode nova ekipa da će ona sad uhvatit svojih 5 min i dograbit ga se. Jako me to brine, ne bih voljela da zbog beba ja ne budem s njim više ni malo, radije bih da mi se pomogne oko beba pa da u to vrijeme ja mogu s njim. Tako planiram to al ne znam kako će to završiti, jer je ful napasna, a ja ću bit sigurno u komi tih prvih mjeseci. Evo ako ima koja savjet vičite. Osim onoga, budi sretna da ti hoće čuvat djecu 🤪

E da, ja sam jučer naprsvila narudžbu na amazonu oko 550 e, sve sam kupila na krsju tamo i mislim da sam uštedila.masu para. Ako netko nije uhvatio info sa proljetnica, stavi se u baby wish listu i dobije se 15% popusta na sve, plus što su cijene većine stvari i inicijalno povoljnije nego kod nas u dućanima.

💙 5/2023

• greta10
    26. Veljača 2025. 16:15

Tincilina, mozes probat tocno to iskomunicirat s njom ranije, da dogovorite pravila. Ako je voljna da ti pomogne da pomogne i sa bebicMa da ti mozes biti sa starijim a i da normalno procuva starijeg kad ces morat bit oko bebica🤷‍♀️. Nadam se da je razumna zena i da ce shvatit, ako ne tebi to ok naravno.

Curica 6/23 🩷

• greta10
    26. Veljača 2025. 16:18

lolola13

.
    Gretama imala sam peripetije sa sefom konstantne pa sam pukla i idem ranije na godisnji od planiranog. Jos radim, do 10.3. Onda cu koristiti sav novi i stari go pa kratko komplikacije prije porodiljnog. Izracunala sam si da mi je tako financijski bolje nego cuvati go za nakon porodiljnog.
    .
    A sef me sad "kaznjava" sutnjom jer ja ranije odlazim 🤣🤣🤣 Ni ne zna da uzivam u tome kaj konacno imam mir od njega i njegovih neprestanih kolegija, mailova i poziva hahahahahha

Ahahaha odlicna kazna🤣🤣
    Ma samo uzivaj, posla ce bit a prva trudnoca je samo jedna.

Curica 6/23 🩷

• Maria31
    26. Veljača 2025. 17:13

lolola13

.
    Gretama imala sam peripetije sa sefom konstantne pa sam pukla i idem ranije na godisnji od planiranog. Jos radim, do 10.3. Onda cu koristiti sav novi i stari go pa kratko komplikacije prije porodiljnog. Izracunala sam si da mi je tako financijski bolje nego cuvati go za nakon porodiljnog.
    .

Hej, samo si pazi hoće ti imati tko čuvati bebu iduće ljeto kad se budeš morala vratiti na posao. Ako imaš super 🙂
    Ja baš tu i nemam izbora, bake rade i u drugim su gradovima, pa planiram cijeli novi godišnji ostaviti za iduće ljeto nakon isteka porodiljnog da nekako to sve razvučem do 1.9. kad se nadam da će beba krenuti u vrtić.

lolola13
    26. Veljača 2025. 18:35

Maria31

lolola13

.
    .

Hej, samo si pazi hoće ti imati tko čuvati bebu iduće ljeto kad se budeš morala vratiti na posao. Ako imaš super 🙂
    Ja baš tu i nemam izbora, bake rade i u drugim su gradovima, pa planiram cijeli novi godišnji ostaviti za iduće ljeto nakon isteka porodiljnog da nekako to sve razvučem do 1.9. kad se nadam da će beba krenuti u vrtić.

Nema mi tko cuvati bebu ali plan mi je produziti porodiljni 3 mjeseca. Nisam jos bas shvatila dal se to moze ako je beba zdrava ali moram prouciti. U najgorem slucaju imat cu novi godisnji od 2026 tada i muz ona 2 mjeseca porodiljnog. Ili cu izmisljati bolovanja, tada ce biti izglasan novi zakon pa ce mi naknada dok sam na bolovanju biti veca nego sada komplikacije 😅 Kako god, snaci cemo se

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.