Hvala cure, taj pregled nikako da dode 🤣 Nisu mi nista rekli za puno mjehur, ali onda cu paziti da ne odem na wc netom prije pa ako treba da se osiguram. Hvala na napomeni!
.
Da, hlace sam mislila iduce onda u hm ili reserved uzeti. Sad opet peripetije s pogadanjem velicine i modela koji mi pase. Imam iz asosa jos i vece koje sam ostavila za kasnije ali su mi sada jos prekomotne i stvarno ne mogu u njima nigdje 🙈
.
Cure kojima popustaju mucnine, bas mi je drago! Ja sam preporodena osoba od kad mi je popustilo. I dalje mi bude i mucnina i zgaravica ali to je toliko zanemarivo naspram onog prije pa sam bas sretna 😁
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Petrucika jel ti jos uvijek imas bh kontrakcije? Sjecam se da si pisala. Meni su krenule neki dan i moram priznati da bas ne volim taj osjecaj, uvijek ko da me neka anksioza uhvati od toga valjda jer i srce pocne brze kucati 🙈
Ejj imala sam da ali nemam vise znam imat jednu dvi dnevno i isto kad me uvati srce mi se kao uzlupa i teze disem ali to ti je normalno ne brini nista za to!! Ugl nekad sam imala desetak u danu ali od kako sam zbog bakterije bhsb popila antibiotik nemam vise ima dana da nemam ni jedne!! Ali to sto opisujes beka te ne brine i ja imam takav osjecaj i imala sam i u prisloj trudnoci koje se najfriskije sican!!samo vidus racuna koliko ih imas!!!
Hvala ti draga, malo si me umirila s ovim jer nitko ne pise bas kako je nelagodan osjecaj pa me bilo strah da sam jedina. Da morat cu poceti brojati, kad legnem navecer je najgore. Nadam se da ce se i meni smanjiti, procitala sam usput negdje da zna biti i od nedostatka magnezija i dehidracije a ja sam strasno zedna zadnjih dana.
.
Mene isto koza svrbi, najvise ruke i noge ali to pripisujem zimi jer mi je tako svake godine u ovo doba. Ja ukradem malome la roche posay lipikar, ta je krema cudo
Da ako se pojaca uvedes dva puta rodiakal i obavezno piti vise!!! A to sto opisujes osjecaj takav je i moj i to je ok svatko ima drugacije tako da i ja imam takve i imala sam i u prosloj trudnoci!! Ne brini
Hvala ti ❤️ rodiakal se moze piti tako na svoju ruku, nije potreban nikakav recept? Nisam nikada pila
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Lolola13sretno na pregledu! 🍀
Sad sam nekaj pročitala, malo sam se i nasmijala pa recite mi je li to zaista istina! Da se na porod ne smije ići nalakiranih noktiju jer se po noktima vidi da nešto nije u redu?! 😅
Meni su cak i za operaciju zuba trazili da dodjem bez laka na noktima i rukama i nogama i provjerili da nemam lak tako da vjerovatno ima neke istine u tome. Znam da se nadogradnja, gel lak i sve skida pred porod meni su prosli put vec od 36 rekli da sve ukinem
Petrucika jel ti jos uvijek imas bh kontrakcije? Sjecam se da si pisala. Meni su krenule neki dan i moram priznati da bas ne volim taj osjecaj, uvijek ko da me neka anksioza uhvati od toga valjda jer i srce pocne brze kucati 🙈
Ejj imala sam da ali nemam vise znam imat jednu dvi dnevno i isto kad me uvati srce mi se kao uzlupa i teze disem ali to ti je normalno ne brini nista za to!! Ugl nekad sam imala desetak u danu ali od kako sam zbog bakterije bhsb popila antibiotik nemam vise ima dana da nemam ni jedne!! Ali to sto opisujes beka te ne brine i ja imam takav osjecaj i imala sam i u prisloj trudnoci koje se najfriskije sican!!samo vidus racuna koliko ih imas!!!
Hvala ti draga, malo si me umirila s ovim jer nitko ne pise bas kako je nelagodan osjecaj pa me bilo strah da sam jedina. Da morat cu poceti brojati, kad legnem navecer je najgore. Nadam se da ce se i meni smanjiti, procitala sam usput negdje da zna biti i od nedostatka magnezija i dehidracije a ja sam strasno zedna zadnjih dana.
.
Mene isto koza svrbi, najvise ruke i noge ali to pripisujem zimi jer mi je tako svake godine u ovo doba. Ja ukradem malome la roche posay lipikar, ta je krema cudo
Da ako se pojaca uvedes dva puta rodiakal i obavezno piti vise!!! A to sto opisujes osjecaj takav je i moj i to je ok svatko ima drugacije tako da i ja imam takve i imala sam i u prosloj trudnoci!! Ne brini
Hvala ti ❤️ rodiakal se moze piti tako na svoju ruku, nije potreban nikakav recept? Nisam nikada pila
Znam puno cura koje su to na svoju ruku meni osobno je preporucio ginekolog jer sam tad imala one ceste bh pila sam magnezij i on je reka kupi rodiakal one puno djelotvorniji kod tih bh i cuva taj cerviks i puno toga san citala sprijecava mogucnost pibacaja prijevremenig poroda i slicno!! On je u slobodnoj prodaji nije na recept!! Ali uz njega ne ide magnezij ako da taj dio savjetovat se s ginokologom jer u rodiakalu ga bas ima!!!
+ 10.10.
Lunolina bas mi je drago to cuti i drzim ti sve fige svijeta da se tako nastavi do kraja😀
AnnieP daa, bome proletilo 🥰
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Cure znate li di ima kupiti bodija ali malo manjih velicina, tipa 48,50?
Vidila sam C&A ali samo bijelih imaju.. ako ima bar online za naruciti jer mi svi govore da ce moje cure biti sitnije i plivat ce mi u onim standardnim velicinama pa bi volila uzeti par manjih..
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Cure znate li di ima kupiti bodija ali malo manjih velicina, tipa 48,50?
Vidila sam C&A ali samo bijelih imaju.. ako ima bar online za naruciti jer mi svi govore da ce moje cure biti sitnije i plivat ce mi u onim standardnim velicinama pa bi volila uzeti par manjih..
Marks&spencer, predobra kvaliteta i cijena- posebno oni paketi. Imaju 2 ili 3 manje velicine tocno pise u vodicu za velicine. Ja sam sve bodije i jednodjelne tamo uzimala i opet cu.
Curica 6/23 🩷
Pozz, prva trudnoća mi je obzirom na sve što smo prošli može li koji savijet..
Kada ste krenule gledati i kupovati kolica ,krevetić i ostalo najbitnije.
Imate li neku preporuku za kolica ?
Freeon iskustva s 3 u 1 kolicima
Hvalaa💞💪☺️
👸95 AMH 14,5
🤵90 10/21 Azoospermija ,Micro tesse ✔️ 8 ampula,ploklinika Cito 👌
1/22 IVF 6 smrzlića
2/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
9/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
3.4.23 Transfer ⏳ missed ab 8tj
2/24 cekanje broja oplođenih 🐧 ,aspirirano 10 jajnih stnaica
⏳
Fet 10mj /24.g ➕
Sada 16 + 5
Ja nezz evo da pitam ponekad imam osjecaj da cujem moju bebu da stuca!! Inace su mi sva dica stucala ali to je puno jasnije u kasnijim tjednima!! Ugl ritmucko ponavljanje na istom mistu!! Prosli puta sam snimila bebicu kako pije plodnu vodu i bas san pitala doktora jel moguce da vec osjetim i bebino stucanje!! On je rekao da je sve moguce jer oni vec svasta migu i svasta znaju!! Ima li jos vas sa tim osjecajem??
+ 10.10.
Petrucikasvakako se previse tusiras. Mislim, trebala bi se savjetovati sa doktorom za svaki slucaj da nije kolestaza (rijetko je ovako rano, ali moze se dogoditi).
Opcenito nije preporuka tusirati se svaki dan (malu mozes isplahnuti svaki dan, bez tusiranja cijelog tijela😬), a kamoli 2x dnevno vrucom vodom - nije ni cudo da te sve svrbi.
Ja se mazem sa vise vrsta ulja/krema pa ti saljem da si pogledas, mozda ce ti nesto pasati :)
Svaka prostorija ima neko ulje/kremu pa se mazuckam cim me krene zatezati 😬
A i nekako se nadam da ce si koza od svega uzeti po nesto.
Ulja:
Cisto bademovo ulje
Mustela maternite
Ulje kostica marelice
Krema:
Uriage bariderm (ja mislim, to ti mogu doma pogledati)
Melem mama
.
Lololajoj neka je sva nevolja u trapkama. Btw pohvale za h&m trapke - nakon sto ih je snajderica malo prekrojila, ne vadim se iz njih ni privatno ni poslovno😬
Sretno na pregledu i uzivaj u druskanju. Btw jesu ti rekli da moras doci sa punim mjehurom? Nesto sam citala da se na anomaly scan ide sa punim mjehurom (ali mozda je to bilo ranije🤷🏼♀️)
.
Ekipa cestitam na dobrim pregledima❤️
.
Ne smijem se previse hvaliti, ALI meni je zadnjih dana manje muka i imam vise energije i ponovno se osjecam kao ja 😬😄
Lunolina ne smim zaboraviti zahvaliti na pojasnjenju oko kolestaze i na savjetu za proizvode za mackanje!! Hvala na trudu draga svakako sam si spremila i potrazit cu nesto od toga!!
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji